Revista prehehehehesei

Thursday, 21 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti ca s-o cvasi-sinucis oarecum-saracul da' pseudo-cinstitu' Nastase Adrian, ala cu ministru >> prim ministru >> blogger >> puscarias. Are si blog.i

Asa cum ne-am astepta, intimplarea e mana cereasca pentru presa, acest instrument de tescuire mecanica a rahatului atit in scris cit si audio-vizual da' mai ales pe gura. Si deci pe cale de consecinta presa scrie.

Un articol despre cum "sa" impuscat Bombo :

sa-impuscat

Ce mare chestie acuma, doara sa corectat mai in updeit.

Sa nu va suparati pe mine ca nu fac un catalog complet, da' nu exista ziar care sa nu fi produs macar o gresala de gimnaziu in "coverigiu" acestui important eveniment, iar mie mi-i lene plus ca am tem sa nu se ia ce buba au ei.

De asemenea presa publica vaste deversari de evaluari, considerente, consideratii si alte elucubratii, pe criteriul ca de ce nu.

consideratii

E macel, toti au opinii despre suicid acuma, toti is maestrii emeriti in justitie sub toatele-i aspecte (cu doctoratele date gata cu ocazia precedentei imbulzeli) cutotii au sentimente chiar daca le lipsesc atit pe filiera directa cit si sub aspectul artei care le-ar ingadui sa faca ceva cu ele o idee mai sus de muget.

Toata aceasta agitatie pentru beneficiul cititorului. Care cititor, si-aici e partea savuroasa, are alte preocupari :

daniel
vreau sa cunosc o fata de la tara sau din oras in 19 si 29 de ani din timisoara zona mea printul turcesc sau din judetul timis ghiroda denta ianova izvin recas parta sacalaz padureni lugoj sinicolau mare sau din ue prefer mai mult din germania spania franta elvetia bruxelss belgia canada america vreau sa imi temeiez o famile sa aiba o sitoatie buna sa fie harnca si sa aiba cei 7 ani de acasa sa stie sa respecte nu sa fie cu fite mari sau cu pretentii mari sa ma acepta asa cum sunt ca bani nu aduce fericirea si aduce necazuri in viata ca daca ai intelegere si ai suflet mare si omenie nu iti mai trebuie averi si bogatie bogatie ieste sufletul si omenia ie de pret in ziua de azi eu ma numesc daniel din timisoara si am 29 de ani m168 kg 59 sunt in zodia capricorn telefon 0741571238 acept mms si sms noua stop 24 din 24 de ore la orice ora din zi si noapte va stau la dispozita ta sau idul meu danieldintimisoara vreau ca anuntul meu sa nu fie loat in bataie de joc vreau cu prezetare generala
Restrange comentariul
21/06/2012 13:45:57 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
Răspunde

Draga, dati-i ceva de futut cititorului vostru daniel. Hai cu tite, cu alea, lasati prostiile.

Merge banda!

———
  1. Apropo de care chestie, 124 de comentarii la o sinucidere ? Bai, rau s-a ajuns in mediul online, nu intelegeam eu de ce nu se mai tipa de pe Rarau Perfu. []
Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Thursday, 21 June 2012

    Vezi ca intre timp au sters comentariul.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    A, da ? Pai perfect, atunci sa le sterg si eu link-ul.

  3. Constantin`s avatar
    3
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    bai, ce elucubratii ? Poate articolele de pe trilema, ca altele nu vad. Ce pula mea m-ai bagat in articol ? Da, eu consider ca tu aberezi, ce pula mea nu-ti convine ? Poate ca nu te mai simti reprezentat de realitate si ca atare o sa renunti la initiativa de a-ti vinde opiniile.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    A, aia era problema ?

    E mai simplu sa iti gasesti un job si sa cistigi citiva euro din munca ta decit sa-ti pierzi vremea incercind sa impui cu slabele-ti puteri alora mai destepti ca tine sa renunte la ce fac ei.

    Plus ca te vei simti si mai satisfacut sa ai si tu banii tai, alea. Plus ca n-o sa mai faci impresie penibila de pui de gaina "zburind" vajnic spre bombardier.

  5. Constantin`s avatar
    5
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    Bombardier ? Poate in imaginatia ta bolnava! Cata aroganta are domnul zeu, cee ce nu e neaparat suprinzator, poate doar patologic.

  6. Constantin`s avatar
    6
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    Sa nu vorbim despre bani si job ca nu au vreo relevanta in discutia in cauza. Indiferent de ce job am/ai, bani am/ai, asta nu iti scuza aberatiile. Ataci la persoana ca sa deviezi de la subiect. Nu stiu cine pula mea te-a facut pe tine zeul care imparte dreptate si inteligenta de la sine. Nu ma intereseaza impresiile pe care le-am facut, pentru ca nu asta conteaza pentru mine.

    Cine este mai inteligent decat mine recunoaste ca este, de fapt, mai prost. Nu ai cum sa te crezi, cum este cazul tau, centrul universului pentru ca asta tradeaza prostia infinita, deci prostul/zeul le stie pe toate.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    Mbine. Si cu altceva cu ce-ti mai pot fi de ajutor ?

  8. Constantin`s avatar
    8
    Constantin 
    Friday, 6 July 2012

    Discutam, mai vedem.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.