Public Disgrace 6/26/2009 (6864)

Sunday, 26 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acest filmi se deosebeste de productia aceleiasi case (kink.com) discutate anterior prin aceea ca functioneaza.

Yoha Galvez e o columbianca trashy, tite mari, mutra de proasta de-aia pe care-o agheti la ceva petrecere, o futi acolo si n-o iei acasa. Zensa Raggi e un marocan sau ceva dubiosenie africana, l-au inchis parca prin 2011 (droguri). Se remarca prin aia ca desi-i actor porno nu se cunosc scene in care el sa chiar aiba erectie. Steve Holmes e ala de tot apare prin PD, iubitu' lu' Dolores sau ce-o fi el. Nascut in Romania.

Povestea (hehehe) curge cam asa : Holmes o scoate putin prin oras cu un ball-gag pa chipii si-un ousor in pizdilicaiii dupa care-o suie-n ceva ricsa trasa cu bicicleta sau asa ceva, si-o mai pipaie & dezbraca pe-acolo. O solutie relativ decenta la faptu' ca pe de-o parte tu tre' sa pizda goala-n oras dat fiind ca asta-i nisa da' pe de cealalta aia-s capabili sa te aresteze sau ceva. Noa si practic d-ra Galvez rasufla greu cu bluza desfacuta si sfircurile perforate zimbind in soare.

Dupa care o duc sub ceva pod, legata peste coate, plin de grafitti pe-acolo, o mai plezneste Holmes, o mai linge, ii pune cleme de-alea japoneze pe sfircuri (chestiile alea ce se string daca tragi de ele), intr-un final ii da jos chilotii si-o mai masturbeaza o turaiv. Pe urma fata presteaza o muie onesta-n pozitia piticoatei (care ii o pozitie foarte incomoda, apropo), gheu' de Holmes isi linge smecleu' din gura ei, ma rog, narcisiaci dubiosi, iara o masturbeaza, o mai plezneste un picv si intr-un final o intoarce si i-o da more ferarum cu nadragii pe el si atele chilotilor taindu-i aspectuos fetei coapsele ei sanatoase de azteca. Adevaru-i ca le sade bine.

Si iara o masturbeaza, si iara i-o baga-n gura, dupa care-o duce asa cu chilotii-n vine si miinile legate la spate peste camasa, cu paru-n uachi, pe tocuri si cu fusta-n briu peste ceva pod, printre niste cetateni de bine care nu par cine stie ce interesati de pizda ei. Nu va luati totusi prea mult dupa descriere : chestia-i ca io stiu scrie ceea ce face toata treaba sa sune mult mai bine decit arata-n film. Si-o suie-n masina (Audi, bun ?) si-o duce-n scena doi.

SCENA II...

... se desfasoara in gara din Belgrad, mai catre capat. Sunt aproape absolut sigur, dincolo de faptu' ca toate capetele garilor din Europa de Est arata cam la fel, pentru motivu' ca am chinuit si io fete tot cam asa si tot pe-acolo, si deci imi evoca niste calde amintiri.

Noa si pe urma o atirna de miinile legate la spate in gura a ceva pasaj subteran, ceea ce-arata foarte bine din cauza luminii, ii mai dau la muie, ii mai incing curu' cu o cravasa (orice s-ar zice aici e mai aproape de adevar & realitate, cit de cit). I-o da Holmes pe la spate (pula, adica, asta vreau sa zic prin sintagma eliptica, ca isi baga pula-n pizda ei) alalat i-o baga-n gura, o fac fingertrap pe-acolo (ca asa se numeste). Ei pare ca-i place. Mai trec oameni prin cadru, nimeni nu zice nimic gen "da' frate si mie pizda s-o smotocesc putin si io" sau "lasa-ma si pe mine sa ma vars in curva ca n-am mai futut nimic de Joi" sau orice altceva de bun simt. O chestie care oricit de incredibila ori improbabila ar parea la nivel teoretic (si declarativ, mai ales cind nu-s pizde prin preajma, ci doar pulalai) totusi am avut ocazia s-o constat nemijlocit in nenumarate ocazii. Nimic nu sfieste mai mult pulalau' decit pizda goala, sau chiar si acoperita daca-i, titele pe-afara-s destul. Ca de exemplu.

Dupa ce-o smotocesc cit o smotocesc legata acolo ii desfac legatura miinilor din atirnatura, s-o poata duce, si-o duc pe ceva pasarela unde iara se ciuceste asta, iar-o suge (pizda e chiar talentata, suge cu dedicatie), iar-o ia in curulet din picioare (apreciez ca are atita educatie cit sa nu-ndoaie genunchii aiurea), dupa care unu' se pune jos si ea se lasa pe el, o mai fute si-ala un pic, cu chilotii la genunchi asa cum ii si sta bine femeii in general (stiti cum se zice, ca e acceptabil sa porti chiloti cu conditia sa nu-i ridici mai sus de genunchi). O mai ia putin in gura cit se salta-n sus si-n jos pe pula aluia (rezilienta gagica) si pe urma gata.

Gata adica se slobozesc in gura ei dupa care urmeaza o scena nocturna-n care domnita e plimbata putin cu miinile legate la spate si titele goale, si-apoi ramine legata de-un stilp de iluminat.

Nu-i per total cine stie ce mare chestie, mai degraba o banalitate. Are insa avantajul ca noteaza intr-un format usor accesibil nivelul absolut minim de competenta fata de care se judeca performanta oricarei femei contemporane. Ceea ce nu-i putin lucru.

———
  1. De eterna Donna Dolore cu Steve Holmes si Zensa Raggi vs Yoha Galvez []
  2. Apropo de care faza, ma plimbam prin oras. Trecem pe linga o usa trasa-n folie rosie pina sus, pe care scria Sex Shop. Zic, hai sa intram. Intram. Pustiu inauntru, vinzatoru' (un pustan cu tacalie, ca alea chiar si dau bine pe pustani) sare pur si simplu socat de la locu' lui, cre' c-am fost primii vizitatori saptamina aia. Mnoa si ca sa-i cer ceva ii cer un collar ceea ce el n-are. Va dati seama, sex shop fara nimic de pus la gitu' pizdei in el ca sa-i consfiinteasca statutul. Un milion de dildoaie de toate felurile si-n rest ceva prostii inutile, o incercat sa-mi vinda un soi de ham cu zabala da' meh, imitatie de piele. Nu dau bani pe-asa ceva. Ca sa-l mai scot din incurcatura am remarcat c-au totusi ball gags si-am intrebat pizda daca vrea ? Si ea o zis ca nu. Si io am zis ca mnoa, bine, pai multumim si mai revenim, lasindu-l pe biet asa incintat ca AU VENIT NISTE CLIENTI MA!!! Ieri! Pe bune! Si or vorbit in engleza!!! OR ZIS BALLGAG GYUSI!!!

    Dupa care la o cafea am intrebat-o amuzat ca-ti dai seama ce impresie isi face asta, deci io intru sa cumpar collar dupa care intreb pizda daca doreste bila-n muie ? Si ea destul de pierita ca "but you asked me" dat fiind ca mnoa, cel putin la oamenii sanatosi la cap asta-i conventia, dac-o intrebi de vrea ceva tre' sa raspunda dupa cum ii nu alte minuni sau "ce trebuie" - o conventie de care va recomand cu toata caldura sa va tineti dat fiind ca daca nu va tineti o sa descoperiti mai devreme sau mai tirziu da' probabil prea tirziu ca v-ati taiat singuri ghidonu'. Sigur ca daca-i spuneti ce sa faca tre' sa faca, si la rigoare puteti chiar s-o pedepsiti daca vrea ce nu trebuie sau nu vrea ce trebuie, da' raspunsu' tot corect tre' sa fie. Daca-i falsificat ati bulit-o. []

  3. Ce cuvint tembel, este ? []
  4. Bre, prea mult le masturbeaza pe nenorocite, sa mor acuma, ce femeie poate ori isi doreste atita ?! Si tot scule de-alea grele, cre' ca le-or creste solzi in frenum. []
  5. Da' is chiar penibili astia, nu vad la ce se mai obosesc sa mimeze pleznitu', zici ca suntem in 1980 si se mimeaza sexul oral. []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] terms. Nevertheless, the only component of sexual interest in the whole fappening business was the public humiliation ; nobody cared directly about the marginal assets of the adolescents and confused post-adolescents [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.