Cum sa fii peste - partea despre prostie

Monday, 26 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Continuam aici pe curat ghidul inceput mai-nainte.

Prostia, ca despre dinsa vom vorbi astazi, se manifesta concret in multe feluri aparent distincte, da' toate-s reductibile la slabiciunea capacitatii cognitive a curvei. Sa vedem tipuri mai frecvente.

I. Drogurile. Astea-s o metoda simpla si eficienta de-a tine fetele sub control. Un dependent nu va pune nici un fel de problemei atita timp cit isi primeste doza. Nu e nevoie de bataie, nu e nevoie de a le urmari chiar asa de strins, fata vine singura la staul sa-si primeasca tainul. Problema mare e ca doza ceea e scumpa (functie de preturile drogurilor in zona), si-atunci aceasta metoda e adeseori mai putin eficienta decit cealaltaii. Alta problema e ca drogurile distrug, da' in realitate chestia asta nu prea intereseaza pe nimeni : curvele nu-s facute sa dureze. Oricum se consuma, ca de-aia le zice fete de consumatie, ce mai conteaza ca se consuma si din cauza asta ? Fis.

Drogurile sunt de multe feluri, de la cocaina care-i intr-adevar placuta da' si foarte scumpa la heroina care e cam singura ce da cu adevarat dependenta si e cu adevarat nociva, la metamfetamita "gatita" artizanal in bucataria proprie, care-i foarte ieftina, foarte "tare" si foarte distrugatoare la e-uri si-asa mai departe. Tipul drogului folosit va decide in mare masura si relatia exacta intre peste si curva, de la studenta de familie buna care pare o "fata normala" doar ca in weekend dispare sa-si ia portia de ecstasy sub forma de pilule sub limba si respectiv pula sub coada, postita de-un numar necunoscut de cetateni pe care nu si-i mai aminteste si pina la distrusa cu dinti lipsa si bube ingrozitoare pe chip, traind printre tomberoane este loc pentru toata lumea.

Drogurile au o relatie de simbioza cu prostitutia, si de fapt cea mai simpla si cea mai eficienta metoda de-a o fute pe colega de clasa e s-o lamuresti sa traga ceva. Dupa aia e a ta, poti face linistit ce doresti, oricum orice-i faci si orice face nu va mai fi de-ajuns. Vestea buna e ca parintii is acolo sa te-ajute, toata aura negativa, de chestie "periculoasa" si "interzisa" aplicata drogurilor nu le face altfel decit sexy in ochii oricarei pustoaice de liceu bune de pula. Ca-n viata.

In tot cazul, rezultatul net al abordarii asteia sunt niste relatii foarte laxe intre peste si curva, adesea de taria aproximativa a relatiei intre un vinzator si-un cumparator care se cunosc de multa vreme.

II. Abuzul. Pentru unghiul asta fetitele trebuie abordate de mici, de preferinta dinainte sa fi inceput sa se masturbeze. Aveti sarcina scirboasa da' altfel preferata de unii de-a le inculca un univers paralel in care existenta lor depinde de supunerea fata de dumneavoastra. Nu-i o chestie dificil de facut, e de fapt chiar banala : pur si simplu parazitati dezvoltarea normala a spiritului si descoperirile specifice virstei cu un pic de marketing. N-am sa intru in detalii da' nici nu e nevoie : e plina lumea de-asa ceva. Asa survine educatia, doar ca spre deosebire de educarea intru prostitutie care e rea educarea intru secretariat, piar sau ce alte consumatorisme imunde e buna. Tot asa cum marketeeru' mediu lamureste prostanu' mediu sa cumpere prostia inutila medie (ceea ce e bine pentru economie) tot asa si dumneavoastra, da' va fi foarte rau si veti arde in iad. Avem ca specie o indelunga experienta in directia formatarii fetitelor ca sclave sexuale independent de vointa lor, noi sa fim sanatosi.

Rezultatul net e o relatie foarte, dar foarte strinsa, rareori se poate mentine-n afara granitelor patologicului. Cea mai buna aproximatie ar fi relatiile intre un boxer si managerul sau acum cincizeci-o suta de ani, sau intre un cintaret si acelasi (luati cazul legaturii intre Presley si colonelu' Parker, e o ilustratie buna a ideii).

Lista ar mai putea continua intr-o aterizare lina, cu razbunarea (ce, o inselat-o sotul ? pai hai joi la chef sa se futa cu niste unii), santajul (a, pai o fost joi la chef si s-o futut cu unii ? sa vina si simbata sa se futa cu inca mai multi ca altfel afla sotu') si tot soiu' de prostii pina hapt in mijlocul practicii normale, acceptate si acceptabile social.

Problema principala cu curvele din prostie este ca ele pot parea - cel putin la o examinare superficiala - "absolut normale", ceea ce deschide larg calea pentru niste suferinte nebanuite. Inchipuiti-va cam cum e sa fiti baiatul de conditie buna care-o iubeste pe fata de conditie buna care dupa program o suge pe-o doza. Eventual sa va chiar insurati cu ea. Ginditi-va cam cum e sa te indragostesti de o fata de-asta faina si ideala a visurilor tale care-i de fapt teleghidata de unu' care-o fute de cind avea unsprezece ani, si va mai omoara-n somn sa va ia banii sau ceva de-asteaiii.

Sigur, toate chestiile astea sunt exotisme care din fericire nu ni se pot intimpla noua. Pentru ca nu au cum.

Pentru ca nu se poate.

———
  1. Mai ales daca se gaseste intr-un loc strain, unde eventual nici nu prea vorbeste limba, unde se afla ilegal, unde n-are insertie sociala (cum nici n-are de unde sa aiba, ca cine socializeaza cu curvele ?) si-asa mai departe. []
  2. Lumea e in general "pentru legalizarea drogurilor" ca noa, "lumea" e in general compusa din studentasi si alti vagabonzi tinuti pe palme de parinti, indivizi care n-au caderea sa vorbeasca in general privind, cum nici n-au habar cam ce-i pe lumea asta. In realitatea obiectiva curvia se desfasoara, ca orice activitate orientata spre profit, dupa criterii economice. Daca presiunea statului asupra pietei drogurilor slabeste si preturile scad, numarul de fete obligate sa treaca pe droguri creste. Dezavantajul e ca din sase luni de bataie iti revii, din sase luni de heroina mai rar. []
  3. Ati vazut Original Sin ? Noa. []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Lumea e in general “pentru legalizarea drogurilor”

    Cel putin din cate am vazut io "lumea" ii pentru legalizarea ierbii, care oricum ii ubicua.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 26 March 2012

    Apai bine, da' cu citi consumatori de altceva stai tu de vorba ?

  3. legalizarea lor aduce doar beneficii asupra statului....dar pe noi ne distruge:|

  4. Cum sa legalizeze drogurile ?? ar fi cea mai mare prostie din lume

  5. Eu nu sunt pentru legalizare

  6. nu avem nevoie de ele legalizate...

  7. Nici eu nu cred ca este cazul sa le legalizam

  8. Legalizarea lor nu va avea loc niciodata pentru ca afecteaza muncitorii din fabrici...........nu putem trai toti din supt

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 24 December 2014

    Pai daca nu puteti trai inseamna ca veti muri.

  10. Dar in America acele "legale" le gasesti in farmaci pe post de medicament (nu e o gluma, doctori psihologi asta fac ca sa scape de stres ), si normal ca le da cu recomandare (nu da farmacistul asa de capu lui ).

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.