Sa facem o pastisa

Saturday, 16 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Bai si afara erau doi, doi purii cam la 30 fiecare. Adica si ea si el. Erau linga scara. Vorbeau. Ea plingea, el nu stiu ce pula mea ii spunea. Bai si mi-ti fute asta o directa lu' aia in bot ca i-a sarit borsu' pina la mine. Aia a facut au si-a cazut jos. Ala a zis Evrika! Adica stai sa-ti dau si niste picioare. Si-i dadea. O injura si-i dadea. Se auzea buf buf buf. Ea nu zicea nimic. Probabil ca nu apuca.

Bai deci, a sarit misoginul din mine daca ma-ntelegi. Ce-ai ma cu proasta ? Da' tu ce te bagi ba cacatule ? Pai ma bag, imi murdaresti scarile cu singe. Ce ma esti smecher ? Bai deci pin-aici. Pina sa ma faci mecher. Da ma, sunt, dar tu esti jmecher ? Da ma, si eu sunt. Ia ma, uite ce coincidenta. Ia pisa-te contra vintului sa vad cit de smecher esti. Da' ia caca-te tu ma cind stai pe burta. Da' ia suge ma tu pula fara sa o uzi. Da' ia pupa-ma tu-n cur fara sa te-apleci ma.

Aia se uita la noi si se stergea de muci. Sau de singe, pula mea ca nu se vedea bine. Avea fusta suflecata si i se vedea chilotii. I se vedea si sutienul. I se vedea tot. Era buna coarda. Bai, vezi ca esti in cartier la mine, daca chem golanii iti las coaiele pe-aici. Si ce daca esti in cartier la tine ma, ma fut io-n golanii tai. Tu n-ai pula s-o futi pe asta boule, bine c-o bati. Tu nu vezi ma ce fata de prost ai ? Tu vorbesti ma, zeul noptii. Pula mea, cind vorbesti zici ca te besi. Nelu, hai sa plecam, zisa aia. A, mai ai putere ? Si i-a mai futut un picior in pizda. Bai, deci pina la pizda. Aia e sfinta. Acolo pun eu gura, acolo e scopu', acolo e viata mea, sa stii si tu care ai disparut si nu mai stiu unde pula mea esti si mi-i dor de tine.

I-am futut un sut in cur. Bai, deci a cazut in genunchi. Partea proasta e ca s-a ridicat si mi-a futut si el un sut in cur. Cred ca purta 45, avantaj el. Am cazut si eu in genunchi. Mi-a futut un genunchi in gura. Bai da tare asta, ce nu mi-ai spus proasto ? Pai nu m-ai intrebat. Ah, ma doare capul. Ce s-o lungim, ne-a batut ala pe amindoi pina s-a saturat. Ne-a zis ba, gata-n pula mea ca sunt si eu om. Am nevoie de odihna. Lasa ca te fut alta data. Si s-a carat. Am ramas eu cu pizda. Rezemati de zid. Dar nu mult. Pina a aparut javra doamnei Mogos si a tras un pisat pe piciorul meu. Pe jetul lui scria placere. Sau razbunare, nu stiu ca era intuneric si nu vedeam bine.

Cum te cheama ma. Jana. Si ce pula mea cauti aici. Pai aici m-a adus ala. De ce te-a batut ? N-am vrut sa-i dau pizda. Femei... Nu trebuia sa te bagi, o rezolvam eu. Da, pari genu' care le rezolva pe toate. Unde stai. A, nu stau aici, sunt din celalalt oras. Nasol. Si ai unde sa stai ? Pai n-am. O sa ma duc la gara si astept personalul de dimineata. Ete pula vino ma la mine. Unde stai ? Pai dincolo de zidu' asta de-l proptim noi acum. Ma duc sa iau niste cola si ma intorc, da ? Sa nu pleci de-aici... m-am intors, nu plecase... acuma e la baie, se spala.

Bai deci abia astept sa ma spal, sa ma schimb si sa ma intind. Bai, dar ma simt barbat, sa mor io, sa stii asta asa pentru tine. Adica pula mea, o iei, o dai, tot bataie se numeste. Deci ma simt mindru de mine.

De ce sa nu-i dai pizda tu proasta. Siroia de apa linga mine pe mocheta proasta. N-am gasit prosop. Vezi uite acolo, trage sertaru' ala. Bine. S-a dus si a tras sertarul. A scos un prosop roz cu ratuste galbene si o racheta cosmica albastra in care un cosmonaut maro ca un cacacel facea cu mina indreptindu-se spre niste planete cu niste ceaune cu varza umpluta pe ele.

Hai si da-mi pizda mie. Nu-ti dau nici tie. Pula mea, vrei sa te mai bat o tura ca si ala. Batema. Nu te bat ca-s gagiu finut. Nuntelegi tu umorul. Nici tu nuntelegi pizda. Ce pula mea ii de inteles la pizda.

Uite eu trebuie sa plec. Unde sa pleci. La gara. Nu trebuie sa pleci nicaieri pizda matii. Ba pe-a ma-tii. I-am tras o palma. Bai, deci pina la mama. Mama e sfinta, acolo pun eu gura, de-acolo e viata mea daca ma-ntelegi. Mi-a tras si ea o palma. Ea a dat tare fut-o s-o fut nu ca mine. Eu dadusem numa' asa usor. I-am mai tras una cit am putut de tare. Pula mea, nici ea nu daduse tare. Mi-a mai bagat o palma de erau numa' cosmonauti maro si varza umpluta in juru' meu. Cre' c-am lesinat.

Cind m-am trezit eram dezbracat. In pula goala. Asta sedea pe pat si se uita la mine. Era in tricou' meu si-n rest n-avea nimic pe ea. Numa' tricou' meu. Buna rau coarda, port tricoaie largi da' ei nu-i incapeau titele, ii dadeau pe-afara. Si rasa la pizda.

Am dat sa ma ridic da' ma tinea ceva intre craci. Smecleu'. Pula mea m-ai futut. Da. Cum o fost. Hai si linge-ma si-ti zic. Am lins-o. Buna rau coarda. Acuma linge-ma si-n cur. Am lins-o si-n cur. Baga limba adinc. I-am bagat limba. Acuma zi-mi. Te-am futut cu degetu'. Imi arata degetul maro ca un cacacel. Ti l-am bagat in cur si te-am futut pina te-ai slobozit. Ah. Ce ah. Si mi-a placut ? Da. Bine. Pula stii s-o sugi ? De ce intrebi. Cit erai pe jos a sunat Nelu ca s-a trezit si vrea sa ma futa. Si ? Si i-am zis adresa. Ii sugem pula amindoi, vrei ? Nu vreau.

Sa vrei ca altfel ne bate. Daca iar incasez din cauza ta te bat de te stric prostule. Da' tu de ce nu i-ai dat pizda. De la 12 ani le tot dau la toti. Vai ce tite ai hai da pizda. M-am saturat. Si-atunci ce faci. Nimic. Pai si cu asta ? Cind vine ii sugi pula, pe urma cind te fute ii bag degetu-n cur. Mi-a aratat degetul maro ca un cacacel. Si pe urma ? Pe urma se slobozeste in tine si pleaca. Hai ia-ti fusta mea pe tine ca nu poti sta asa in pula goala prin casa. Da' tu cum poti ? Aia-i pizda. Si ce daca ? Hai baga-mi limba-n cur ca prea mult vorbesti.

I-am bagat limba in cur. Suna la usa. Era Nelu. Jana s-a dus sa-i deschida. Eu asteptam ca prostu'. Ce m-ai sunat fa futu-ti coropisnita ma-tii. Ti-am zis ca ma pun sa dorm. Vrea asta sa-ti suga pula. M-a tot rugat sa sun. Nelu privea la mine rinjit. Ce pula mea n-ati luat-o la supt cind stateati rezemate ca doua proaste de gard. Atunci n-aveai chef. Bine, hai. M-am dus si i-am luat-o in gura. Avea Nelu o mataringa cit un cal, avantaj el. Jana imi baga ceva prin cur.

Nu-ti da drumu' sa-l futi si-n cur. Jana s-a pus linga asta si m-a tras de cap la pizda ei. Nelu' s-a dus si mi-a infipt-o-n cur fara discutii. A intrat ca unsa. Plingeam. Ce plingi fa proasta. Da-i pizda. I-am dat pizda. Nelu mi-a prins coitele-n pumn si ma stringea tare de tot. N-aveam aer. Jana s-o dus si i-a bagat degetu'. Am simtit cum ma umple de sloboz da' de coite tot ma stringea. Tot n-aveam aer. Jana mi-a venit in fata si imi dadea palme peste pula. Cred ca am lesinat.

Cind m-am trezit eram dezbracat. In pula goala. Jana nu era nicaieri. Nici Nelu. M-am ridicat si-am simtit ceva scurgindu-mi-se pe picioare in jos. Era sloboz si singe. Imi curgea singe din cur amestecat cu sloboz. M-am dus catre baie sa fac un dus. Pula mea, eram prea obosit. M-am pus in pat si m-am culcat. Dimineata am vazut ca-mi scrisese pe oglinda "Daca e mai venim".

Buna rau coarda.

PS Asa cum probabil ati intuit bucata in italice nu-mi apartine mie. Ati intuit ?

Asa cum probabil ati recunoscut daca aveti un minim de cultura (si da, in ultimii ani cultura inseamna bloguri si sa nu fii la curent cu blogurile inseamna sa nu ai cultura) ea-i apartine altui scriitor roman in viata, pe care va astept cu drag sa-l numiti la comentarii, iara daca nu l-oi numi eu intr-o saptamina sau cam asa.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. terminator`s avatar
    1
    terminator 
    Sunday, 8 July 2012

    Esti un gunoi net.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Dardece atita ura ?

  3. Florin`s avatar
    3
    Florin 
    Sunday, 8 July 2012

    Dadicenu? Pentru ca ura ieste iubire. Si uite cum, pisanalizand, descoperim ca autorul lu' prilemma tremium, uracios fiind, in fapt, isi demonstreaza ca-i o pufosenie.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Bai nu ti-i rusine tie om batrin si pedofil sa te uiti la seriale de desene animate destinate absolventilor de capacitare ? A ?

  5. Florin`s avatar
    5
    Florin 
    Sunday, 8 July 2012

    Daca ma faci tu pedrofil, nu inseamna ca ma si apuca rusinea.
    Da' zi-mi drept, asa-i ca te-o infestat Froid de ai inceput cu "absolventilor de capacitare"?
    Derbedeu-le!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Freud a fost asimilat. Acum este mai multi care suntem.

  7. Boss, dampula lu' everu ăla de cântă betoven, mai numești odată scritorul în cauză? Că săptămâna aia durează de fro șase ani așa și deja mie foame.

    În fine, hai că-l numesc io. Ăsta e, nu?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 April 2018

    Mei, sincer chiar nu mai retin. Ceva obscur cu aferatii de independenta si autorealizare, scrisese ceva jurnal cu skepsisu' ca era catre ceva pizda absenta sau plm mai stie ce contorsiuni de luzar de hrushceba.

  9. And we have a match.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 April 2018

    Wait, what matched ?

  11. It was "scrisori catre rita" on kaosmoon.blogspot.

  12. Adica Stefan Caraman.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 April 2018

    Tii, sa stii ca asa si este. Bon, inca un mister minor dar literar devoalat.

  14. @MP: Descrierea ta din #8 și articolul din link se potrivesc la fix.

    @Anon: Whaddaya know. Acu' nu-mi dau seama dacă acel omnebun69 și kaosmoon sunt unul și același, da' bănuiesc că asta o să rămână un mister.

  15. Ce chestii nu-i lasa pe unii sa doarma linistiti.

  1. [...] of their own inept prose. Take for instance Prolog la adevarata poveste a nepotului lui Dracula., Sa facem o pastisa, Literatura avansata : fictiune si autofictiune or any others of this rather plentiful tribe. The [...]

  2. [...] Scoate o tita da pizda ? [...]

  3. [...] his clothes off without much comment or ado, and climbed into bed with them. While the sexy blonde cooed in his ear and delicately caressed his retracted manhood, Yitzhak got fucked in the ass right and proper. [...]

  4. [...] woman picks you up, and then her husband 'accidentally' finds you with her, and fucks you both like two little whores. Or maybe you get a little dizzy at some party and then wake up somewhere you don't recognize at [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.