Ratatii au ratat, nereusind. Din nou.

Monday, 30 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

37.7% prezenta la vot dupa cifrele preliminare la inchiderea urnelor. Desi s-a prelungit programul pina la ora 23, ora la care in tara asta chinuita multe baruri is deja inchise. Desi s-au plimbat urnele pe plaja si prin restaurante, desi s-au organizat tombole, s-au cumparat carti de identitate, s-au desfiintat toate (dar absolut toate masurile de siguranta)i si asa mai departe. Desi "s-a facut" totul, ba chiar mai mult decit atit.

Crin Antonescu, gunoiul care promitea ca daca nu cistiga alegerile pentru Presedinte isi da demisia din PNL, Crin Antonescu, gunoiul care promitea ca daca Geoana nu cistiga alegerile pentru Presedinte isi da demisia din PNL, tot acelasi si perpetuu gunoi - Crin Antonescu - cel care promitea ca daca nu e demis presedintele la referendum isi va da demisia... acelasi si etern Crin Antonescu a ratat. Nereusind. Din nou.

Si bineinteles ca o sa dispara undeva intr-un sant prin baltile din care-a venit, ca mai are atita demnitate cit sa nu se transforme intr-un soi de mutunache pentru televiziuni, sa ghiceasca-n cafea "vedetelor" si sa interpreteze astrograme doct pe-acolo.

Asta a fost unul.

Victor Ponta, pacaliciul care declara ferm ca "el reprezinta" Romania la Bruxelles dupa care se descoperea cu umire ca delegatia romana nu-i da acces la documente, el... neavind mandat, si pe cale de consecinta stind si el la o sueta cu chelnerii si femeile de serviciu, Victor Ponta care la o saptamina dupa ce se batea cu pumnisoru' voiniceste-n piept ca vai, dar el! declara umil in fata Curtii ca de fapt situatia devenise-n sensul ca el auzind ca Basescu n-are chef sa mearga la Bruxelles si aflindu-se pe-acolo intimplator la shopping cu Daciana lu' Sirbu ce s-o gindit ? Hai sa vedem ce face madam Bruxellesque!!! Parol! Monjer!

Victor Ponta, pacaliciul care declara ca "el isi da demisia" daca se va dovedi c-o plagiat chit ca nu i-o ceruse nimeni dupa care bla bla si tralala, Victor Ponta, pacaliciul despre care tot nu stim ce treab-o avut exact in sinuciderea lui Panait (ca-n a lui Nastase banuim ca n-o fi avut niciuna, chit ca uite dom'le ce se sinucid astia pe capete-n juru' lui, imi aminteste de-un amic de pe vremuri, mort saracu' cu optzeci de gloante-n trup), Victor Ponta, pacaliciu' de.... meh, mi-e deja lene sa mai completez lista, pe bune... Ce ziceam ? A, da. N-o reusit, ratind. Din nou.

Asta a fost al doilea

Presa, aceasta jalnica alcatuire din ce s-a gasit prin tomberoane, dupa ce-a supt-o o data, si-a supt-o a doua oara, s-a re-ntors pentru o noua infruntare. Si-a cistigat de data asta intr-un fihahahah vai ce-am mai ris. A supt-o iara. Devine tot mai relevanta, pe masura ce e compusa din pulalai tot mai picati la Bac si loviti pe drumu' prabusirii de toate cracile e tot mai relevanta. In curind se vor plinge cirnatii ca ei nu mai vor sa fie impachetati in asa ceva si s-a muta pestele de sticla de pe televizor ca-i pute.

Noa si cu asta... ce sa mai discutam. Singura strategie a stingii - stupida strategie altfel perfect adecvata socialistilor, acest distilat de stupiditate sociala - a fost si pare-se ca ramine atita : "sa-l dam jos pe Basescu". Aia si nimic altceva, daca l-ar da jos pe Basescu nu doar ca n-ar mai face Voicu si Nastase inchisoare, da' nici restu' de baroni, baroneti, trafaleti si marafeti n-ar mai tremura de groaza procurorilor. Si a, da, si ar curge lapte si miere.

Ce sa mai programe, solutii, idei, dezbatere, analiza critica, prostii de-astea bune de oameni inteligenti. Nu dom'le, sa se deie jos Basescu si cu asta gata, cad banii din copaci si ploua neaparat cu cirnati (ambalati in Adevarul).

Pe cit faceti pariu ca nici acum, dupa ce-au dat gres de cite ori cu ea ? Doua ? Douazeci ? Pe cit faceti pariu ca nici acum nu renunta ? Socialistii romani sunt practic vorbind un fel de Tindala, care a legat caruta de stilpu' casei si-l biciuie sa traga. Si stilpu' sta. Si Tindala biciuie. Dupa care i s-o tocit biciu' si-o luat un lemn. Si s-o rupt lemnu' si da cu capu'. Pina nu-si sparge capu' si nu se dezintegreaza fizic nu poate pricepe ca nu, carute trase de stilpi inca nu s-o vazut si nici probleme socio-politico-financiare si mai ales de lene si prostie a populatiei rezolvate prin aia ca-si da demisia unu' nu s-au pomenit.

Tre' totusi sa recunosc ca-i distractiv. Al naibii de distractiv. Stimati prostalai : insistati!

PS. Dan Voiculescu la inchisoare. Da' pina in iarna, va rog frumos.

———
  1. Va explica Monica Macovei, viitoarea Presedinte a Romaniei mai pe larg, da' sumarizind :

    • USL a desfiinţat birourile electorale din comune, orase şi municipii (cu exceptia municipiului Bucuresti)
    • USL a eliminat din procesele-verbale obligativitatea scrierii numarului alegatorilor care au votat pe listele suplimentare si al alegatorilor care au folosit urnele mobile de vot.
    • USL a eliminat din procesele-verbale obligatia scrierii numarului stampilelor primite in sectia de votare si a numarului de stampile disparute in timpul procedurii de votare.
    • USL a eliminat obligatia de a scrie in procesul-verbal starea sigiliilor de pe urne la incheierea votarii. (LOL!)
    • USL a eliminat obligatia de a scrie in procesul-verbal daca exista o discrepanta intre numarul de buletine de vot din urna si numarul de alegatori care au votat. (si mai lol)

    []

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

24 Responses

  1. calmogen`s avatar
    1
    calmogen 
    Monday, 30 July 2012

    "...acest distilat de stupiditate sociala"...excelent!

  2. belganca`s avatar
    2
    belganca 
    Monday, 30 July 2012

    Daca Monica Macovei candideaza, eu o votez! Sper totusi sa o faca din postura de independent...

  3. hehe, misto articol :P

    cred ca de-abia acum incepe showul, sper sa se lase cu demisii in masa & co, dar slabe sanse. ma intreb daca o sa mai organizeze vizite proletare prin vile de protocol :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 July 2012

    @calmogen Dar mersi.

    @belgianca Constitutia asa zice, ca presedintele-i independent. Da' mnoa, pre-Internet era destul de dificil de organizat o campanie fara un partid. Sau in fine, fara papucarii lui.

    @Bogdan Adica ce show gen ? Ne roade invidia ca numa' vecinii nostri sirbi or fost bombardati si noi nu, pai pina cind sa n-avem si noi bombardamentele noastre ?

  5. E cam beta Macovei.

    Nu-l vrei si pe Iliescu la bulau? Fara asta moare PSD.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 July 2012

    Neah, era bun la bulau in 1990. Azi deajaba, ca si cum o tipa care n-o stat cind erati in facultate se baga in seama acuma, la 40+ in conditiile-n care noi am ramas - bineitneles - neschimbati. Pai ce facem aici!

  7. Pai cine te-a pus sa faci la privat tinere? Nuca aleas mai disperate si in consecinta exploatabile.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 July 2012

    PS in mod inexplicabil de misterios, urnele care s-au inchis cu 37.7% adica fo' 7.5 milioane de voturi s-au deschis cu 45% adica fo' 9 milioane de voturi. Explicatiile se vor gasi bineinteles in frauda.

  9. Calivita`s avatar
    9
    Calivita 
    Tuesday, 31 July 2012

    Nu prea a fost corect ce s-a intamplat! Dar ca de obicei, ce poate fi normal la noi!? Sicenr nu e unul mai breaz ca altul :p

  10. kokofifi`s avatar
    10
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Tuesday, 31 July 2012

    Excelent, Trilemoi! Lectura obligatorie te-as face!

  11. Scuze de intarziere, da` tre` sa corectam: s-au "inchis" cu 37,7% la 20.00, la 23.00 s-au inchis cu 46. Unde-i frauda? Adica, si daca a fost, de-aici nu se vede.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 August 2012

    @kokofifi Pai nu sunt ?!

    @adi http://trilema.com/2012/in-sfirsit-avem-ocazia-sa-ne-scapam-de-tiganimea-din-cimpia-dunarii/#comment-87086

  13. kokofifi`s avatar
    13
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Wednesday, 1 August 2012

    In sensul ca daca nu te citesc rumunii, sa li se ieie pensia ;)

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 August 2012

    Ahaha totalitaristo. Parca esti de-a mea sau ceva.

  15. Si pe-asta o spuse un PNList :)

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 2 August 2012

    Fost, pe vremurile cint PNL nu era PSR.

  17. In sfarsit am citit un articol bun despre mascarada numita "Referendum"..au fraudat mai mlt decat trebuia si tot au ratat.... .Si cand ma gandesc ca am fost PNL-ist odata...

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 August 2012

    Si eu.

  19. Anonimosu`s avatar
    19
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Monday, 24 November 2014

    PS. Dan Voiculescu la inchisoare. Da' pina in iarna, va rog frumos.

    Uite ca s-a facut si asta.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 November 2014

    Totul se face, numa' blog sa fie.

  1. Ratatii au ratat- nereusind- Din nou- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Imi face deosebita placere cit si ma unge pe suflet sa introduc acest articol....

  2. 22
    Statistici Fain: mit si realitate | Mind Porn (via Pingback)
    Saturday, 4 August 2012

    [...] astfel, lumea i-a urmat în visul lor), neavând legătură cu proiectul, şi fiind deranjaţi de Mircea (care începuse să le spună că trei articole pe zi, de 30-50 de cuvinte1 fiecare nu te [...]

  3. [...] departe. Daca doriti sa consultati episoadele istoriei mai recente vedeti articolul zis pleonastic "Ratatii au ratat, nereusind. Din nou.", cu mentiunea ca pleonastica nu-i vina mea, ci a lor. In continuare ne vom ocupa de [...]

  4. [...] and matters ; gaze upon the header yet again and tell me your story yet again ; and again and again and for long as you have patience retell it -- I won't be listening, but in this I'll be consecvent [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.