Don Rickles, cel mai bun comic al momentului

Saturday, 09 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mr. Warmth ii zic americaniii, da' pe el il cheama Donald Jay Rickles. Ca-i gheu. Am mai zis una-alta de el pe-aici.

Tipul are 86 (optzeci si sase) de ani.

Stiti ce face el la 86 (optzeci si sase) de ani ?

Pai sa va spun. S-o dus (invitat - ceea ce inseamna PE BANI) la petrecerea cu ocazia careia Shirley MacLaine primea al 40-lea premiu de vietuire sau asa ceva oferit de AFI, care-i o chestie ce nu conteaza.

Unde i-o zis astuia ca nu i-o citit cartile si nici n-are de gind. Iar lu' frac-su i-o zis ca-l cunoaste foarte bine pe frac-su (adica pe Shirley) si nu-l poate suferi. Iara de Jack Nicholson (care era de fata acolo prezent) o zis ca ii dus cu ceva echipa de ghei sa le lustruiasca echipamentele inghinale. Iar despre Obama...

Deci aici e aici. Sunteti pregatiti ?

Despre Obama o zis ca is prieteni buni, tocma venise la el in vizita (deci Obama la Rickles) da' i se rupsese mopu'. Mopu'.

Identificati omu' cu mopu'.

Identificati omu' cu mopu'.

Eu am atita speranta cit si doleanta pe lumea asta, ca atunci cind voi avea 86 de ani sa ma mentin atit de bine ca homalau' asta de jidan jegos.

PS. Auzi bre, rezistentilor prin cultura fatati de niste curve herpetice in urma interactiunii nefericite cu un betivan rupt in cur, auzi tu Nicky si tu Liicene cu "influentatu' unei generatii" pardon, "cel putin unei generatii" sa va fut in gura : voi unde erati draga cind ii zicea Rickles lu' Ceausescu ca-i prost in aceste cuvinte ? A, la coada la neiregistrat masina de batut manual ? Bravo. La Saturn erati cutotii, da, la coada la locuri in elicopter, corect ?

Ma pis pe voi, nulitati abjecte. Cu totii.

———
  1. Un putoism de-ala penibil izvorit din disperarea de-a dovedi ca nu, nu ride de noi, ride cu noi, deci uite ca facem si noi o gluma ca sa se vada clar, bine ? Io-i ziceam Mr. Nigglet de exemplu. []
Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Influencere care esti influencer. http://polimedia.us/dtng/c/src/133923602515.jpg

    Si sursa la poza?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 June 2012

    Casa Alba Publicity.

  1. Don Rickles- cel mai bun comic al momentului pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Breaking news, cum ar veni....

  2. [...] are comorbid universally and throughout in the human species ; partly because it's always easier to live with the dumb than do something useful ; partly because - eh who the fuck cares, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.