O intuitie posibil corecta

Thursday, 21 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

vexare :

“The evidence of plagiarism is overwhelming,” says Marius Andruh, a chemist at the University of Bucharest and president of the Romanian council for the recognition of university diplomas. If the allegations are borne out, “a serious discussion is needed in Romania and abroad to prevent this in the future,” says Andruh.

Multe pile mai are Funeriu.
mircea_popescu : Apai intimplator pe Andruh chiar el l-o pus acolo. E o lupta intre doua generatii in academia romaneasca care incearca sa foloseasca caruta asta. Exact ca si chestia de la Saturn, pe mine ma frapeaza asemanarile. "Intelectualii" pulii sunt literalmente niste gunoaie, asa, structural.

vexare : Lolz.
mircea_popescu : Bai deci cum se gudura Paunescu si cu gasca lui de tineri la Ceausescu sa li se deie lor nu la babalici, fix asa astia. Aligica, alt pulete dubios care nu stie exact nici cum il cheama da' cu pretentii de mare scholar.

vexare : Ba deci bun, niste baieti n-au diplome pe merit. Pentru asta nu sunt ei calificati sa fie politicieni? Munca asta se bazeaza fix pe sapaturi si minciuni.
mircea_popescu : Bai, nici ai astora nu-s cu nimic mai buni. Ce mi-i Aligica al lu' Patapievici, ce mi-i Ponta a lu' Nastase. Singura problema ii ca Nastase si cu trupa is de 60-70 iara Patapievici si cu trupa is de 40-50. Ala e singurul criteriu dupa care s-or coagulat ei de fapt.

vexare : E cam tarziu cu hormonii. De obicei pustanii sunt reactionari.
mircea_popescu : Apai astia puletii scopiti de universitate is retardati. La ei reactionariatu' puberal se petrece la 40 si.

vexare : D'aia se aleg presedintii la 60 de ani si nu la 30?
mircea_popescu : Presedintele tre' sa aiba minim 35, ce vorbesti ?

vexare : Nu da' mereu sunt batrani.
mircea_popescu : A. A. Mai sa stii ca e posibil sa ai o intuitie corecta. Adica, nimeni nu stie asta, da' grupu' functioneaza de asa masura sa promoveze de-astia carora le-o trecut razvratirile aiurea.

vexare : Cu exceptia ca la schimb ai costul de a avea un pulete prea lipsit de energie. Adica astia la 50 o tot ard in conferinte, avioane, etc.
mircea_popescu : E fb sa ai unu' lipsit de energie dat fiind ca tot ce poate face el e sa strice ceva.

Voi ce parere aveti ? (tm)

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. [22:28] [vexare] pai tocmai aia e problema lol, astfel se tot succeda valuri de incompetenti; a ca ala a facut nu stiu ce, bun, nu primeste al doilea mandat;
    ca sa iasa alt mos.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Oricum cine accepta asa slujba pe o mie si ceva de euro lunar numa' incompetent poate fi.

  3. Pai nu ca restul ii fura. Gen statul e firma si-si cumpara casa pe firma, nu salar. Nuntelegi tu.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Da, corect, si pe urma se impusca. Ca multa lume are nevoie disperata la 60 de ani de niste puleti care sa-i nustiuce si alte drame de-astea. Zau asa.

  5. Ce hater esti. Nastase e ceva ciudatenie de drama whore, o exceptie. Nu era suficient de hardcore ca restul de baietii rai. mai degraba pus in situatia de a lua pula-n cur in puscarie, bombonel s-a cacat pe el ca deh, emotiile la cum o fi prima data

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Bai, exceptie-neexceptie, la ce i-o folosit sa fie prim ministru patru ani ?

  7. Da' el a fost in 00-04. Au trecut 8 ani. Ca la vremea aia a fost competent dar acum nu, nu ne intereseaza.

  8. Exista un principiu bun in justitie legat de retroactivitatea legilor. In mod similar, imi pare sanatos sa ne imbunatatim normele in privinta doctoratelor romanesti pornind de la concluzia pertinenta ca statistic vorbind nu se iau pe bune si asta din motivul obiectiv ca daca n'ai cu ce si n'ai cu cine sa faci cercetare n-ai nici de ce sa ta astepti la rezultate.
    Imi pare ca desi in cazul in care standardele chiar ar fi evoluat, ceea ce eu nu cred e de dorit sa le revalidezi atunci cand e un concurs pe un post nou, dar e complet inacceptabil sa amendezi pe cineva pentru un titlu obtinut dupa regulile in vigoare la data respectiva.
    Cum ar fi sa poata sa te amendeze orice pieton dupa bunul plac pe motiv ca masina nu-ti respecta normele de poluare euro7 (obligatorii cca 2017). Chit ca-i de dorit sa ajungem sa ne poluam mai putin.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 June 2012

    @Freud Pai ce-i aici, procesoru' de semnal ? Deci daca io is util acum bine, si daca in cinci minute nu mai is util gata ? Toata organizarea lumii de la inceputuri, olaritul si focul si tot restul ce decurge de-acolo tocmai in scopul intinderii utilitatii exista. Ca sa ai ce minca si miine daca ai avut succes la vinatoare azi.

    @Dr.A Absolut de acord.

  10. Nuca e vorba de un mandat de 4 ani de zile, nu ca te-ai scarpinat tu la cur acum 5 minute. Nuntelegi.

    Daca Nastase se ducea pe pula cand era PM era o problema, acuma cvasipensionar nu vad.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 June 2012

    Da' la ce i-o folosit bre ? Putea sa stea linistit sa-si vada de treaba lui, ferma la Cornu tot avea, casa-n Zambaccian tot avea, se putea atinge fix nimeni de el si Romania cauta vre-un prost s-o faca pe primu' ministru unde exact ?

    Chestia asta-i improbabila din capul locului chiar daca prostalaul mediu asa isi inchipuie, ca exista cumva undeva o rezerva nesfirsita, o cantitate infinita de posibili prim ministri, ministri, secretari de stat scl. Impresia asta e intru totul si complet falsa. Ea survine din imbecilitatea inchipuitorului, care crede cu toata sinceritatea ca si el, daca-i pina acolo, ar putea fi ministru. Ca adica suntem cetateni cutotii cum erau profesorii intr-un liceu pe vremea lui Ceasca, si pe care cade magareata ala-i directoru’. Asa o egalitate de-asta prea natinga ca sa fie macar constienta.

    Dragi socialisti.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.