Puletii care poate lucruri.

Sunday, 30 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

pulete-penibil

Bluelight ala e un forum unde se aduna drogatii sa-si povesteasca probleme de interes pentru ei. Tangential astea pot fi cu familia, cu inmormintarile, incurcaturi cu politia&justitia, da' central intotdeauna is despre droguri. Ca pina la urma de-aia sunt ei drogati, nu ?

In imagine aveti un pulete deosebit de reprezentativ nu pentru drogati cit pentru puletii curenti. Exceptionalismul personal in floare, el domina heroina frate. Dar oare mai este altcineva care sa domine heroina asa cum domina el heroina, specialul si unicul ce este el ?

Nu mai este. Doar tot restul, bineinteles, da' ce conteaza aia ? "I feel like I have enough heroin usage under my belt to honestly say that I will not get addicted."

Honestly.

Si daca aveti impresia ca-i ceva deosebit sau exceptional aici, va inselati. Asa sunteti toti, exact la fel, niste deosebiti si niste speciali carora nu li se aplica chestii. Niste de-astia care stiu fara sa invete, care cistiga bani fara sa munceasca, se marita fara sa suga pula, rezolva fara sa compromita si in general asa mai departe. Nimic mai banal pe lume decit deosebitu', nimic mai comun decit specialu', nimic mai universal decit individualitatea. Sa-i fi pus ghilimele ? Da' de unde stim ca poa' sa existe si-n afara ghilimelelor ? Daca-i mereu in ghilimele atunci is redundante alea.

In ultima vreme imi petrec serile distrindu-ma cu tintari. Avantaju' de-a trai linga o padure si-un lac, nu ? Ca e natura, e placut, e alea. Sigur ca da. Da' pe de alta parte asta cu natura inseamna putin altceva decit ce ti-ai inchipui. Cam ca si heroina, asa.

Noa si tintarii se strecoara. Ei ar putea trai o viata fericita sugind nectar si depunindu-si ouale in apa. Ce-i drept ar face oua mai mici si mai chinuite, ca nu-i glucoza ca lipidai da' macar ar trai o viata fericita. Ei, dar ei nu. Ei tre' sa vina sa suga sug o pula. Ei tre' sa vina sa incerce sa suga singele.

Am omorit sute pina acuma. Sunt atit de feroce ucigas de tintari incit ii prind din zbor c-o singura mina, am prins de exemplu cu stinga in timp ce scriam fara sa ridic ochii, am prins cu ochii-nchisi dupa zumzet, ii caut in toate coltisoarele unde au ei impresia ca "is ascunsi" si-i fac ferfenita. Ii pot prinde atit de delicat in palma incit sa nici nu-i omor, dupa care le smulg o aripa si-i cladesc in capite de tintari semi-inaripati, unde se zbat si se plimba disperati pe masa pina mor.

Dar ei continua sa se strecoare, si sa incerce. Pentru ca in pofida sutelor de tintari pe care i-am executat deja, si in pofida sanselor de 99. 100% in directia unui sfirsit dureros dar nefericit totusi oricare tintar inca in viata poate considera ca detine un contraexemplu. Si ca lui nu o sa i se intimple. Pai nu l-ati vazut cum o evitat el un stilp in zbor ?

Parerea mea este ca-n viata decit sa fii drogat e mai bine sa fii heroina.

———
  1. Stiati, apropo ? Contributia energetica pe gram e cam dubla la grasimi fata de zaharuri. Ca sa nu ai intram in discutiile despre cum metabolismul e facut sa lucreze pe grasimi si sa suplimenteze eventual cu zaharuri, nici intr-un caz invers, si deci cit de ingrozitor de nocive-s dietele astea "fara grasimi". In fine. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. http://www.fabricadeferestre.com/images/produse/plase-insecte/poz-plasa-mobila-thumb.jpg

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 September 2012

    Nu-ntelegi tu.

  3. parerea mea e ca atunci cand esti beat e mai bine sa nu publici posturi pe blog. ca missezi rau ideeile in comparatii. ;)

    la tantari, ia-ti cutii de tic-tac si da tic-tacul la sclave iar tantarii baga-i in cutii, sa nu iti faca mizerie pe masa.

  4. Pulifricatorul`s avatar
    4
    Pulifricatorul 
    Sunday, 30 September 2012

    Ei tre' sa vina sa sugi o pula? De ce ai taiat cu rosu peste suga, care facea trimitere la moschiti? Ciudate moduri de a-ti gasi fericirea.

  5. @pulifricatorul

    mircea popescu e bisexual. iar cum n-are barbati in casa, cand ii ajung prin suburbie tantarii, mai apuca si el sa suga pula, deci devine fericit. noi, astia hetero, nu cunoastem asemenea satisfactii, deci e greu de explicat. :d

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 September 2012

    A postás.

  7. Aici ie forumu cu conscursul cu fictiune, ca mas inscrie si ieu cu un text. Multa bafta concurentilor si toate urarile juriului!

  8. Momentan avem si un concurent fictional, ca in realitate nimeni n-are cum fi atat de dobitoc precum Alifie!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 30 September 2012

    Cit si de asemenea.

  10. oanalore`s avatar
    10
    oanalore 
    Monday, 1 October 2012

    Lasa ca atunci cand esti baut, drogat, atunci spui adevarul :))

  11. Deci spamul stie sa romana coerenta?!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 1 October 2012

    Pai atita cit poti acuma, n-avem pretentii.

  13. Nuca devii gelos dupa, as produce mai mult ca tine.

  14. Cand esti beat nu mai tii cont de consecinte si spui tot ce ai pe suflet!

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 2 October 2012

    Da' tu crezi ca aia-s beti mei simona mei ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.