Suferinta blogarului jucator

Friday, 08 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Da, e o gluma apropo de Base, in caz ca aveati budii pe tema, va confirm cu placere. Ce mai face blogosUSL-ul, cistiga alegerile, cistiga ? Lolz.

Dar revenind : l-am batut pe Diablo (pe Normal), ceea ce nu a fost dificil. Ai acolo doua fintini cu HP, care aici spre deosebire de D2 se reincarca periodic (cam o data pe minut ?). Ca atare, pur si simplu fugi de la una la alta, ii mai dai la ficatii, mai bagi cite-o potiune. Nu e mare lucru.

Intimplator pot spune ca am cazut pe cea mai tare specie din Diablo III, Witch Doctor asta. Tocmai am ajuns la nivelul 40, si sunt pe cale sa-l bat pe Belial pe Nightmare - chestia amuzanta fiind ca nu pot participa in "Open Games" la nivelul la care fac eu quest-uri pentru ca sunt prea departe si n-am voie sa intru decit cind ajung 41. Astia cu care joc (Monk etc) sunt de parere ca omg OP WTF BBQ!!!ii. Ca sa trecem in revista pe scurt avantajele :

  • Spirit Walk, care se poate activa chiar si cind esti paralizat (de exemplu de gheata) si iti ingaduie sa fugi (ba iti mai da si mana si Umbral Shock cind iti revii la forma normala scl.
  • Spirit Vessel, care-i pasiv si pe linga alte beneficii te impiedica sa mori. Adica, atunci cind alti fraieri mor tu te transformi tot in umbra de-aia, si ai trei secunde la dispozitie sa te cari din zona (plus 10% din HP, care in cazul unui WD e destul de consistent, eu am 6400 la ora actuala).
  • Crowd Control. Asta nu-i o vraja, e un concept. Wasp Swarm, Acid Cloud etc, WD e foarte capabil sa distruga mari cantitati de inamici. Mie-mi place ca asta-mi place sa fac, decit sa ma bat cu bosi prefer sa aneantizez legiuni.

Nu va inchipuiti cit de utile sunt primele doua pina cind nu aveti ocazia sa le folositi, da' va spun, din tot grupu' io-s ala care ramine in picioare si in timp ce bossu' se impiedica in golemii, fetisii (a, da, ca am si ceva chestie care-mi da Fetish gratis pur si simplu pentru ca-mi folosesc arma) si alte cacaturi am mai secretat eu dau hotarit click-uri pe crucile mormintelor fostei mele echipe de tarzi incompetenti care nu stiu juca.

Ultima e mai indoielnica, adica merge bine pina cind dai de un miniboss Plagued, Shielding dupa care iti rogi moartea acolo cu el. Ma rog, exista ceva optiuni, mai ai foc si arcane ca secundare care probabil vor deveni incet-incet principale spre Hell incolo, da' mnoa.

Eu unul sunt foarte multumit, la nivelul 40 am 900 dps, 6.4k hp cum ziceam, fo' 8-900 armor sau cam asa, nu mai retin si nici nu prea conteaza. Witch Doctor e prima chestie pe care m-am nimerit, da' o fost ca twu luv pe bune acuma, nici nu stiu daca oi mai face si altii, ca-s perfect satisfacut de asta, cel putin deocamdata. A, si curvistina aia pubera de Eireene sau cum o cheama e chiar simpatica, zici ca-i o sclava. Pe bune acuma.

Ei, in timp ce eu ca jucatoru' jucam, facind de la 34.2 la 40.7 in 12 ore sau asa ceva pe lume se intimplau lucruri! Si anume, Ioana Pascu revine din pestera unde sta ea cind nu revine si Medicina moderna si degetul lui Dumnezeu, ceea ce n-ar fi neaparat grav daca n-ar urma si-un (I) la coada, cu care mentiune deja devine amenintator. Sa vedem cum s-a tine.

Se retine ideea (confirmata de practica) ca doctorii buni sunt in majoritate credinciosi asa cum sunt si fumatori, stiu ca-i o prostie da' tot insista cu asta "pentru ca altfel nu se poate" sau ceva de-alea. Speram ca incet-incet se vor spala prostioarele astea in apele atotcuratatoare ale postmodernismului, asa cum iata ca s-a spalat si aia ca Maria blonda n-are ce cauta cu un pulalau negru-negru (cre' ca cel mai bun rol al lui Dorel Visan o fost ala) si multe toate.

Voi nu stiti, ca sunteti fragezi, da' acum douazeci de ani colectivul de redactie al Tribunalului Cluj era compus in majoritate din femei, da' vasta, vaaaaasta majoritate. Si editoarele sefe, si editoarele simple (adica judecatoare cum ar veni) si redactorii (recte grefiere) fumau tati, tigara de la tigara, un imens valatuc de fum locuia mai mult ca oamenii-n cladirea aia cu aspect de cazarma nemteasca de linga teatru, si cintareau doua sute de femei cam zece tone toate impreuna daca socotesti si hainele, hai zece tone juma' daca le lasi pe cintar incaltate. Toate uscate si stafidite si conservate-n fum ca niste scrumbii (afumate). Si bagau ele tigara de la tigara de la tigara fara oprire si chioscurile (sase, doua la fiecare intrare) de le vindeau tigari se alimentau cu furgoneta de trei ori pe zi. Azi nu se mai fumeaza asa, si in inca zece ani cind se mai curata smegma radioactiva de pe pereti si tavane cine stie, om avea juriste sanatoase in lumea asta. Dupa care poate om avea si medici normali la cap. Totul este posibil, ca aici este viitorul!

Si da, am cunoscut multi buni practicieni ai medicinei, dupa cum am cunoscut si multi extrem de buni teoreticieni ai ei, dupa cum mi-a fost dat sa intalnesc si vraci ori vindecatori ori alinatori, asa cum ii numesc eu pentru mine insami pe aceia care-s mai mult in masura sa “asume” bolnavul, sa-l integreze intr-un context mai vast al suferintelor sale posibile, pentru a fi apti mai apoi sa-si proiecteze, dar si sa-i proiecteze bolnavului filmul suferintei / suferintelor sale, asa incat acesta sa-l inteleaga si intelegandu-l (si intelegandu-se!) sa faca pasi catre propria vindecare.

E prima oara cind am citit pe-un blog ceva de bun simt pe aceasta dificila tema. Explicatia fetei este si corecta si credibila, e de asemenea si parerea mea - ori pentru ca idiotii-s rar in dezacord ori pentru ca geniile gindesc la feliii. Exact asta e rolul si functia respectivei abordari, nu "vindeca" pe nimeni dar reintegreaza bolnavul in textul propriei boli, ceea ce-i aproape la fel de bine.

Si iata cum se intimpla chestii memorabile prin blogosfera (nu aia USL, ceastalalta, asta care chiar exista si chiar conteaza) in timp ce eu ma joc, blogar jucator ce mi-s. Aproape c-o ratam, daca n-avea fata inspiratia sa-mi dea email treceau probabil sase saptamini pina aflam si eu, ultimul de la coada. Ce trist era.

Tot in acelasi timp Diana Coman se produce ca Dragostea ca mecanism al invatarii, ceea ce mi se pare amuzant doara "stim cutotii" ca Diana n-are sentimente fiind o rece si-o hapsina scl, nu mai rediscutam documentatia c-o stabilit clar cum e subcomunitateaiv habarnistilor de pe fain. In cadrul acestui articol se pun numeroase puncte pe diverse i-uri si j-uri de jijijijijij pfoaiaiai.

Nu retin sa mai fi cititi un articol in blogosfera (din care excludem mental Trilema) care sa faca sens pe tema asta. E o premiera, domnilor si doamnelor, ceea ce ar trebui sa ne umple de groaza dat fiind ca blogosuselistii asa cred, ca ei is "primii" si ca "tin blog din 2005". In conditiile in care o tremie - minim o treime - din articole is despre "dragoste" si aspecte relationate (ca restu' de doua treimi is despre "ce nesimtiti o fost controlorii/jandarmii/pule maturi" cit si alte insanitati intre timp interzise) si se scriu cica bloguri din 2005 e cel putin bizar ca tre' sa vina Diana sa scrie primul articol pe tema care are sens. Voi ce socialism ati cladit in ultimii sapte ani, fi-v-ar hotcity-u' de ris sa va fie, nulitati ambulante. Mi-ar fi rusine la momentu' asta de-as fi in locu' vostru, pe bune acuma.

Si cu asta, blogarul jucator care-s eu se retrage pentru moment, dat fiind ca am putina treaba. Da' nu disperati, ca oricum nu ma duc departe. A, ca era sa uit, poza :

bloger-jucator

———
  1. Draga F : acest cuvint se afla aici dinaintea comentariului tau. Esti un geniu clarvazator, fa-ti MISA. []
  2. Ceea ce in limbaj "normal" adica nu Inferno si nici macar Nightmare si deci pe cale de consecinta NEPRICEPUTEAN va sa zica ca "e prea puternica comparativ cu celelalte. []
  3. "Great minds think alike and idiots seldom differ." e expresia originala, daca sunteti curiosi. []
  4. Spre deosebire de "subcultura", care termen chipurile n-ar duce intentii peiorative cu sine, asta ba da. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Mihai B`s avatar
    1
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 8 June 2012

    advice: baga search la ah pe iteme. gasesti la preturi foarte ok iteme de nivelul tau la preturi mai bune decat crezi. in general imi iau rare-uri la 5000-10000 bucata direct buy (nu mai tin minte cum ii zice) odata la 3-4 nivele. de asemenea mai iau si amulete si inele care-s scumpe prin licitatie pentru leveluri mai mari. pe cand imi intra in stoc, ajung deja la nivele alea. nici pe amulete nu dau mai mult de 20000 gold. pe urma cand scap de ele, vand la suprapret.

    p.s. pietrele cela mai rentabile is undeva la 1200 bucata pe ah. ia din alea si sochetezi in echipamente apoi desochetezi cand schimbi si te-ai scos. ;)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 8 June 2012

    Buyout da. Si eu mai cumpar, da' deocamdata nu prea am avut nevoie, ca ownam grav. Oricum geme am luat un pachet de 12 perfect square la 18000 din care imi tot presar prin chiloti pe unde am loc.

  3. Mihai B`s avatar
    3
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 8 June 2012

    da, da... alea, alea. :D

    aici si pony levelul. http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3 costa ceva.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 8 June 2012

    A mersi, mnoa, cre' ca ma uit sa vad.

  5. Multumesc frumos pentru feedback. E cam un colt de harta ce-am pus acolo, da' trebuia pornit de undeva.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 June 2012

    Cam asa ceva.

    PS. Avatar.

  7. @ Mircea Popescu: Sarut - mana, Mircea, pentru neasteptata surpriza!

    @ Diana Coman: Foarte bine-venit inceputul! Intre timp, m-am caznit si eu sa adaug un punct pe imaginara harta...

  8. Pe Inferno Witch Doctorul e dependent de gear (summon-urile nu fac mai nimic). Cea mai tare clasa? Magul de departe. Am un monk de 57 acum si vreau sa aduc si un witch doctor pe la vreo 35, dar slabe sanse :P

  9. Magul poate face un damage porcesc + rezistentele native rup. La monk am folosit o pasiva (one with everything) ca sa-mi maresc rezistentele (sunt pe la 300 si ceva..60% din damage absorbed), dar tot nu se compara cu un mag porcesc upgradat.

  10. ^In toate cazurile, vorbim de vizite frecvente la Auction House.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 June 2012

    Eu am facut lvl 47 sau 48 ieri, nu mai retin. Merge usor de tot daca ai tank. N-am intilnit inca lume cu dps mai mare ca al meu si nici macar nu m-am bagat prea dur in echipamente. 1400atm.

  12. Eu am vreo 4000 si ceva damage, rezistentele la 320 si armura tot vreo 4000, dar sunt level 58. Damage-ul ar trebui sa-l cam dublez pana la level 60, dar imi e greu sa renunt la dodge-ul imens si la rezistente. O sa intru pe Infero in curand si am auzit ca pana la patch acolo e macelul.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 10 June 2012

    E bine, eu abia am facut 2600, da' nu-s decit lvl 52. Oricum, n-am cumparat mai nimic, astea-s toate gaseli deci ma gindesc ca ar mai fi loc.

    Da' ca idee, in multi player (ca eu cam asa joc, in general 4 oameni) nu conteaza asa de mult armura, ca nu tankez io acuma. Rezistentele ceva mai mult, da' am 1k int deja deci mnoa.

    Asa am auzit si eu ca e dezastru inferno, deocamdata navighez ca un boss prin a1 hell.

  1. Suferinta blogarului jucator pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Vai mie si alte considerente fara legatura aparenta cit nici la o examinare mai atenta....

  2. [...] cit si pe fain cit si prin email cit si pe #trilema cit si asa mai departe am produs ala despre suferintele mele cele grele si grave. Dupa care m-am dus sa fac [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.