Stiti cine sunt Links Associates ?

Tuesday, 07 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

A, nu stiti. E ok, se rezolva, aici pe Trilema ne intilnim ca sa invatam. Cu citate, frumos, de pe pagina Links Associates :

About Us

Link Associates is a unique community based non-profit organization that provides services for persons with mental retardation and their families. Link believes strongly that every member of our community has equitable opportunities to participate fully in their community and neighborhood. Link Associates serves over 1200 of our neighbors with mental disabilities and their families. The services offered by Link support each individual’s full integration into the Greater Des Moines Community.

Every person served by Link Associates has the primary diagnosis of intellectual disabilities and frequently other mental and physical conditions as well. Although other organizations serve people with mental retardation, Link Associates is the only organization providing a full range of services for persons from birth through the end of life. When combined, these services meet the full spectrum of an individuals needs as well as the needs of their family. Link Associates provides residential, vocational, in-home respite, leisure, day and pre-vocational, case management, transportation and representative payee services.

Deci e clar sper, Links Associates sunt o agentie care face diverse servicii pentru debilii mintal. Si ce-i cu asta, o sa ma intrebati ?

corina-vintan-capitalPai eu am sa va raspund : o pizda proasta pe numele ei Corina Vintan (nu cu t de la tuta ci cu t de la toapa, in foto stinga via Capital) si-a facut agentie, si-a numit-o Links Associates. Pe metoda Tirboaca (care si-a facut Zoom Studios aici la noi, ce conteaza ca ala originalu' era altceva, el nu stia, pe bune acuma) sau pe metoda Biris/Goran (care si-au facut VentureConnect aici la noi, chiar daca Bloomberg a bagat ceva bani publici in VentureConnect, ce, tre' acuma neaparat licente sau cevai ?). Sau pe metoda Songza adica pardon, vreau sa zic jegza sau ceva, nu mai retin. Sau dupa metoda "brandul de tara al Romaniei", un raster luat de pe Google Images care-a costat sute de mii de euro. Sau asa mai departe, pina la satisfacere greata.

Agentia asta a Corinei Vintan (nu cu t de la tuta ci cu t de la toapa, insist si subliniez, sa nu apara neintelegeri (tot cu t de la toapa si neintelegerile)) se ocupa practic vorbind cu tot ce-i jegosism in mediul online romanesc si nu numai. De exemplu campania pro-RMGC, aia in care se dau bani la negru diversilor "formatori de opinie" pe care nu-i baga nimeni in seama ca sa scrie chestii stupizele pe care nu le bag in seama decit practic vorbind eu, ca ma mai distrez pe socoteala lor. De alt exemplu, si-aici ii citam direct pe ei,

OMAGIU
D-LUI OVIDIU POPESCU, CEO PETROLEXPORTIMPORT
ŞI PROPRIETAR AL PALATULUI ŞTIRBEI

Compania de consultanţă Links Associates aduce un ultim omagiu clientului său, Domnul Ovidiu Popescu, CEO Petrolexportimport şi proprietar al Palatului Ştirbei din Calea Victoriei.

După o frumoasă colaborare alături de o echipă de profesionişti, compania Links Associates îi mulţumeşte d-lui Ovidiu Popescu pentru anii minunaţi în care am lucrat împreună, ani în care am învăţat de la Domnia sa ce înseamnă determinarea de a te lupta pentru o idee, ambiţia de a face lucruri mari şi tăria de caracter. Pentru întreaga echipă, Ovidiu va rămâne acelaşi om puternic, ferm, un mare amfitrion, permanent înconjurat de prieteni care îi căutau prezenţa, un om care a înţeles că adevărata realizare în viaţă este să gândeşti şi să desăvârșești proiecte menite să schimbe în bine viaţa celor din jur.

In caz ca nu stiti care-i treaba : cetateanul dorea sa demoleze palatul respectiv ca sa construiasca in loc un Mall. Initiativa laudabila cit si benefica (in opinia aceleiasi madam Vintan bineinteles - cu t de la toapa, nu va mai obosesc c-ati retinut cred). Pacat ca s-o bagat fraieru' de Pippidi (aka El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha) si-o stricat bunatate de afacere benefica cit si laudabila (ati retinut, t de la toapa, bun).

Si-ar mai fi exemple, cind cu scandalul de la Oltchim (actionar minoritar contra stat roman), cind cu Cathedral Plaza (alt mare turn benefic cit si laudabil, tot prin Bukresh), eventual si ceva dezvoltari prin Iasi (ambele blocate-n justitie, ca sa vezi ghinion, ele erau de fapt fapte bune da' justitia-i oarba) si asa mai departe.

Mnoa, acum stiti.

PS. Apropo de nimic, stiti de unde vine prescurtarea asta, PR ? De la PRS.

———
  1. V-o placut c&d-ul, apropo ? Hai ca voi sunteti avocati, chestii, va pricepeti. Pe cind editia urmatoare a VentureDimbovitaConnect ? []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

23 Responses

  1. are ceas misto si nici nu arata rau. cea bruneta din spate e tot ea?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 February 2012

    Ce giggolo ai in tine bwey asta :D

  3. daca ajungi sa te iei de femei cu f de la foc, e naspa. e cam batrana pentru mine, dar de apreciat ca se mentine.

  4. cand vrei sa spui ceva mai intai informeaza-te. ovidiu popescu NU a vrut sa darame palatul stirbei. daca niste imbecili care salveaza gunoiul de pe strazile bucurestilor au inventat asta nu inseamna ca trebuie sa dai copy paste ca o sa ti se spuna ponta.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Bun da' hai mai la concret. Cu ce poti sustine teoria asta a ta ?

  6. in primul rand nu eu trebuie sa sustin ci tu. tu ai facut afirmatia ca ovidiu popescu vroia sa darame palatul. tu de unde stii asta ? cu ce poti sustine aceasta afirmatie ? pentru corecta informare poti apela la cele doua firme de arhitectura care s-au ocupat de proiect si vei afla ca in nici un moment nu a exista un plan de daramare a palatului. este adevarat ca au fost variante fanteziste cu zeci de etaje in spate dar in ultima instanta logica a dat rezultate si s-a ajuns la o varianta decenta. desigur orice proiect poate starni controverse, e greu sa se cada unanim de acord, nu are rost sa despicam firul in patru cu piramida de la luvru de exemplu. orasul trebuie insa sa mearga inainte. iar pentru acel palat problema nu e ce se face in spate ci fosta cladire a petrom care il acopera, vii dinspe piata victoriei si nici nu il observi, sa nu mai vorbim de haznaua de bloc din stanga lui cu chiloti si ciorapi la uscat in balcon. ps. o picanterie de ex, au fost persoane din comisia primariei care vroiau sa se faca parc in spate. curat murdar coana cassandra, sa se faca pe tarlaua ta.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Pai "eu trebuie sa sustin" e asa, un fel de doua feluri, doara avem referinte. Deci :

    Palatul Știrbei devine mall, iar Bienala Tinerilor Artiști este instrumentul de presiune

    Reprezentanții a 13 organizații non guvernamentale au protestat recent în fața Ministerului Culturii vis a vis de proiectul care ar mutila zona Căii Victoriei prin înalțime, ocupare a terenului, fațade de sticlă, creșterea traficului și a poluarii, într-o zona cu valoare istorica, sufocată de o mare densitate de clădiri, inclusiv Cathedral Plaza, aflată la câțiva zeci de metri distanță.

    din modernism.ro

    Proprietarul Palatului Ştirbei dovedeşte încă o dată că nu dă doi bani pe istorie şi pe valorile arhitectonice naţionale, atåtea cåte ne-au mai rămas. Palatul Ştirbei a suferit, de cånd se află în proprietatea sa, numeroase mutilări, care au determinat proteste masive din partea societăţii civile care se luptă cu distrugerea monumentelor istorice de patrimoniu. Beneficiind de complicitatea unor funcţionari extrem de amabili cu oamenii cu mulţi bani, Ovidiu Popescu şi-a propus să ridice în zona complexului arhitectural Palatul Ştirbei, pe care l-a demolat în mare parte, un mall şi un hotel de lux, ca să intre în lumea bună a proprietarilor de imobiliare centrale. Visul său de a se îmbogăţi pe spatele istoriei a fost stopat, deocamdată, la Ministerul Culturii, care, culmea tupeului, luptă pentru menţinerea patrimoniului istoric. Obişnuit ca autorităţile să nu i se împotrivească, Ovidiu Popescu îl ameninţă acum pe ministrul Culturii, Kelemen, că îi va cere daune de milioane de euro pentru că nu-i permite să-şi facă de cap cu monumentele din patrimoniul naţional.

    Ramona Feraru in Curentul.

    Cam care-i teoria ta, ca au trecut doi ani si "lumea" a uitat ?

    Deci concret, la obiect. Ce te recomanda pe tine sa vorbesti despre ce dorea si ce nu dorea icsulescu ?

  8. eviti rapunsul la ce a creat aceasta conversatie. cine a spus ca urma sa fie darmat palatul ? cat despre modul de a te informa din ceea ce se scrie in cloud...... chestia cu hunor e mult mai complicata decat o simpla fraza de pe modernism.ro dar aceasta discutie nu este despre acest proiect. este despre modul in care se denatureaza niste evidente prin heirupisme tineresti care pot avea intentii bune la baza.

  9. ps, nu am vazut ultima ta fraza. trebuie sa ma recomande ceva ? nu imi pot da cu parerea ? pe tine ce te recomanda sa vorbesti depre CE VROIA SA DARAME tizul tau ?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Deci exercitii de retorica cu anonimi de pe internete. Foarte interesant, da' ma gindesc ca lasam pe alta data.

  11. retorica e cand o dai cotita si nu raspunzi direct ? te intreb din nou cine a spus ca popescu vroia sa darame palatul ? nu cred ca poti gasi asa ceva pe net oricat ai cauta. bine, te-nteleg, a fost o fraza la plesneala, da bine la blog, excita cativa neuroni tinegeresti si poate cateva babe la cucuieti. si oricum poate eu sunt de vina ca articolul de fond era despre o pizda, chestia cu palatul era doar un tuseu rectal.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Nu, retorica e atunci cind o faci pe interesantu' anonim.

    Deci, de unde "rezulta" ca ala "vroia" sa darime palatu' ? Nu stiu frate, ca tu esti prea destept pentru mine si aparent intentiile-s neverificabile. De unde rezulta ca Antonescu voia sa fie presedinte ? Adu-mi o foaie pe care o scris el in greaca veche ca vrea sa fie presedinte ca altfel CU CE DREPT SCRII CHESTII LA TINE PE BLOG care se intimpla ca-s adevarate da' nu se intimpla ca-s si convenabile puletilor care trimit idioti anonimi sa-si dea aere de pe IP-uri de spam mailserver.

  13. doar incercam sa apar memoria unui om despre care s-au scris destule mizerii. daca intentiile nu pot verificate cum se poate intampla sa fie adevarate ? dar daca tu esti detinatorului adevarului absolut ma plec in fata ta si merg sa vorbesc cu ala care inca il cauta.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Intentiile nu se discuta in termenii in care se discuta faptele, tocmai pentru ca sunt de alta natura. Daca nu esti dispus sa folosesti sistemu' asta prezumptiv, in care faptele sunt presupuse a fi dublate de intentii atunci nu poti discuta despre intentii. Asta e o lipsa (sau ma rog, o caracteristica) a ta, nu a alora care discuta despre intentii.

  15. si cum poti afla intentiile unei persoane ? sa luam cazul asta, atata vreme cat nu a existat nici un proiect de constructie fara palat, si toate acele proiecte au mers la avizare cum isi punea intentia in practica ? ca sa nu mai vorbim ca nu a fost nici o solicitare de a obtine autorizatie de desfintare, lucru imposibil de altfel intrucat palatul e monument categoria I-a. cum face un chibit sa afle intentiile unei persoane ? da cu banu, da in carti, magie alba neagra sau roz bombon ? daca omu asta chiar a avut intentia sa darame palatul o fi spus-o asa in gura mare sa afle tot targul asa incat acum sa afirmam noi raspicat, da domne ce umblati cu ciara vopsita, mai era un pic si palatu cadea, parol, va spun eu ca sunt bine informat. nu stiu ce era in capul lui popescu, poate omul avea intentia sa darame toata calea victoriei, poate avea intentia sa aduca pace in lume, sa salveze delfinii sau sa concureze la miss. itradevar intentiile nu se discuta in termenii faptelor dar o intentie neurmata de o fapta e....... (sa pastram blogu decent) iar daca nu poti verifica intentia poti verifica documentele. a depus popescu vreo hartie pe undeva care sa lase o dara a intentiei ? repet, nu vreau decat sa iti atrag atentia ca nu e cazul sa se multiplice o mizerie spusa de niste mame omide care au dat in boabe. o fi vrut el sa faca tzspe etaje sa puna sticla in spate sa atraga trafic cu parcare de cateva sute de locuri, sa nu faca destul spatiu verde, etc. DAR NU SA DARAME PALATUL.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 August 2012

    Mnoa, asta-i retorica.

  17. na ca m-am descarcat. RIP ovidiu popescu si de acum nu o sa mai vorbesc de tine

  18. Exista si alte metote prin care poti comenta un articol, nu e nevoie sa fiti recalcitranti.

  19. La chestia cu catedrala (Cathedral Plaza) au fost bagati niste evrei - Edelman (edelman.ro).

  1. [...] Sau revenind cu picioarele pe pamint si capetele la realitate, TPU, acel proiect absolut tipic pentru norul de jegosi care incearca sa treaca drept "antreprenori" in online pe-aici pe la noi. Luam songza si facem zonga, luam frunza si facem brand de tara, chestii de-astea in care noi venim cu vopseaua si cine se simte mai fraier asa sa faca bine sa munceasca pentru noi pe gratis, ca asa-i cu antreprenoriatu' (la tigani). [...]

  2. [...] tipu' de spamagii care s-ar ocupa cu de-astea. Nu prea cred ca-i ultima inovatie din laboratoarele Links Associates, dat fiind ca Vintan aia e mult prea proasta si ca sa inteleaga macar despre ce-i vorba aici. [...]

  3. [...] Frauda, asa cum face de exemplu Ionut Oprea la Standout. Frauda, asa cum face de exemplu toata trupa de la ad20/realitatea.net. Asa cum face de exemplu toanta de Marta Usurelu cu trupa ei de lacheti diversi din "blogosfera" (blogosfera mica, bien sur). Asa cum face Corina Vintan la Linksassociates. [...]

  4. [...] poate e pur si simplu firma de folosit abuziv nume, a la Vintan-Biris/Goran-Tirboaca-etc. Your search - site:http://wunderman.com/ badiu - did not match any [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.