Jurnalist = labagiu. [DOVEZI]

Tuesday, 10 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

jurnalist-egal-labagiu-s Chestia asta trebuie consemnata neaparat, asa fel cit sa ramina pe veci in analele pseudo-meseriei "jurnalismului" din Romania.

Ca sa ne intelegem : un penibil anonim, mare labagiu, o freca pe la webcam-uri. Cinci ani ? Zece ? Cine mai stie. Pur si simplu venea la "servici" si se apuca s-o frece. Conceptul se gaseste pus intre ghilimele dat fiind ca la servici oamenii fac un ceva util in schimbul caruia sunt platiti bani, in timp ce "jurnalistii" merg la "servici", unde nu fac nimic si-n schimb nu sunt platiti. Eventual se mai face misto de ei la nivel de experti.

Dintr-o data, EVENIMENT! INTIMPLARE! STIRE! Aude limba romana-n fundal. Deci va dati seama ce mare chestie, lucreaza romance la webcamuri, asta-i descoperirea. SA FACEM O STIRE!!! E DE ACTUALITATE!!1

Numai eu cunosc vre-o suta, oricine e cit de cit conectat la problema iti poate spune ca romancele-s in top la webhoring din motivul simplu ca aia 10-20 de dolari pe ora nu-s suficienti pentru o fata din State, si labagii vor in general albe, asa ca mai ramin rusoaicele si est-europencele, din care ale noastre-s zece milioane. A, si noi avem cea mai buna conectivitate din lume sau ceva, pe mine ma invidiaza americanii cind le spun ce download am.

Si din prostia asta se face o stire, care se da la televizor si-i reluata pe online. Faptul extraordinar ca o nimerit unu' o romanca la chatroulette. Merita poate notata simplitatea intelectuala a imbecilului autor anonim, care-si expune propria proiectie. Adica daca el isi face laba in loc sa munceasca inseamna ca si fata, nu-i ca si cum se puteau ingramadi niste dosare pe-acolo intr-un fundal, nu-i ca si cum intreaga Romanie e ingropata in hirtii, nu-i ca si cum se putea filma scena si la mine-n pod daca-i pina acolo, la cit amar de hirtogarie se produce-n cursul administrarii afacerilor in Romania. Nu-i ca si cum exista platouri de filmare pe lumea asta, ci tot ce se vede la televizor SE CHIAR INTIMPLA.

Asta-i nivelul de sofisticare intelectuala al unui de-asta, cum ii zice, "intelectual", "jurnalist", corifeu al pizdei lu' ma-sa.

Bai penibililor... pe cuvint de onoare daca exista prostalai mai ridicoli la ora actuala in Romania decit sinucisii astia, "jurnalistii". Vezi ca va cauta Base sa mai "nu se poate cistiga razboiul cu presa" o tura, pacalicilor.

PS.

Intra in campania DE CE IUBESC ROMANIA!
VEZI cum au schimbat romanii lumea, SPUNE de ce iubesti Romania si ARATA tuturor ca esti roman!

PPS. Vodafone stie cu cine se asociaza ? Sau ei is asa de obisnuiti sa se asocieze cu curve, proaste si curve proaste incit deja nu le mai pasa ?

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Seems legit.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    And there's porn of it.

  3. din cate prostii se faci stiri....pardon, de fapt, stirile se fac numai din prostii!

  4. Sa-mi iei bilele-n gura de oparit. Sa-ti fut gaura de la dulapul ala obosit in care pus tac-tu prezervativu ala ingaurit cu care a futut-o pe ma-ta de te-a facut asa de tampit!

  5. P.S.1: Wtf .. 155 = Number One Targu Jiu, nr. de telefon 0767079377

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 20 March 2012

    Dar care este problema ?

  7. Anonimosu`s avatar
    7
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 20 March 2012

    Asta e masina ta Iliuta Number One?

  1. [...] Some choice titles : Operiatiunea dulapul ; Power Fashion - editorii care au revolutionat moda ; Jurnalist = labagiu. [DOVEZI] ; Preocupari sanatoase in presa ; Momentul delicate ; Tabu si contextul de aur ; Indescriptibila [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.