O lectie precit de esentiala pe-atit de dificila

Saturday, 01 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu: How fucking long did you take to complete the fucking tasks!
Ea: 218 minutes.

Eu: How many words did it take me to make the ass that you are finally do what you're supposed to do!
Ea: 730

Eu: 730. The fucken text is like 1.1k. Do you understand this ? You took 218 minutes for ME TO DO THE FUCKING THING MYSELF.
Ea: I understand this.

Eu: Well what are you going to fucken do about it.
Ea: I'm going to (and have) learn the lessons here: make sure tasks are done in specific order given, do not mix tasks, create better tranlsations that are succinct and showcase the numbers without being wordy, do not c/p special characters.

Eu: Succint. It's great to be wordy, for some applications. That's no excuse to always be wordy. At any rate, you need to stop presuming and instead think. Stop putting your shitty self front and center. Nothing worth the mention is ever about you. It's always about the world outside.
Ea: Yep.

Traim intr-o lume defecta. Defectiunea consta in convingerea perfect nejustificata dar universal impartasita ca fiecare conteaza. Fiecare este, in mintea fiecaruia insusi, un ceva demn de luat in seama, cu niste idei, opinii, pareri, sentimente, idiosincrazii si asa mai departe care-s numaidecit valoroase, importante, productive, interesante. In comparatie cu aceste cacaturi imunde care nu intereseaza pe nimeni chestiile care cu adevarat conteaza, asa-zisa "lume reala" respectiv "obiectiva" palesc in importanta, se aseaza intr-un prafuit loc secund in cel mai bun caz (nu c-ar mai conta, mintiucile superficiale oricum nu-s capabile sa treaca de primul element al oricarei multimi).

Inca din leagan copii-s bagati in seama de parca ar fi altceva decit niste cacati imbroboditi, si faptu' ca ei urla chiar are vre-o importanta. Lumea stinge bunatate de tigari de foi sa nu cumva sa se afecteze puletele, de parca un broscoi de citiva ani in plus sau in minus chiar se simte pe lume. Da, bine, daca ar fi o pizda zemoasa de douaji de ani i-ar putea regreta cineva lipsa. Daca ar fi ceva tip haios ne-ar lipsi poate bancurile lui. Dar nu este. E un cacalete inutil si irelevant, orice femeie poate scuipa afara din pizda unu' exact identic cu minim efort. Daca am avea nevoie de cinci ar fi cel mai bine sa se faca zece, sa aiba de unde muri cinci si sa ramina ceva cit de cit ales. N-avem nevoie nici de doi. Deci sa moara minim opt.

Da' as! Cum sa moara vre-un carcalete imbrobodit ?

Si pe urma prostia se tooot largeste si se toot amplifica. Ce crezi tu Georgel, ce parere ai tu Costel, ce considerati bla bla bla, poftiti si votati bli bli bli. Orice pensionara timpa are pareri despre orice. De exemplu cum ar arata mai bine pictura sau pe unde s-ar amplasa mai corect cablurile. Iesiti pe strada si intrebati lumea chestii, vedeti cit de des intr-o mie de zile auziti un "nu stiu dom'le, nu ma pricep, is mic si prost, lasa-ma-n amaru' meu". Herta Muller are opinii despre politica curenta. De ce ? Pai... de ce nu ? Doara-i la moda, asa-s vremurile.

Rezultatul net e ca nimeni nu poate nimic, nimeni nu face nimic si pe cale de necesara consecinta nimeni nu valoreaza nimic.

Asta-i tot.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

32 Responses

  1. Tu sā nu te iei de Herta, omule-om!

    In rest, de acord! Suntem in era in care toti au copii care-s " primu-n clasā" , toti is talentati si destepti, stiu sā deseneze si sā cânte si nime nu vrea sā invete o meserie. Si sunt de acord cā nu meritā sā stingi cohiba pentru asa ceva.

    Dar de Herta sā nu te iei! Ea a avut o opinie si pe vremea când ti-o luai rāu de tot pentru asa ceva. Stiu cā-i greu de acceptat, dar cojones e la feminin these days in Rumunia :) Mai o judecātoreasā, sau cinci, sau mai multe, sā nu se sperie de Bombo sau de amenintāri
    cu moartea, ba o Monicā Macovei, sā se ieie in piept cu o specie intreagā...

    Neue Männer braucht das Land!

  2. fiescare om conteaza, are un suflet si un drept la vot. Argumentul tau elitist este invalid.
    Fireste ca fiecare conteaza intr-o mai mare masura sau mai mica, dar ce contat fiecare conteste. A spune ca o persoana este irelevanta e o scorneala capitalista si imerialistica de neacceptat in societatea socialista pe care o vom construi in viitor.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    @kokofifi Nu-i greu de acceptat deloc, is chiar pentru. Cojones e la feminin si-n Romania si-n SU si unde doresti. Eu imi educ pizdele tocmai in acest sens, sa nu le mai tot fie frica de propriile cojones alea.

    Dar faptu' c-o avut o opinie si pe vremea cind ti-o luai rau de tot nu inseamna ca nu poate spune prostii, ma-ntelegi tu ? Pe cind ti-o luai rau de tot era situatia de asa natura ca si-un magar vorbitor putea avea o opinie valida pentru motivu' ca era clar si evident care-s problemele. Am impresia ca ea opereaza cu convingerea ca situatia-i aceeasi, doar ca acum nu mai este. Ceea ce... problem.

    @cipslim Conteaza o pula. Singurul motiv pentru care are drept la vot e tocmai ala ca nu conteaza.

  4. nu este adevarat, lol

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Dadabinebine. Ce ma distreaza pe mine "legionarii" astia care-s de fapt criptocomunisti doar ca n-or ajuns ei la putere, c-o ajuns aialalta grupare de infractori de drept comun, a lu' Dej.

    Bre, luati-va si duceti-va-n Arabia Saudita sau pe undeva pe unde traiesc aborigeni de-astia mai timpitei asa, cine stie, poate ei pun botu' la prostiile voastre. Europa-i edificata.

  6. dadabine pa dracu, ca vad ca de ceva timp incoace Europa a devenit din ce in ce mai deschisa sa asculte varianta national socialista, ca spre examplu JM LePencil aia care e cu pan-europenismul a luat 20% la alegerile din Franta. Iata deci ca nu eu sunt cel care imi fac iluzii, ci dimpotriva.
    Faptul ca ne compari pe noi cu comunistii este asa ca o chestie, cum te-as compara eu pe tine cu Hitler. E mai mult de efect dramatic nu are legatura cu realitatea si nici nu merita comentata.

    NS este echitate nu este egalitate fortata, deci in nici un caz ce vorbesti tu paicia prin comentariu dar nici ceea ce sustii ca unii oameni nu conteaza, ca de fapt majoritatea ca de fapt ar trebui sa voteze numa elitele (care elitele cand caca puradei or sa fie elite in virtutea faptului ca's ale elitelor deci tot la oligarhie se ajunge) o tampenie utopica echivalenta in imbecilitate ca si anarhismul si comunismul.

    dar despre altceva era vorba.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Bre. Io n-am zis c-ar trebui sa voteze numai elitele. Io am zis ca majoritatea nu conteaza. Asta-i o banalitate, ce plm disputam aici ?

  8. da da dacar fi, ai baga vot cenzitar sau nu?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Nu. Votu' cenzitar e o stupiditate. Maxim ce poti face in directia aia e sa ai un Senat compus dupa impozitele platite (un leu = 1 vot la alegerile de Senat) si o Camera compusa dupa capitatie (1 cap = 1 vot la alegerile de Camera). Sistemu' asta ar avea avantaju' c-ar aduce problemele reale in discutia publica, care sunt. Da' votu' cenzitar asa, in general, e o stupiditate.

  10. Cine te-a suparat, amintirile copilariei? Bai deci e de un amuzament extrem ca nu te iei in calcul. Nu te mai nasteai, now what? Sau erai dat la gunoi de mic.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Pai care-i problema ?

  12. Tu carcalete, tratat ca un cacat. Acuma cum erai, tiganus ceva?!

  13. kokofifi`s avatar
    13
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 2 September 2012

    @ Freud : lol

    @ Trilemoi: ai omis sā spui, totusi, ce a fost neadevārat din interviul Hertei din Spiegel. Cā-s cleptocrati? Cā-i doare-n cur de România? Cā ce..?
    Eu n-am gāsit nimic care sā te facā sā exclami cā habar n-are

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    @Freud Io eram tot ala bre, ca nu poti schimba ce is oamenii. De-aia esti tu ce esti.

    @kokofifi Bre, e o bucatica de propaganda. Exact ce n-o vrut ea sa semneze sau in fine acum nustiuciti ani. Cum adica "pe X ii doare in cot de tara" ? Cine nu mai poate exact de grija tarii, Boc ? Udrea ? Eba ? Anastase ? Berceanu ? Tu ? Io ? Ce soi de distinctii is astea, dupa cit ne doare ori nu ne doare in cot de tara ?

    Ponta nu s-o "impodobit", degeaba. Inteleg ca suna bine, da' nu-i un fapt, noa. Acuma trecem peste fapte ca sa sune bine ? Nu ma-ncinta.

    Deci. Io nu contest ca femeia-i bine intentionata, nici nu afirm ca demersul ei e nociv, nici alte argumente practice. Problema mea e pur teoretica, asa cum se gaseste notata-n text. De ce sa vorbesti de chestii pe care nu le stii ? Doar pentru ca "se cere", ca "asta-i imperativul timpurilor" ?

  15. kokofifi`s avatar
    15
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 2 September 2012

    Bun. Dar tu le stii ( chestiile). Io le stiu ( chestiile). Müller NU le stie, zici Tu.
    De ce le stim noi, si ea nu? Suntem noi politicieni? Is chestiile secrete? O zis ceva ce necesita oarece insider knowledge?
    Nu, nu & nu.
    Āia de la Spiegel o intrebat-o,(printre altele, subliniez)ce pārere are despre ce se intâmplā in Ro. Dacā aveau la indemânā un laureat Nobel din Siria, il intrebau , in indiferent ce fel de interviu, si pe orice temā, ce pārere are despre ce se petrece in Siria.
    Asta e reteta.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Pai eu sunt politician, si ele sunt in mare parte secrete, si eu am acces la ele, secrete fiind. De tine nu raspund.

    Si aia e fix si obiectia : puletele de la adevaru' i-o intrebat pe Vulpesti ce parere au de nustiuce halimais. Exact aia e reteta, si exact aia e problema : reteta.

  17. Bine bine, ce figuri pe tine specialule.

    Deci copii anali, copii tratati prosti, toti la fel, tot e naspa dar tu raza de lumina perfecta. Ma sa fie.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 September 2012

    Ca-n viata.

  19. Eu am sa fac propaganda cu ideea: cum statul plateste partidele parlamentare sa-si face campanie asa sa ne plateste si pe noi sa voteze.
    Deci votul sa fie platit de stat incepand din 2014
    forta PPDD!

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 September 2012

    Nu mai bine sa va plateasca sa respirati ?

    Ba, io nu platesc impozite ca sa va fie voua bine, vi-i clar ? Ca bonus, impozite cu forta nu se va mai putea, inca din 2013. Asa ca ori invatati sa lustruiti pula la aia care fac bani, ori invatati sa traiti cu mai putin. Ca daca maidanezii pot, asa pot si PPDD-istii.

  21. Bai eu vreau sa castig alegerile, ma doare in cur de ce vorbesti tu acolo ca cu chestii de astea promovate de tine nu iau nici 0,01%
    Dupa alegeri om vedea cum o dam cotita. Bagam aia cu greaua mostenire, cu agenturile cu chestii.
    nu stiu de ce te tot agiti.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 September 2012

    Mai sunt minim cinci milioane de puleti fix ca tine, ce te face sa te simti special ?

  23. PPDD = Programs for Persons with Developmental Disabilities?

  24. Garfield`s avatar
    24
    Garfield 
    Monday, 3 September 2012

    Ejti rea, fah.

  25. I just googled >.<

  26. Deci cum vine asta ca sa nu presupuna dar sa gandeasca? Ganditu nu e tot presupunere?

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 September 2012

    Ginditul nu e presupunere ; to presume nu inseamna a presupune.

  28. Presupunere e cand ai informatii incomplete si in loc sa intrebi stakeholderii exact ce vor, completezi informatiile lipsa din ce-ti bese capul, in general prin gandire.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 September 2012

    Atita ca nu-i vorba de aia.

  1. [...] intru a potoli pseudocuriozitatile stupide ale tineretului inutil, si anume citez : Bine bine, ce figuri pe tine [...]

  2. [...] poveste pina la urma neinteresanta, nu-i asa ? Oricine se ocupa-n cursul zilei cu gestionat trupele de tembeli, inutili si ignoranti din care-i compusa lumea, toata forfoteala aia doi pasi mai aproape de maimuta decit e cazul stie preabine, dar preabine cit [...]

  3. [...] un lucru anumit da' necunoscut in limba romana. Adica : oricine poate avea opinii, si la rigoare le chiar are. In general oamenii civilizati s-au lamurit, edificat si-s satisfacuti cu ideea ca e preferabil sa [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.