O problema stinjenitoare sau despre intoleranta vorbita

Thursday, 19 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am gasit o poza pe dtng, hai s-o privim o clipa impreuna.

doua-tipe

Si-acum c-am privit-o hai s-o criticam, ca e in spiritu' Internetului. Deci,

    ce e cu rapandulele astea doua, ele nu se vad ? Uite cum ii atirna titele la aia din stinga zici c-o fatat anual din 1960 incepind. Nu ca aia din dreapta ar sta mult mai bine, pai unde suntem frate aici, pe Saturn ? Cit e gravitatia specifica, 70 ? Si uite cum ii atirna coapsele pe ea zici ca-i resuscitata dintre inecati vai plm atacul zombilor aici pe noi, salvati-va. Cine stie ce serpi, lilieci si balauri mai ascund prin junglele alea de n-or cunoscut foarfeca si nu stiu ce-i aia lama de ras. Si ce figuri are aia in cap, dansuri turcesti cu polobocu-ntre craci, auzi fantezii frate.

Noa, v-o placut ? Ati ris ?

Banuiala mea este ca nu v-o placut cine stie ce, da' de ris ati ris daca va incadrati in target. Iar target-ul este putoi nelumiti cu probleme serioase de individuatie. Pentru ca la nivelul ala (inferior) de dezvoltare intelectuala si insertie sociala risul functioneaza primitiv, ca un mecanism de recunoastere si identificare in grup si-atunci puletele se simte obligat sa hahaie, nu cumva sa para mai fraier decit ceilalti fraieri cu care s-o adunat - fie in virtutea virstei fragede fie la virste mai inaintate in virtutea intelectului deficient.

Daca nu va incadrati in target probabil ca v-ati gasit de drum si treaba prin alta parte, asa spontan. Ca barbati, vorbim.

Iara daca sunteti femei probabil ca tot idem, doar ca v-o si muscat putin serpele-n sin, ala serpele nesigurantei de sine indus cu maxima grija de la cea mai frageda virsta de mamicile si bunicile doritoare sa-si controleze ploadele - un fenomen prezent inca de-acum n mii de ani si amplificat ca-n oglinzi paralele mai recent de-o societate compusa din entitati care nu-si propun altceva decit controlul. Si-atunci probabil ca citind paragraful de mai sus tocmai ati mai cumparat o fractie de rimel, crema nustiudecare sau cine mai cunoaste ce, imprejurare pentru care imi cer scuze si va promit ca nu asa functioneaza. Pe bune. Toate chesiile alea au o utilitate si-o functie a lor, dar astea-s masurabile obiectiv si nu trebuie folosite psihogenic.

Tot ce merita de fapt observat din poza ceea este ca indubitabil si evident fetele se distreaza. Se simt bine, ma intelegeti voi ? Are having a good time, alea. Ca asta conteaza, pe bune acuma, lumea care nu se fute da' isi inchipuie ca s-ar fute judeca dupa criteriul ridicol ca "ce-ar zice cunoscutii de fantezia mea" dat fiind ca tot uzul futaiului pentru ei e ca moneda de schimb in intilnirile discursive cu alti nefututi. Ca un fel de surprize de la gumele de mestecat din epoca, exact ca si etichetele cu fotbalisti (de-ai lor) de le colectioneaza pustanii de peste ocean.

Intre timp restul lumii isi vede de treaba ei.

Cam asta.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Io n-am ras. Now what.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 April 2012

    Now http://polimedia.us/dtng/c/src/130626916119.jpg

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.