Daca tot dam gratis sfaturi care se aplica de indata...

Wednesday, 08 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ziceam mai demult niste chestii de bun simpt apropo de cum e cu imagologia : una despre Crin, una despre Traian, sa nu fie cu suparare ori discriminare. Si-o aplicatie pe Victoras, ca pare el mai cu aplicatiune asa. Deci un produs complet.

Antena3 prin reprezentantii ei era pe receptie si iata ca aplica :

antena3-basescu

E o poza buna pentru scopul ei, bravo. Probabil ca dupa un timp vom ajunge si noi la niceties de-alea din lumea civilizata cum ar fi de exemplu aia ca numa' tabloidele cele mai ieftine publica poze cu oameni surprinsi vorbind. Da' pin-atunci sigur mai avem niste ani de distractie cu teoretico-quality de-asta de Dimbovita, asa ca sa ne bucuram cit dureaza.

Felicitam echipa de imagologi, antropologi, sociologi si alti gogi si magogi de la Antena3, iata ca intr-adevar si-au insusit o lectie, e un bun cistigat. Bravo lor.

Dupa care ne pune dracu' (gol) sa dam click pe acolo unde scrie "vezi articolul in HTML5" cu tot cu icoana si fineturi. Va dati seama ce cuprins de incredulitate ma gaseam, sa vezi dom'le ca si-or fi angajat astia simultan si specialist foto si specialist IT. OR FI PERSOANE DIFERITE ?!?!?! Ce facem aici!!

Ei, mi-am revenit repejor, da' repejor di tat :

antena3-html5

Voua vi se pare ca da ? Ca mie mi se pare ca nu. Dragos Stanca, tot dobitoc, si-n 2012. Nu-i surprinzator ca inca mai gaseste de supt ?

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.