Go, Go Second Time Virgin (haterilor mei)

Thursday, 07 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Go, Go Second Time Virgin (1969, de Koji Wakamatsu cu Mimi Kozakura) e tipul ala de film dedicat unui singur loc. Si-o ales o parcare, un acoperis, un colt de livada, ceva, si totul se petrece acolo. Daca ati vazut Reconstituirea sunteti familiarizati cu traznaia asta specifica saracilor. Teoretic se intemeiaza pe unitatea de spatiu a teatrului clasic, da-n practica nu-i decit lingoare.

Go, Go Second Time Virgin e tipul ala de film in care coloana sonora e uniform lalaita si actorii se misca cu viteza melcului, miscari lente de paralitici. Daca ati vazut Solaris sunteti familiarizati cu traznaia asta specifica hipstarilor. Asa cred ei ca este mai culeanu, sa tooo-ooo-ooot lungesti o scena de trei secunde pina treci minutu'. Teoretic se intemeiaza pe ideea ca cine stie ce idei si sentimente trezeste asta-n privitor, da sa ne intelegem : orice idei si sentimente nutresc eu in intervalul in care filmul se deruleaza la 1/32 din viteza normala sunt exclusiv ale mele. Filmul n-are nici o treaba precit nici un merit, neexistind practic. De banii astia puteam sedea sa ma uit pe cer, tot cu aceleasi rezultate exact.

Pe partea pozitiva, gagica Mimi exhiba o lipsa de rusine completa, sta-n pizda goala pe-acolo sa se uite cine-o pofti cu toata naturaletea salbaticiunii. Nu stiu sa existe victime ale unui viol in grup care sa se comporte chiar atit de relaxat cu intreaga chestie. Sta pe-acolo si asteapta o noapte s-o mai violeze o tura si dimineata, isi scurma-n singele amestecat cu smecleu ce i s-o scurs din pizda, se zbenguie pe-acolo descheiata la bluza si face dus in public ca o naiada. Ca ea nu-i femeie si fuck you. Subscriu la idee, de altfel.

Pe (a treia) parte negativa sexul e atit de absurd reprezentat ca te apuca cheful sa urli, faceam eu misto de Pasolini pe tema cit si de Dorit Henke pe tema asta, da' nici japonezul Wakamatsu / japoneza Kozakura nu-i macar cu o idee mai breji. Sa futi tu femeia pe beton si nici macar sa nu-i ridici un genunche mai frate... vai vai vai. Degeaba ziceti ca anii '69 daca nu stiti ce face cu asta, bai, neinceputelor.

Toata chestia-i o stupidagina. Se doreste fara-ndoiala inteligenta si culta si pule-maturi, abordeaza teme de-astea existentiale de liceu, cu violu', cu omuciderea, socoteli da' literalmente e cam ca un batiscaf cu pluviometru. Singura utilitate teoretic posibilia ar fi sa-i convinga pe diversi idioti ca si ei sunt creativi, geniali si artistici prin comparatie. Ori asa o enormitate nu-i o utilitate, ci chiar dimpotriva.

Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] butts would be gets blurred out. It's unclear why anyone'd want to watch this thing - stuff like Yuke yuke nidome no shojo manages to make just as little sense much more elegantly whereas Entrails of a Virgin is just a [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.