Cum se protesteaza corect - continuare ilustrativa

Monday, 30 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Fetele de la FEMEN sunt niste pizde bune de prin Ucraina care nu-s de acord cu chestii. In principal cu chestii din categoria "Pizdelor, treceti in harem", respectiv "femeile traiesc in ciurda" sau "femeile tre' sa fie dispuse la futai oricind". Nu, pe bune, uite niste ilustratii de la atacul organizat de anarhistele astea periculoase la adresa cetateanului de bine cit si scriitor Razvan Coloja Oles Buzinai care-a scris o carte despre cum vede el locu' femeii-n societate :

femen-1 femen-2 In stinga o gagica pe numele ei Sasha Shevchenko (in timpul liber modela nuda) arunca cu o placintica-n cheliosul scriitor, in a doua cheliosul scriitor agresat agreseaza cu spray lacrimogen ceva ziaristi ce se aflau si ei in zona (si bine le face).

De fapt Ucraina si Russia-n general au niste probleme sociale serioase pe falia intre genuri, dat fiind ca-n constructia ideala barbatului ii revin niste functii si responsabilitati absolut arabesti, in timp ce reprezentarea femeii e practic similara cu Occidentul. Ca atare, prins intre curvele astea care mereu se fut cu oricine (si pe bune acuma, te plimbi prin complexu' studentesc si iti alegi curvele direct din fereastra, ele cica-s studente da' presteaza cu placere si vigoare tinereasca pe-un douazeci de euro sau ceva, plus ca-s blonde si famelice ceea ce se traduce-n frumusete-n context) si onoarea lui de familist si axis mundi barbatul slav se cam gaseste cu coaiele-ntre menghina si nicovala la ora actuala, ceea ce cam cauzeaza probleme dintre cele mai diverse (si agresivitatea extrem-absurda imortalizata dinsus nu-i dintr-o data exceptionala sau inexplicabila in acest context).

Indiferent de toate astea, fetele vor sa se elibereze, si anume in partile lor mai importante (titele, aparent, chilotii par sa nu le jeneze-n pizda, cel putin nu inca). Ca atare, avem ilustratii despre cum se protesteaza corect :

femen-3 femen-4 femen-5

femen-6 femen-7 femen-9

femen-10 femen-11 femen-13

femen-14 femen-16 femen-17

femen-18 femen-19 femen-20

Par3760060 Par6343060 femen-23

femen-24 femen-25 femen-26

Deci, dragele mele protestatare de la Calafat, de ce sunteti imbracate ? Ce protest mai e si ala, cu bluza, geaca si sutien ? Va credeti in mileniul trecut sau ceva ?

Jos textila sau mars acasa.

Ps. Is chiar bune ucrainiencele, este ?

femen-12

———
  1. Apropo de care chestie, e de tot ridicolu' generatia curenta de "barbati duri", pe bune acuma. Poate avem noroc de-un razboi mondial sa aflam cine face pe hotaritu' da' altfel poarta fustita sub blugi. []
Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Alea-s tiganci in ucraina sau ce naiba e steagul ala cu roata.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 January 2012

    Bai, daca si ucrainiencele-s tiganci acuma pe bune, vei ajunge sa futi urse polare.

  3. Steagu' asta ce ma-sa e? azerpulajean?

    http://trilema.com/wp-content/uploads/2012/01/femen-9.jpg

    Io nu fut oricum, nici nu se mai pune problema.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 January 2012

    Ala e steagu' international de lupta impotriva prostitutiei in pizda goala (SILIPIPAL)

  5. A pula mea m-am confundat.
    http://www.eaglespiritministry.com/works/images/romani_f.gif

    Da' oricum fetele au o culoare suspecta. Tatari, turci, tigani, etc; same shit different names.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.