In atentia I.G.P.P.A. - Autodenunt

Friday, 03 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

A, nu stiati ca exista o chestie numita IGPPA ? Pai asta este, paguba voastra.

autodenunt-igppa-1

Deci Politia, bine ? IGP, ecusoane, chestii. Figuri si impresii cum li se spune lor popular, pentru ca altfel toata alcatuirea-i ceva ONG obscur. Da' sa-mi permiteti sa citez doua aspecte mai importante. In primul rind despre "Conducerea centrala" :

autodenunt-igppa-2

Functia de Inspector General al Inspectoratului General de Politie pentru Protectia Animalelor va fi ocupata in urma unui concurs organizat la nivel national, dupa consultari cu autoritatile statului.

Conducerea centrala este asigurata de:

Daniel Sida – Prim Adjunct al Inspectorului General

Deci va dati voi seama cit de rupt de realitate tre' sa fie mocofanu' asta ca sa aiba el impresia ca-i un fel de de-ala ca-n filme, Pet Detective (aka Detectivu' lu' Peste). Macar Jim Carrey ala face misto si are chiar si umor, n-am idee daca i-o spus cineva stimatului da-n sida sau cum il cheama.

Mai departe, din "Prezentare generala" :

Inspectoratul General de Politie pentru Protectia Animalelor s-a infiintat pe data de 04.11.2009, in baza hotararii judecatoresti definitive si irevocabile pronuntata de Tribunalul Municipiului Bucuresti in dosarul 41674/3/2009, ca structura a societatii civile in cadrul Federatiei Comisariatului pentru Societatea Civila.

Misiunea IGPPA – Politia Animalelor este aceea ca opinia publica sa constientizeze cu privire la adoptarea unui comportament rational si uman fata de animale si necesitatea respectarii legii ce reglementeaza drepturile pe care animalele le au ca fiinte ce traiesc in mediul social ori in mediul salbatic.

Obiectivele IGPPA sunt:

1. Protectia drepturilor necuvantatoarelor, prin monitorizarea aplicarii dreptului pozitiv in domeniu, de catre institutiile competente.
2. Sesizarea Instantelor de Judecata din Romania, dar si a organelor de cercetare penala, in vederea atragerii raspunderii penale a celor care se fac vinovati de acte de cruzime, rele comportamente, neglijenta – rea credinta fata de animale, intrucat acestea nu se pot apara, desi au drepturi.
3. Este necesar ca Politia Animalelor sa apartina sectorului neguvernamental, pentru ca impreuna cu ONG-urile de profil afiliate sau colaboratoare sa-i descurajeze pe cei ce produc suferinte necuvantatoarelor, implicand in demersurile lor si autoritatile statului.
4. protectia drepturilor necuvantatoarelor, conferite de dreptul pozitiv in domeniu;

Mnoa deci e clar ? "Dreptul pozitiv" din domeniu. Organele de cercetare penala, raspundere penala, chestii grele.

Asa ca eu, cetatean de bine cum ma cunoasteti, am facut cheltuiala de-a achizitiona un iepure - in virsta de doua luni, vaccinat si deparazitat, metis - am cumparat niste becuri (cu filament, 200 de watti, sa crape fierea-n prosti) precum si-o folie de polietilena si voi proceda la vivisectia animalului mintenas.

Va spun de pe-acuma ca sa stiti si sa va pregatiti, eventual sa-i dati nume, chestii de-astea de baza. Iara cetatenii de la IGP sucursala PA sunt rugati sa intervina de urgenta cu toate mijloacele din dotare, elicoptere, barci cu motor, parasutisti, echipaje amfibii si ce mai au ei la dispozitie in vederea, daca bine am inteles, "aplicarii dreptului pozitiv in domeniu". Ca exista ceva drept pozitiv in domeniu pe undeva, nu-i ca si cum mocofanii astia au disperata nevoie de ceva reglaje la cutiuta in vederea calmarii.

Citeva poze pregatitoare dinjos :

    autodenunt-igppa-3 autodenunt-igppa-4 autodenunt-igppa-5

Eviscerarea urmeaza sub forma de film si poze mai dupa miezul noptii sau cam asa, stati geana pe articol.

Si-n loc de incheiere, niste puncte care imi par importante :

  1. Animalele nu au drepturi. Ele sunt obiecte ale proprietatii ca orice alte obiecte, ca de exemplu o dala de ciment, un ciocan sau un litru de benzina. Sigur ca siguranta celorlalti implica niste limitari asupra folosirii proprietatii, in sensul ca n-am voie sa dau foc unei cisterne de benzina in mijlocul orasului, punind in pericol pe oricine prin zona. Totusi, aceste limitari aduse proprietatii nu se constituie in imaginare "drepturi" ale obiectului in discutie, nu este "dreptul" benzinei de-a nu fi arsa in oras tot asa cum nu este "dreptul" animalului de-a nu fi taiat felii.
  2. Animalele nu pot avea drepturi. Drepturile sunt un concept legal care se refera strict la semnatarii contractului social, adica oamenii. Protectia lor nu poate fi extinsa asupra unor entitati care nu iau parte la contractul social, si ca atare chiar daca toti oamenii traitori la un moment dat pe Pamint semneaza fiecare cu mina lui si de bunavoie o mare "Carta a Drepturilor Animalelor" acestea tot nu au drepturi. Pur si simplu nu se poate face o conventie catre terti, si ca atare toata discutia asta ramine vesnic inchisa.
  3. Orice rele tratamente aplicate animalelor ca obiect al proprietatii se pot constitui exclusiv in contraventii, si nu fac niciodata precum nu pot face niciodata obiectul procedurilor penale (din exact aceleasi motive ca si cele de la punctul anterior).

Viata unui iepure este un sacrificiu absolut neglijabil pentru a clarifica in mintea unor agitati rupti de lume aceste chestiuni de baza, fundamentale pentru lumea in care traim. Pentru ca in pofida oricarei convingeri contrare oricit de ferme, opiniile traznitilor nu se constituie-n norma sociala. Chiar daca in general eu nu ma ocup cu macelaria, grava raspindire a timpeniei mai ales in rindurile tineretului obliga la actiune, ca nu putem sta si privi la nesfirsit.

Succese va urez, da' de preferinta-n lumea reala asa cum este ea, nu intr-o lume imaginara asa cum v-o imaginati voi.

Update, vreo patru ceasuri mai tirziu : Cetatenii eroi cit si iubitori de animale de la IGPPA (despre care pe nedrept s-a spus si s-a sugerat ca-s niste trazniti cu delir cronic sistematizat halucinator) au luptat cu o indirjire demna de o cauza mai buna pentru a salva iepurele de mai sus din ghearele monstrului eu, asaltind cu abandon de sine fortareata raului in care domnesc, neprecupetind nici un efort si nici o picatura de singe pentru a urma cursul justitiei si a face Binele sa triumfe asa cum il vad ei. Din nefericire mercenarii libieni angajati de monstrul eu au cistigat in cele din urma singeroasa inclestare, presarind zarea cu lesuri de ecoteroristi fulgerati cu arma in mina si dintii inclestati.

Ca atare, sunt in masura sa va prezint rezultatele fotografice cit si cinematografice ale sacrificarii animalului, in conformitate cu doctrina veche de milenii ca animalele sunt exclusiv obiecte ale proprietatii si nu au nici un fel de drepturi. Poftiti :

    autodenunt-igppa-6 autodenunt-igppa-7 autodenunt-igppa-8

autodenunt-igppa-9

Videoincriminari : iepurasul_sacrificat (ogg/vorbis/theora) ; iepurasul_sacrificat_2 (avi).

Asteptam cu sufletul la gura monitorizarea aplicarii dreptului pozitiv in domeniu sau cum era.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

70 Responses

  1. anonimosu`s avatar
    1
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 3 February 2012

    las si eu asta aici http://www.raising-rabbits.com/harvest-a-rabbit.html

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 3 February 2012

    Mda.

  3. Sa'l pui clip pe youtube ... sa vezi ce se aprinde comunitatea de obezi americani "sensibili" de'ti dau jos clipul ;)

    Asta pentru ca mai tarziu, cand ajung ei la maturitate, asa pe la 21 ca e mai redusi ca noi, devin kileri in serie ... la ei este ceva natural : sa fii bun la suflet si rau la cap :))

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Nu-l pun pe Youtube pentru ca eu sunt prea smecher pentru asa ceva. Il voi pune aici imediat, o ora gen.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Updated.

  6. Fake, i can see by some pixels.

  7. Și masa de după? Sau ai aruncat bunătate de iepure?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    @Freud Ei da, corect. Daca nu mi-ar fi murit camera de back-up iti mai dadeam un filmulet sa muara fierea-n tine de hater.

    PS. Aviz amatorilor : daca nu aveam camera de back-up imi murea camera principala. Ca-n viata.

    @spyked Am zis sa nu ma repet, ca haterii precum vezi pindeste.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Updated, acum cu video-n care se-aude clar singele picurind si de asemenea ca mi-am pierdut antrenamentul.

  10. nu merge.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Bai deci, io-ti confisc insigna de tehnolog sa mor, ai facut scoala de vedete PRO sau ceva ? Ce pula ii aia "nu merge".

  12. Videoclipul .avi îmi redă un prim cadru plin de artefacte, iar încărcat în VLC indică o lungime de 00:00:00. Despre cel .ogg VLC indică o lungime de 37:03, însă nu redă decât 3 secunde din el iar acelea fără conţinut video sau audio.

    Suficient de detaliat?

  13. Cred ca-i intentionat.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    @Alex Mnoa hat. Tre' ca-i ceva problema de buffering, idem se intimpla si daca downloadezi fisieru' si-l bagi de pe disc ?

    Altfel ia sa verificam nitel.

    @Freud Nu e.

  15. Pai am descarcat ambele si nici mie nu-mi merg.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Aha. Cre' ca m-am prins care-i faza. Verificati daca merge primul acum ?

  17. Merg amandoua acu'.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Mda. E bun atunci.

  19. Mda, vizionat.

  20. Flaviu-Luchian`s avatar
    20
    Flaviu-Luchianinsigna de criptograf 
    Saturday, 4 February 2012

    esti un om rau.

  21. Da' lasa omu'n pace? Ce n-are si el dreptul sa-si construiasca alternativa de realitate antiplatonista?
    Unity in pizdversity!

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    @Flaviu-Luchian Mai bine un om rau decit un miel bun.

    @Freud Antiplatonista ? De ce zici ?

  23. Ma rog, antisentimentala, cruda, etc.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Saturday, 4 February 2012

    Apai sa nu confundam chestii.

  25. Maica teeau prostit la cap americanii !!! Mie nepoti si tie nevasta cand faci !!??

  26. Cacat. Am uitat sa schimb numele si mail.

    Muie. Numa' cand vrea merge instant porcaria asta de rds.

  27. Garfield`s avatar
    27
    Garfield 
    Sunday, 5 February 2012

    of, self-ownage.

    does it hurt anymore?

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 February 2012

    inb4 inb4.

  29. fuck. both of you.

  30. deci ai taiat un iepure... si care e treaba ca nu inteleg?
    Animalele au drepturi, tu nu le-ai incalcat inca.
    daca le-ai incalca ai fi trimis in justitie si asa mi se pare normal.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 February 2012

    Noa pula. Da' cam ce drepturi au atunci ca nu rezulta ?

  32. Apropo de care chestie, trebuia sa tai o pisica sau caine. Ca nu-s consumabile. Asta-i justificabil ca hrana.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 February 2012

    Pe de-o parte ca poate eu maninc pisici sau ciini, si pe de cealalta ca n-ai dovezi ca l-am chiar mincat.

  34. Ma refer ca la animalele alea se fac de obicei spume, ca-s cele mai iubite, companie apartament astea.

    Oricum n-ai izbit iepurele ala de toti peretii.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 February 2012

    Mai, tre' sa intelegi o diferenta foarte importanta intre act si visare. Ori de cite ori faci ceva, acel ceva va trebui sa fie un fapt concret. De exemplu, daca-i tai gitul inseamna ca nu l-ai dat de toti peretii. Daca-l dai de toti peretii inseamna ca nu i-ai taiat gitul. Daca ii dai foc si pe urma-l belesti inseamna ca nu l-ai belit de viu. Si asa mai departe.

    Pe de cealalta parte cind visezi in loc sa actionezi problema asta nu poate sa existe, pentru ca asta-i tocmai diferenta fata de actiune, visul nu are concretete. De aia copiii (ca tine de exemplu) se refugiaza din lumea reala (a actiunii, adica) in lumi imaginare, construite prin visare : ca sa scape de eterna posibilitate a discutiei "da, ai facut X dar nu Y".

    Solutia corecta nu este sa te refugiezi in visare, si chiar daca apreciez faptul ca-ti aduci problemele (neintelese, de altfel) sa le depui la picioarele mele ca sa vezi cum le rezolv (cam pe-o relatie ciine-om aproximativ asa) tot n-am sa ma apuc sa alerg dupa fantasme in patru labe latrind la unison cu tine. Ca io-s om, fac chestii, nu copil, sa visez prostii. Pricepi tu ?

  36. Sunt adult, therefore your argument pizdinvalid. :>

  37. Vezi că ai uitat să-ți bagi căpșorul în fața camerei de filmat :-)

  38. Intrebarea este : Pentru mancat sau pentru vreun ritual? Asa l-ai facut pe zoso sa se lase?

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 February 2012

    @Vlad Uite pe tema aia probabil te intereseaza Peripateticieni gen, cu deosebirile ca fete nu baieti, in pizda goala nu-n toga si prin casa nu prin gradina, da-n rest tatatat la fel.

  40. Deci i-ai taiat jugulara sau doar trahea?

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 February 2012

    Pai ceva pe-acolo.

  42. This reminded me of this article.

  43. Nu vrei mai bine sa mori tu in chinuri si sa vezi cum, de fapt, TU=gunoi n-ai nici un drept pe Pamantul asta????!!

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Monday, 14 January 2013

    Nu.

  45. Vexare femina`s avatar
    45
    Vexare femina 
    Tuesday, 15 January 2013

    Ce sursa de ortografie misto e trilema <3

    n-ai nici un drept pe Pamantul asta????!!

    E antistat, adica isi face singur drepturile. <3 E un barbat alfa-macho bogat in bitcoin, cu casa, pamant, avere, femei, chestii frumoase si lucioase si MAARI. <3

  46. Ion Popescu`s avatar
    46
    Ion Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    @Mircea - Scuza-ma ca te intreb, esti cumva idiot? Mai animalutz ai dreptul sa nu spui nimic . Orice vei spune va putea fi folosit impotriva ta.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Pai atunci nu mai bine mi-o iei tu putin in gura ? Dimpotriva, asa.

  48. Ion Popescu`s avatar
    48
    Ion Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Nici vorba, iepuras. Si-apoi tu oricum iti deja tii nasturelul in gura, ca sa ai si tu ceva in cap. Ai avut dreptul sa taci si nu l-ai folosit. Acum animalut nu mai ai niciun drept.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Bai da' chiar asa, la mine pe blog io n-am drepturi ca te-ai improprietarit tu ?

    Da' ce-i aici frate, socialismu' ?

  50. Ion Popescu`s avatar
    50
    Ion Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    La tine blog? Ha, ha, ha... Pai de unde ai tu blogul asta iepuras? L-ai mostenit de la stramoasa? Asta nu e blogul tau bai milogule... Asta e spatiu public de vreme ce-l expui la public. Ai exact aceleasi drepturi pe care le are iepurasul in vizuina sa. Iti ajung? Si apoi prietene, nu ziceai tu ca animalele n-au niciun drept? Sau tu te crezi planta? Dar, surpriza, ingeras, nici plantele n-au niciun drept. Fii consitent ce naiba.

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Nua du-te du-te ?! Deci daca io fac un staul, in care tin vite, apai pe criteriu' asta "staulu' vitelor" ie... al vitelor ? Da' ce-i aici bre, democratie ?

    Tu esti al meu, ca iesti prostovan si altfel decit in virtutea faptului ca-ti ingadui io sa mugesti la mine-n staul, alta valoare ori importanta n-ai. Ca-n capitalism, gen.

  52. Mircea Popa`s avatar
    52
    Mircea Popa 
    Tuesday, 15 April 2014

    Ah! Deci tu ti-ai facut "staul" ca sa poti mugi nestingerit? Ti-ai acordat acest drept de a grohai inetptii fara sa fii contrazis si-ti inchipui ca asa ai devenit uman si apropitar... Tttt. Ce imaginatie de animalutz debil, gen. Sigurul lucru pe care-l poti face este sa grohai sau sa taci (ori eventual asa-ti iei singur glanda), in rest n-ai ce altceva sa faci in staulul tau. Daca vrei intr-adevar sa te umanizezi incearca sa comentezi coerent si sa te descurci ca vorbitor (bai animalut) pe alte bloguri, ale unor cuvantaoare veritabile. Ai avea ocazia sa te evaluezi si sa te ingrozesti constatand ca nu valorezi nici cat pielea de pe iepurele ala pe care te-ai apucat sa-l expui ca sa dovedesti ca animalele ca tine n-au niciun drept. Norocul tau, mai vita, este ca pana si drepturile tale nu depind de tine ci de anumite esente istorice care-ti depasesc capacitatea ta de intelegere bazata pe reflexe conditionate. Vezi ca s-a aprins becul rosu. Ai grija sa nu calci pe bec.

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Deci esente istorice ? De ce, de rom ?

  54. Mircea Pricop`s avatar
    54
    Mircea Pricop 
    Wednesday, 16 April 2014

    Rrom ? Pai cam ai moaca...

  55. Alexandra`s avatar
    55
    Alexandra 
    Sunday, 27 August 2017

    Ești un psihopat.

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Sunday, 27 August 2017

    Tu comentezi pe baza de gindire critica Alexandro ?

  1. In atentia I-G-P-P-A- - Autodenunt pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    In care intolerabilul eu anunta ca urmeaza sa eviscereze un iepure....

  2. [...] fel de ONGuri care fac cacaturi milostive. Ma pis pe ea mila, precum si pe toti cateii, pisicutele, iepurasii, copilasii si mai ce alte lacrimogene obosite. Da, am inteles, mor astia pe capete cutotii. Foarte [...]

  3. [...] asta a aparut pe Trilema pe 4 Februarie, adica acum ~3 luni, in contextul mai larg in care eu tocmai taiasem un iepure, cu material foto si video cu tot. Mereu când aud un ierbivor de-ăsta că îmi povesteşte despre [...]

  4. [...] cois game. Io credeam game ca se merge game cam noaptea. Game ? [↩]La intilnirea urmatoare. Epurasule. [↩] Category: Rautati si Mizerii Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

  5. [...] tu te apuci sa discuti "teorii general valabile" da' nu discuti amanuntele cauzei esti un fel de iepure din punctul meu de vedere : poa' sa vina sa te duca la taiere ca pe miei, ca mie nu-mi provoaca [...]

  6. [...] ethics. Eh, guess that's it for today, 4:30 am already. Goodbye. ———How about rabbits ? [↩] Category: SUA care este Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

  7. [...] [↩]Quite illustrative point : most native English speakers will consider something like the butchering of a cute fluffy rabbit for the purpose of making a point quite malum in se. Most of the people in most of the world today [...]

  8. [...] especially to imaginary classes. In this line, I am not a "White Nationalist", I'm a dude that kills with his own hands and keeps slaves. Does that make me a "White Nationalist", whatever it may mean ? More importantly, [...]

  9. [...] as I'm concerned. Just like I'm all in favour of butchering a million or a billion, or however many cute fluffy bunny rabbits, be it for making medicine, or cosmetics, or music out of their cries of agony, or whatever else - [...]

  10. [...] This is the English version of an older Romanian article entitled Peripateticieni gen, cu deosebirile ca fete nu baieti, in pizda goala nu-n toga si prin casa nu prin gradina, da-n rest tatatat la fel, which marked down for public curiosity the discussions in my harem preceeding and following the butchering at my hands of an innocent cute fluffy bunny, due to the idiotic posturing of some lame-ass Romanian style social justice warrior. [...]

  11. [...] No offense had been commited. Domestic animals, notwithstanding the fact that they are alive, are nevertheless property just like any other propety. They live at the pleasure of their owners, a life entirely for the express and exclusive purpose [...]

  12. [...] ; "wikipedia" (a whole new world of "information superhighway" bla bla bla!!1) came and went ; "animal rights", "alternative power", "electric cars" and all the rest of the periodic inane bullshit sorta-came [...]

  13. [...] oxidation speed, immediately. And I'll release it for examination through the process known as vivisection, [...]

  14. [...] domain). The rabbit that graced its mast goes back to sleep the sleep of the rigtheous rabbit in my ample crypts, secure in the knowledge that, unlike for most other rabbits, his blood indeed had not spilled in [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.