Nemuritorul Afanti

Sunday, 18 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Exista o mare diferenta intre nemuritorul Afanti si Koscei cel fara de moarte, pe care am sa v-o ilustrez mintenas.

Deci vine o gagica foarte incintata sa-mi povesteasca cum o auzit ea la radio-santInternet o poveste despre astia cu copyright-urile si anume ca era un hangiu care era si mare chef si l-o dat in judecata pe un student sarac...

- Tu! o intrerup eu in stilul deja caracteristic. Ala cu sunetul banilor ? Si ea ca hir, ca mir, ca pina-n cele din urma da, I suppose, ar cam fi ala cu sunetul banilor. Pai ai tu idee cam cit de veche e povestea asta, mindro ? E mai veche decit Suedia, draga. Die Schweden, die haben verflucht schlechtes Geld; wer weiß ob der Österreicher besseres hält. Lalala tralala.

Mnoa, banuiesc ca nu-l stiti, asa ca vi-l spun. Vine o studenta saraca si foarte trista (da' buna rau, un metru nouazeci, trei kile de tite, cinci de cur, talia cit gitu' la sticla, chestii) la Afanti, sa i se plinga. Ca ea trecu pe linga saormerie si numa' saliva, dat fiind ca n-are bani pentru ca i-o cheltuit deja (pe taxiuri si rujuri, precum si aia pe care i-o cerut extra de-acasa pentru restante pe teste de urina si respectiv teina, asa ca sa stiti). Iar patronu' cel rau, gras burtos si libidinos vazind-o ca nu cumpara numa' saliveaza o fugit dupa ea si i-o spus ca i-i datoare pentru mirosul cel delicios al saormei lui pe care ea l-o tras pe nari fara sa plateasca! Si ca are ori sa faca rost de bani ori sa se prezinte dupa program cu chiloteii in poseta pentru a fi fututa la greu.

Noa si asta virginica toata disperata cacum se mai marita ea in Petroseniul natal daca vine sparta de la oras, dat fiind ca acolo la ea in satuc se verifica de catre socru prin introducerea digitala (stiati ?). Asa ca s-o salveze Afanti. Si Afanti o salveaza, in sensu' ca merge cu niste baieti la saormerie si pina-l tin aia la perete-i clincane lu' grasu' burtos si libidinos fo doo' cu o soseta pina de maruntisi peste cap. Ca n-avea vizoarele puse invers, asta e, patasti. Si-i zice ca na, ma pula, ea ti-o mirosit saorma, tu mi-ai ascultat banii, fiecare v-ati bucurat, mereti in pula mea.

Cam asta ar fi duma cu proprietatea intelectuala. Vrea cineva sa ii platiti pentru ca v-ati uitat la, i-ati ascultat, citit sau cine mai stie ce "proprietatea" lui intelectuala ? Foarte bine, puneti niste bani pe masa, faceti-le poze si dati-i-le pe email. Atasament de preferinta, si-n pdf. Si cu asta gata, voi i-ati vazut filmu', el v-o vazut banii, sunteti chit.

Pai nu ?

Pai nu prea, sincer sa fiu, da' despre aia revenim intr-un articol urmator, ca-i prea lung asta si tre' sa-mi fac si io banii de pe urma continutului platit, nu ? Ati platit pe articol de minim cinci sute de cuvinte, asta avea 470 asa ca mai bag uite niste umplutura si iese ia sa vedem, cinci sute sase. Daca nu scriam "cinci sute sase" ci 506 iesea si mai putin ai plm deja suntem peste douazeci si ceva, socotiti-va fericiti, bine ?

Revin.

———
  1. Stiti referinta ? []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] nostru, care-s drepturile intelectuale. Discutia asta-i continuarea fireasca a povestii cu Afanti si suedeza, si vine sa completeze articolul intitulat Proprietatea intelectuala, scris in 2010 si care iata ca [...]

  2. [...] Camp is not art, but leftovers. There is an ancient story about a rich man oppressing a youth through demanding payment for the latter's "having smelled the [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.