Din categoria "ce prost ii asta"

Tuesday, 03 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Il stiti pe Vali Perfu, tipul obsedat de net free si gayromeo care crede despre sine ca are cititori, ii relevant in blogosfera si alte minuni ? Da, ala cu trei chiftele pe zi (pe linga care rasol mai baga si niste varza calita, ori poze cu gagici furate de pe te miri unde ori bucatele video trase direct de pe teve cu "tiunaru" proprietate personala).

Noa, recunosc ca nu aduc nimic nou pe tema, ie si el un prostalau cu iluzii de importanta, cum se intimpla pe Internet si altora. Da' chiar si nefiind nimic nou, tot ie amuzant, ca am ris azi de dimineata. Sa va arat cu exemple :

I. Cel mai frecvent e cel mai rar si ce noroc ca-s eu prost.

zoso-dobitoc-1

Altfel, pentru oamenii normali :

  1. Singurul format care conteaza pe web e 1024 x 768. Poate ca asta se va schimba in viitor. Viitorul nu este acum.
  2. Formatele optime pentru imagini pe web sunt fie 560 x 420, pentru ca atit e latimea standard a coloanei de continut din bloguri, fie 1024 x 768, pentru ca atit e latimea standard a monitoarelor ce privesc pe Internet.
  3. Valori scoase din burta, 900 x 413, 666 x 333, 712 x 713 respectiv ziua de nastere a lui Maricica x marimea ei la sutien sunt timpenii oarecum tipice pentru Microsoft cca 1990. Nimeni nu-si doreste sa fie atit de timpit cit sa se poata compara cu Microsoft, pe bune acuma.
  4. Cel mai tare nu devine cel mai slab pentru ca asa spune un mincator de cacat. Cel mai tare ramine cel mai tare, si mincatorul de cacat mai maninca niste cacat.

II. Cea mai putin cunoscuta e cea mai cunoscuta si ce noroc ca-s eu virgin.

zoso-dobitoc-2

Altfel, pentru oamenii normali :

  1. Poza tot n-are sursa. Ca la Liviu Ciordales exact. Faptu' ca asa arata bucataria mea nu-i un motiv sa incerce toti ratatii sa se asocieze cu de-astea, doar-doar le-o creste cota. Singura cota de le creste astfel e cota de nefututi. Cum de altfel e si normal.
  2. Dana Nastase e o fetita de bani gata, un fel de Maria din romanul omoion al lui Rebreanu. Nastase a luat-o pentru zestre, ea altfel decit ca vitica de productie nu conteaza.
  3. Adina Valean, oricit ar fi de capra, avea o cariera inainte sa se marite cu Antonescu, si va avea o cariera si dupa ce Antonescu isi va petrece zilele bind cu Viorel Lis (cindva de prin 2015 incolo).
  4. Ignoranta nu scuza nimic. Faptul ca tu stii ca nu te citesc decit idiotii si deci "asta cere publicul ca atita poate el digera" nu-i o scuza. Pentru ca nu exista scuze.

Internetul e un loc trist si dureros pentru redusii mintal.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. dupa cum spunea : toate galeriile mele foto recente au 900x600:

    a) prima fotografie din articol are 560x468
    b) cea de-a doua are 500x500

    bine macar ca sunt la fel :)))

    cat despre copyright el a auzit ca internetul e open sourse

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 4 January 2012

    Mda. Cam exact asa.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.