NSFW - Barbati epilati

Sunday, 02 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ziceam mai demult ca eu nu ma rad. Discutia merita aprofundata.

oil-party

Dinsus aveti reprezentat ceea ce se poate numi "oil party", o continuare pentru adulti a petrecerilor cu spuma organizate prin discoteci pentru adolescenti. Spre deosebire de adolescenti, care numa' se freaca futil, adultii se chiar fut. Pe cale de consecinta nu-s "imbracati" (jeansi si tricou smecher, ofcoars) ci-s in puta goala, si nu-n spuma (care-i opaca) ci-n ulei (care chiar daca-i transparent deci vai, ti se vede pizda11!! totusi are alte avantaje). Mbuen.

Distractia asta chiar exista, se practica, e un fel de pregatire in vederea viitorului ma gindesc. Pentru pizde e foarte comoda, ca ele nu-s paroase de la natura si oricum moda e sa se epileze-n muff. Pentru pulalai e cel putin la fel de placuta, da' ridica niste probleme. Stiti cum arata paru' de pe gambe si respectiv chept (ca-n alte parti io n-am) uns cu ulei de-ala ? Stiti cum se ridica-n valuri, se aduna-n sfircuri, picura si pule maturi ?

Noa, cam asta-i chestia. Daca participati la petreceri in ulei cu o oarecare frecventa n-aveti incotro si tre' sa va epilati, barbat fiind. Da' daca va epilati fara sa participati la de-alea (si mai ales daca va epilati numa' ca sa dati impresia c-ati participa, ca un pulete prost la virsta gimnaziului) apai n-aveti incotri, n-aveti incotru, n-aveti nici incotro si tre' sa va futeti in cur.

Cu degetul.

Si cu pompa de desfundat chiuvete.

Parerea mea.

(Si da, in general asa se fut lezbiencele, mai ales daca-i orgie. Ca niste limaxe acolo, io le-am zis.)

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Care-i rolul uleiului?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Lubrifiaza.

  3. In pizda sau unde? Amuzamentul e ca-ti aluneca buca din mana gen?!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 September 2012

    Pare rau da' amuzamentele nu se pot intelege din cur batind la butoane.

  5. Pai sa se distreze unsurosii, am zis eu ceva?!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.