O poza cu un obiect falic crud (adica verde) cit si alte consideratii

Sunday, 17 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

obiect-falic-crud

Faptura din imagine, de dimensiuni "exact cit ii o pula, numa' buna" m-a asigurat asistentai este ceea ce englejii numesc squashii zuchinni, care-i un cuvint francez de origine maghiara si numeste-o leguma care creste mai ales pe la noi. Da' nu se prea maninca pe la noi, pe motiv ca noi suntem mult prea smecheri.

Ea s-a nascut precum si-a si trait primele doua saptamini de existenta pe un ditamai vrej din gradina meaiii dupa care a ajuns nu pe plita, nu in oala, nici in ciorba ci de-a dreptul spintecata-n lung (cam cum ati proceda cu un castravete) si inghitita-n imbucaturi. E chiar foarte buna, v-o recomand cu caldura.

In alte stiri un cal de iarba mititel, cam juma' de centimetru, de-o culoare verde intensa ca taiat in smaralgd si cu antenele violete-violete de cel mai intens si purpuriu violet obisnuieste sa-si faca siesta in fiecare dupa-masa cam pe-acelasi loc pe-un zid anumit al casei. Mie sincer va spun ca-mi vine sa-l maninc da' ma abtin.

In fine diverse pasari care au iesit din oua prin diverse cuiburi din jur si-si petreceau zilele facind scandal numai cind erau parintii prin zona si-n rest tacere mormintala (pai doara nu s-or obosi acuma sa faca reprezentatie daca nu-s privitori ?!) au invatat intii sa zboare de-aveam scatii si alti diversi naufragiati prin gradina ca nici cu zboru' asta nu-i asa simplu iar acum invata sa cinte. Anumite bucati ale partiturii le ies mai bine, alte bucati le ies mai prost, mai tusesc, mai horcaie, mai gargarisesc da' incet-incet se-nvata si progresele-s marcate de la o zi la alta.

Aici urma sa scriu o incheiere da' n-am. Ramine pe data urmatoare.

———
  1. Ho ca n-o bagat-o, numa' din ochi, bun ? Cica se poate si din ochi. []
  2. De fapt e summer squash, da' mnoa, sa nu observam pe moment. []
  3. Incredibil ce bine-o duc cucurbitaceele si solanaceele ca de-un exemplu lycopersicum pe-aici, in timp ce de-un alt exemplu melongena ori Capsicum is amarite si prapadite ca vai de ele. Nu ca le-ar impiedica asta de la a face flori si mai ales fructe sau ce-or fi ele da' va spun cu toata sinceritatea ca-i ciudat sa vezi flori care aspira la a face vinete pe-o planta mai scunda decit o vinata in picioare. []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.