La caz ca v-ati saturat de "facut handmade" si "lucrat online pe OnBux"

Friday, 11 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Scurt si pe inteles :

  1. Daca respiri atunci poti sa citesti un paragraf, in engleza ori in franceza. Trimiti fisieru' rezultat, capeti 1`000 de karme, care sunt cinci euro.
  2. Daca esti minora si stii sa cinti, sau daca nu stii sa cinti, poti sa-mi cinti. Trimiti fisieru' rezultat, capeti 2`000 de karme, care sunt zece euro.
  3. Daca stii fizica cit de cit poti sa rezolvi o problema, frumos si pe curat. Premiile incep de la 1`500 si ajung pina la 3`000 de karma, care-s 15 euro.
  4. Daca nu esti paralizat, imobilizat la pat etc poti pune niste actibilduri prin oras. Plata e 1-500 karme per bucata, poti pune cite vrei.
  5. Daca ai facut o facultate inutila poti sa recunosti asta. Plata e o suta de lei (romanul mediu munceste cam trei zile pentru o suta de lei, deci iata cam cit de bine-i platita recunoasterea adevarului in tara mincinosilor invederati).
  6. Daca esti pe punctu' sa te apuci de master sau doctorat poti primi o bursa, e vorba de mii de lei aici.
  7. Daca ai un magazin online puteai trage fonduri structurale oferite de mine pentru dezvoltarea acesatui ogirjit sector in valoare de pina la 10`000 de euro. Din pacate ai ratat cu brio aceasta ocazie. Ratatule.

Este inexplicabil pentru mine, socant si indescriptibil sa constat ca in pofida acestor oportunitati pe care ailalalti nu le au, internetu' romanesc continua sa o frece la rece cu "bani din blog", "adsense", "afiliere", ca lumea vinde "produse handmade" si o arde aiurea pe PTC.

Bai fratilor, voi sunteti normali la cap ? Pe bune acuma.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. m-as baga la 1 sau 3 dar nu accepti germana... :(

  2. mihai b`s avatar
    2
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 12 May 2012

    in caz ca v-ati saturat de facut handmade online... faceti un handmade la mircea popescu. sanisedeie! ;)

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 May 2012

    @F Pai hai s-accept si germana. Ce preferi, Kant sau Goethe ?

    @mihai h Ghich de la ce vine h.

  4. Klar Göthe! Kant e prea can't cunt...

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 May 2012

    Noa pai baga.

  1. La caz ca v-ati saturat de ---facut handmade--- si ---lucrat online pe OnBux--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Asa, de control....

  2. [...] si muncitor pina la autodistrugere, in timp ce profesorul roman e si idiot si imbecil si mai ales lenes. [↩] Category: Actiuni si Optiuni Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

  3. [...] si vechituri in general. Stiti voi, second hand, adica toate chestiile pe care le purtati si nu-s "handmeid". Ca-s "vintage". [↩]Dupa gestul stupid cit si extraordinar de vulgar de-a va verifica mereu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.