Mda

Sunday, 18 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tineti minte faza aia cind io am fost singuru' care-o scris de Creative Monkeys si Robotzii lor, pentru ca blogosfera mica cu pretentii disproportionat de mari era prea ocupata sa "nu le placa", in virtutea faptului ca mnoa, ideile proaste venite de la ai lor is geniale si ideile bune ale celorlalti is "incercari" de preferinta "nereusite" ? Mbun.

Dupa care prostalaii aia trei asa s-o gindit, sa-si faca publicitate prin Lorand Minyo. Ca asa e bine, ala e un tip priceput la tot felu' de chestii la care nu se pricepe si deci alegerea justa daca esti o baba senila care pune botu' la verbiajul artistilor nigerieni. Vorba ceea, iesi cu omu' la o bere, crezi ce prostii iti spune si "faci afaceri" asa, localizat. Ca de-aia suntem pe Internet, sa fim retardati. Si pe urma ei or vindut publicitate cam cit platesc eu pe tigari si cafea... adica... lolz. Aia in ceva univers paralel. In universu' asta al nostru or vindut publicitate cit plateste un student sarac pe tigari si cafea.

Ca sa fiu sincer o fost cam ca si atunci cind io am fost singuru' care-o zis de ARCA dupa care mica blogosfera de ghiveci s-o prins ca vai, ARCA!!11 da' si-o uitat cumva magic de unde-o citit de asta. Ca asa e pe Internet, descoperi chestii, ca intr-o mare gradina in care cresc diverse. Asa, pe puterea lor, special cadou pentru tine. De la Dumnezau.

Ei, uite minune surprinzatoare si incredibila precum perfect impredictibila ca azi nici unu' dintre cacanarii de agentie nu-si mai aminteste ca exista o chestie de-i zice Robotzii. Nu ca ar conta cine stie ce dat fiind ca oricum nu-i citeste nimeni, da' macar asa, simbolic. Si mai uite chestie ca azi nu-si mai aminteste nimeni de niste trei copchii fraieri care-or revolutionat animatia romaneasca. Nimeni cu exceptia mea, ca io imi amintesc. Ba chiar am fost sa ma uit, de curiozitate, sa vaz cum mai merge ? Cum sa mearga, destul de prost, cinci-zece mii de vizualizari per episod. Caca maca.

Pe de cealalta parte, unu' dintre ele o chiar fost misto. Da' sa vezi problema, ca io imi amintesc tot felu' de lucruri, si ca rezultat uite ca nu le dau link. C-asa-i pe Internet, e mult mai usor sa-ti futi norocu' decit e sa ai noroc.

Ca-n viata si pe Internetu' asta.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Ea are insa dezavantajul marcat ca introduce o asimetrie intre producatorii de continut (neaparat entitati miciiv) si platitorii de publicitate, neaparat entitati mari. Ca rezultat, exact aceleasi probleme isi arata coltii ca si-n relatia fermier - supermarket sau autor-editura. In plus mai apare si problema inca mai grava ca autorii sunt incapabili de management (ilustrata in general si canonic cu exemplul Fred Quimby sau in particular si recent cu exemplul Creative Monkeys. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.