In care alaturam o poza dintr-un joc cu o discutie despre porn, dat fiind ca Internetul este pentru

Monday, 04 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

weird-shit

In acest cadru in care pozam zimbitori pentru o fotografie de familie gasiti evident familia mea de ciudati din Diablo 3. Vedeti acolo in ordine de la stinga la dreapta golemul, patru bucati de ciini-zombie (care din motive obscure sunt albastri), eroina meai si steagul, sau mai precis stindardul meuii. Din motive absolut neintelese el este albastru - vreau sa zic azur - si-n saltira (X-ul ala se numeste saltira). Tot din motive neintelese am un cap de cocos la dreapta flancat de doua sabii cu doua lacuste sub tot in or (adica galben). Nu imi este clar ce si de ce, da' asta eiii.

Bun si-acum trecind la cealalta jumatate disparata a activitatilor online, s-or apucat gagicile (adica de fapt alta decit cea cu Diablo) sa downloadeze de pe PublicDisgrace, care-i o marca a kink.com (si despre care de altfel am mai ilustrat pe-aici). Ideea imprintului respectiv este ca se iau niste pizde si se tortureaza-n public.

Ne-am uitat ca atare in grup la o chestie denumita PublicDisgrace - All Girl Public Disgrace With Penthouse Pet [720p].wmv. Joaca Melissa Jacobs, a carei principala recomandare in viata ar fi c-o fost "Penthouse Pet", adica mai nimic. O platit o suta de dolari ca sa stea o saptamina pe gratis la Hugh Hefner acasa cu inca cinci-sase pizde, mincare si bautura gratis + sedinte de foto fara (prea multe) haine si alt softcore. E drept ca-i destul de ieftin daca gindesti in termeni de chirie, da' ce mare realizare mai e si asta !? Eu de exemplu am stat la hotel in New York, pe 42nd cu 7th, si-am platit tot o suta de dolari in conditiile in care n-aveam rezervare. Noa, asta da realizare.

Bai, si expertele mele-n viol, nuditate publica, urolagnie si alte abuzuri au decis ca "e nerealist" si "prost facut" si pula mea, de pe la jumatate faceam MST3K cu aia saracii.

Pe scurt filmul e cam asa : Melissa asta e o pizduta care e foarte invatata cu modellingu' si atunci tot casca ochii ca principalul ei skill. In pornografie fata nu primeste chiar atita atentie de la camera cit se-asteapta ea, asa ca pare usor ridicola cum tot scoate ea ochii la inaintare ca un melc. De asemenea e proasta de bubuie, ceea ce n-ar fi prea grav da' perversii astia o pun sa vorbeasca un segment inainte si unul dupa (in principal de tirsa ca daca ajung la tribunal ca Paul Little saracu' ?) si cam da din top.

Mai departe, filmul consta in urmatoarele orori inimaginabile :

  1. ~7 minute se discuta teorii despre "sexul dur" si alte asemenea.
  2. O mina care se pricepe o leaga cu un streang de git, capatu' trecut peste pizda si inchis la spate prin lat. Melissa spune ca "o sugruma", i se raspunde ca "Stiu ca te sugruma". Pai da. Incepatoare, are un moment de panica.
  3. Inca fo' 2-3 minute se freaca lumea ca cine-o dezbraca. O proasta de-o anumita factura o dezbraca pina in final. Sa va explic factura : fata grasa si fara abilitati sociale, retrasa da' care mimeaza deschiderea si se straduieste sa fie sufletu' petrecerii. Ii atita de falsa si de obositoare precit va puteti imagina, si totusi orice grup are macar una.
  4. Ies la iveala niste tite ingrozitor de prost lucrate. Pe bune, ma uitam si nu-mi venea sa cred. Foarte mici si foarte elastice, zici ca-s de guma de mestecat. V-as pune o poza intru ilustrare da' nici o poza nu poate reprezenta CIT de naspa is de fapt titele Melissai Jacobs. Tre' numaidecit sa vedeti video.
  5. O mai freaca si pleznesc usor peste tite (pe bune acuma, io n-as indrazni, arata de parca is pe punctu' sa crape oricum). Dupa care-i fac o laba. Pe la minutu' 12 are fata un orgasm (care pare autentic), cu bluza in git si-un ball gag in gura. Tre' sa-si ceara permisiunea de la ceva tip din sala da' pula mea... ala ii da voie pe de-o parte si mnoa, fix fis, cui ii pasa de-un necunoscut ? Ia s-o fi pus sa-si sune colega de liceu care i-o "furat" iubitu' cind erau ei toti de 15 ani si sa-i explice aleia ce si cum si sa-i ceara ei voie. Aia da. Pai ce facem aici, suntem curve sau nu mai suntem ?!
  6. O mai masturbeaza o tura, ii dau cu ceva gheata pe sfircuri, o mai maseaza usor cu pretentia de palme, si pe la minutu' 17 mai are-un orgasm, care idem pare autentic. Noa si cu asta gata, v-ati gindi, nu ?
  7. Mai departe o monteaza intr-o obada de-aia cu cracii la deal si capu' prins in niste scinduri asa ca nu-si vede pizda si ... o mai masturbeaza o tura (ma mir ca mai poate, dupa douazeci de minute de frecat lindicu', da-n fine) in timp ce una al care nume nu mi-l amintesc da-i mereu prin astea ii da usor (da INGROZITOR DE USOR la talpi cu o chestie atita de amarita ca zici ca-i scobitoare sau in fine, ceva pai). Vai vai deci tortura, v-ati prins.
  8. Fata nu mai poate avea orgasm (de-aia zic ca e credibil c-au fost primele pe bune), da' o chinuie asa fo' douaji de minute, cu degetele cu alea. In final da ceva din ea cit de cit, la minutu' 32, cu Hitachi. Bai apropo, voi aveti ? Ca-i de baza scula, pe bune acuma.
  9. Mai departe o fut cu niste bete cu dildoaie-n capat, ceea ce fata accepta cuminte ca orice alta fata de altfel. Doara voi de ce credeti ca are matura coada ?
  10. Intr-un final pe la minutu' 38 o pizda pe care nu stiu s-o mai fi vazut i se aseaza pe fata si-o mai linge pe aia putin. Deci tortura, bun ? Linsu-n pizda.
  11. Fetei i se da drumu' din aranjament si la minutu' 39-40 e o secventa de tot hazu' in care tre' s-o linga pe-o lezbianca batrina de care ea in mod evident nu are absolut nici un chef. Noa se potrivesc ele cumva acolo doara unde-s contracte nu-s discutii si deci nici amor si purced. La minutu' 41 asta se pisa pe ea, ceea ce o si socheaza si-o si dezgusta, da' e atita de evident ca nu traieste momentul in sensul chestiei la care cica ne uitam noi aici de nu se poate povesti. O tipa care sezind in autobuz se trezeste brusc cu un aurolac pisindu-i-se-n ureche ar avea cam aceeasi reactie, sau cel putin o reactie exact la fel de erotica. Ii place de nici nu se pune problema, ce sa mai. Pieile de pe coapsele babei atirna in niste moduri atit de dizgratioase ca merita aproape si numa' pentru aia :
  12. weird-shit-2

  13. Mai departe vine la rind prietena babetei, o butch de-aia cam de-o virsta cu ea. Nu arata la fel de dezastruos da' se chinuie frate pe-un orgasm ca hotii de cai, si se vede pe ea dupa reactii si alea ca e atit de invatata sa nu poata incit mai ca te ia tristetea. Asta e, intr-un final o rezolva fata. Si-n caz ca sunteti curiosi, a fi curva are o componenta serioasa de personal care, un concept in mare neinteles pe la noi da' fara indoiala in plin avint sub presiunea copilelor vaitate din generatia noua. Adica, ce faci tu acolo nu-i asa de diferit de meseria sorei medicale, care curata puroi si cacat, respectiv a psihologului, care tot idem doar ca nevazut, il incurajeaza pe tot distrusu' ca nu-i chiar asa de distrus pe cit o citit el pe Trilema c-ar fi. Si de fapt majoritatea fetelor care se lasa se fac asistente, ca rezultat existind o buna proportie de foste curve in meseria aia. Precizez la caz ca sunteti curiosi.
  14. O scurta pauza in care proasta originala e "batuta" asa usor cu palma pe tite si coapse si se tot agita ea pe-acolo. Destul de fake cit sa fie neinteresant.
  15. Eroina Melissa-i legata pe spate cu capete de pula-n gura si la briu si se fut niste pizde de ea. Si cam asta-i tot.

Este un moment la care a existat o altercatie, chestia-i taiata cu maxima grija si se aude doar Melissa zicind "Did I say that ?!" care-i fraza stock pentru situatia-n care o proasta asa cam ca ea se dezice de-o gafa pe care-a comis-o. Ceva in genul ca "nu poate sa creada" c-a zis asa ceva, sa se stearga.

In afara de atita chestie autentica filmul e un dezastru de la un capat la celalalt, nu inteleg cine si-ar putea-o lua la laba pe acest fond da' daca poate declar cu toata convingerea ca-i defect ori sub aspectul experientei (ca n-o futut nimic niciodata si-atunci merge orice) ori sub aspectul functionarii cutiutei. Mai repede te exciti privind la tapet, si de fapt chestia asta ne-a taiat cheful (asa ca am jucat inca niste Diablo).

E ca un fel de conspiratie, doar ca mai trista.

———
  1. E o chestie haioasa aici. Piosenia fata de editia precedenta e atit de apasata incit rasele fura redenumite si reconstruite grafic, da' altminteri sunt identice. Witch doctor ce joc eu e exact necromanceru' din Diablo 2 (si monk-ul e paladinul, si witch hunter e amazoana si asa mai departe), cu urmatoarea imbunatatire notabila : tineti minte Fetish-ul, arguably cea mai enervanta unitate din tot jocu', cacarezele alea mici care fugeau pe-acolo si daca se suiau unu' pe umerii altuia scuipau foc cam dureros ?

    Noa, ala-s eu. Pe bune. Scuip foc de-ala exact - ma rog, teoretic is lilieci da' arata mai mult ca o voma asa, plus ca face life steal binisor de tot. Ca bonus, va amintiti ca cei mai enervanti dintre fetisi aveau teava de-aia de scuipau cornete-n curu' trecatorilor, care era ingrozitor de enervant ? Noa, de-aia am si io, ba inca imi da mana inapoi, sa pot voma mai multi lilieci. Deci practic sunt fiica unui Necromancer din Diablo 2 care-a violat in conditii de laborator mari cantitati de fetise de-alea, sa iasa o hibrida de naspeala maxima.

    Va spun cu toata sinceritatea ca simpla idee ca is urmasul celui mai enervant mob din Diablo 2 ma umple de o satisfactie uriasa. []

  2. Contre nous de la tyrannie l'etendard sanglant est leve. (bis) []
  3. Si mi se pare o idee absolut excelenta asta de-a introduce heraldica in joc, pacat ca nu-mi pot lua respectivu' sa mi-l pun de exemplu pe website. []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. Zi bă Max Hardcore ca să se înțeleagă despre cine e vorba.

  2. mihai b`s avatar
    2
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 5 June 2012

    prima parte am citit-o toata pe nerasuflate. a doua nu, doar pe sarite. data viitoare zi si tu ca-i bondage, sa nu avem de citit atata. :d

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 June 2012

    @Cristian Nu ca stimulam culturalizarea masselor.

    @mihai b Nu dispera ca te faci tu mare.

  4. Nu mă așteptam ca domnul Popescu să se dedea la asemenea activități. De jocuri video, zic.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 6 June 2012

    Dar cum sa nu, e chiar si categorie dedicata precum vezi.

  6. Comercializarea Hitachi in Europa e interzisa dar is ceva facaturi dupa modelul original si in Europa.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 27 August 2012

    http://www.pr9.net/society/relationships/9147january.html

    Esti in urma cu pizda.

  1. ---cu o discutie despre porn- dat fiind ca Internetul este pentru pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    the porn critic!...

  2. [...] ca totu-i filmat cam cum se filmeaza pornografia cvasi-legala (in sensul ca nu tocmai) a Donnei Dolore, in locuri accesibile cumva publicului si fara a se plati vre-o chirie deci intre un sir de "Cover! [...]

  3. [...] filmi se deosebeste de productia aceleiasi case (kink.com) discutate anterior prin aceea ca [...]

  4. [...] which a) gets the girl and b) doesn't suffer the others. [↩]Spy films work about as well as "BDSM" pornos. [↩] Category: Trilematograf Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.