Cum sa fii peste - ghid simplu, pe inteles si exhaustiv

Monday, 26 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

aluie-s Daca tot ma preia si aplica lumea fara sa-mi dea macar un prapadit de link acolo pe tita nenorocitei in discutie (cum ar fi fost de altfel normal si de bun simt), ce m-am gindit eu ? Hai sa insist in aceasta directie, punind la dispozitia publicului interesat un ghid pe baza caruia si ultimu' salahor sa poata tine curve, nemaiavind nevoie sa munceasca personal in viata lui. Si dupa ce toti salahorii se vor fi apucat de tinut curve, sa se spele pe cap fraierii cu ei atunci, si sa le para rau ca nu mi-or dat mie link cind era cazul. Morala intregii istorii fiind ca "nu te fute cu ala care-ti poate dinamita barriers to entry la cacastecherita ta de pseudo-afacere daca vrei sa maninci o ciorba si miine", dar sa nu anticipam.

Exista trei motive si numai trei pentru care femeile se supun barbatilor. Unul este sexul, al doilea este frica, si-al treilea este prostia. Altele nu-s. Teoriile alea de rahat cu sentimente (eventual in forma clasei de mijloc-jos cu "respectul reciproc" sau inca si mai amuzant in forma clasei de mijloc-sus cu "viitor comun" si alte comitmenturi copiate-n Vogue Romania dupa niste editii mai vechi ale Vogue) sunt exact asta : rahat. Sentimentele lui peste sunt dezvoltari ulterioare (care infloresc in general pe radacina sexului, da' nu neaparat). A propune primatul lor e a sustine ca floarea si nu radacina-i ce conteaza. Hai sictir, o floare rupta de radacina ei moare-n doua zile, o radacina careia-i rupi florile is face altele in doua saptamini.i

Cum fata urmeaza sa fie curva, nu-i practic sa va imaginati c-o veti supune sexual. Ce pula o sa-i faceti, vine dupa sase ore de tavaleaza cu douazeci de clienti si... o luati si o futeti !? Iar ea va fi atit de extaziata de tratament incit... va merge si miine sa faca trotuarul, gindindu-se in timp ce-o fut diversii, mai scurti sau mai lungi, mai priceputi sau mai familisti, ca ce futai monstruos o asteapta acasa cind in sfirsit ajunge ? Nu prea cred. Puteti incerca, da' nu s-a prea vazut asa ceva.

Practic vorbind, mai ramin frica si prostia. In numarul asta discutam frica, de prostie ne ocupam mai intr-un articol urmator ca-i larga.

Chestia cu frica e cam asa : femeia batuta suficient intra intr-o stare pasiva in care-i cuminte, ascultatoare si supusa. Calitatea asta nu-i de altfel o caracteristica exclusiva a femeii : si barbatul batut suficient intra in aceeasi stare. N-are treaba cu indivizii, e pur si simplu fiziologia normala a psihicului uman, care nu-i cladit pentru bunastarea individuala si satisfacerea asteptarilor de la lume si viata imaginate a oricarei Adine si Aglae ci e cladit pentru un singur, unic scop : supravietuire si reproducere. Deci doua scopuri. Doua scopuri unice : supravietuire, reproducere si cumparat cacaturi. Trei! Trei scopuri unice!

Singura problema e ca de la individ la individ tre' sa-l bati mai mult sau mai putin prima oara. In rare, rarisime cazuri tre' sa-l bati mai mult decit poate rezista fizic, asa incit nu vei reusi decit sa-l omori, si-atunci e mai simplu sa-l ignori sub acest aspect. Da' nu va inchipuiti fiecare exceptionalisme despre cum vai, eu sunt ala unul dintr-un milion care tre' batut pina moare. Nici vorba, curajosii astia-n capul lor in general supracompenseaza, de-aia se cred curajosi, si-n practica se crapa primii.

Deci, dupa aceasta lunga introducere, strategia concreta :

  1. Rapiti fata. Nu conteaza cum, c-o momiti cine stie pe unde cu promisiuni de angajare cum or facut astia cu tatuajele, c-o culegeti pur si simplu de pe strada din fuga calului, c-o imbatati la ceva petrecere de corporatiste si-o bagati la portbagaj tot aia e. La rigoare o puteti lua direct de la nunta, pentru trolaj maxim.ii
  2. Sechestrati-o. Tot ce-i de lipsa e solitudinea, c-o duceti intr-o pestera, intr-o padure, intr-o casa parasita sau absolut oriunde, atita timp cit nu poate pleca e suficient. La rigoare simpla confiscare a actelor de identitate functioneaza in sensul asta, si-acum intelegeti de ce politaiul va ia actele : tocmai de-asta. Felicitari, incepeti sa intelegeti cum functioneaza un stat, acest viol cu incetinitorul.
  3. Prima bataie. Fata trebuie batuta sanatos, ore in sir, pina cind nu ca lesina, ci se lasa moale. Cu putina experienta veti invata sa recunoasteti momentul cind ideile de individuatie si alti gargauni din capu' victimei si-au luat zborul si procesul de resocializare intr-un sens mai productiv din punctul pestelui de vedere poate incepe.
  4. Resocializarea. Proaspata curva tre' sa petreaca timp doar in compania celorlalte curve, si de preferinta a unor fete de incredere pe care va puteti baza. Isi va reinvata rolul social (ca oamenii asa traiesc, urmind niste partituri, care pina la urma pot fi schimbate, de ce nu). Tineti-o pe-un regim de "incepatoare" (bataie multa, mincare putina, inferioritate in ierarhia grupului) pina cind isi doreste sa progreseze in statutul de curva plina, favoare pe care i-o puteti cu generozitate concede de indata ce va pare sincera si pregatita.
  5. Rappel. Curva trebuie batuta periodic pentru a-i reactiva mecanismele ce-au supus-o in prima instanta. Functie de individ chestia asta e mai eficienta sau mai putin eficienta, necesitind mai multa sau mai putina bataie, mai rar sau mai frecvent. Atentie maxima la dozaj ca asa scapa alea care scapa, si tineti cont ca mai bine-o bateti in plus decit in minus.

Mnoa, asta-i toata povestea. Chiar daca o curva de strada cistiga in medie destul de putin totusi un peste comptent care si-a format doua-trei ajutoare din turma de curve la dispozitie poate bate cumsecade cam trei noi pe saptamina + asigura rappel-ul pentru inca zece-douazeci, admitind ca lucreaza opt ore ca un om normal. Daca sejurul mediu e de sase luni si intervalul de rappel trei saptamini rezulta ca se pot tine turme de pina intr-o suta de curve ca un soi de maxim teoretic absolut. Cam in jur de cincizeci e limita practica.

Evaluind productia zilnica a fiecareia la o suta de dolari (ceea ce-i probabil usor exagerat, da' sa zicem) pestele are la dispozitie cam o suta si ceva de mii de dolari pe luna din care sa se descurce cu securitatea si restul de costuri. Par poate bani multi pentru pustanii care sunt suficient de inteligenti cit sa poata ajunge competenti in ocupatia asta da' sunt suficient de needucati cit sa nu-si poata folosi inteligenta mai productiv de-atit. Din fericire clasa asta e destul de ingusta, practic vorbind prostitutia prin violenta e cam echivalenta-n lumea sexului a spamului de pe Internet : o neplacere provocata de incepatori in drumul lor inexorabil dinspre pintecele mamei inspre celula de vietasi.

Sper ca v-am fost de folos, iara daca nu sper macar c-ati invatat ceva din experienta mea, ca sa nu mai fie nevoie de noi experimente pe carnatie frageda. E pacat de fete.

Sper, da' nu-mi fac iluzii.

———
  1. Si-aici avem ocazia sa implintam adinc cutitu-n rana : nu exista femeie care simultan a) sa fie bine fututa si b) sa insele. Nu exista cum n-o existat de la facerea lumii cum nici n-o sa existe, femeia inseala pe oricine pentru ala care-o fute bine si-atit. In rest povesti si eresuri : daca va inseala sunteti impotenti. Si toata lumea stie. []
  2. Asa precum poate ca intuiti, odata ce-ati implementat acest prim pas v-ati cistigat stravechiul statut de hostis humani generis cum ii ziceau latinii, adica inamici publici. Ca rezultat va puteti astepta sa nu va mearga prea bine pentru prea multa vreme.

    In particular in anumite jurisdictii (cum ar fi de exemplu Statele Unite) care isi inchipuie ca-s "severe" cu rapirile si violurile (si deci eficiente in a le combate) e mai eficient sa omoriti fetele decit sa le dati drumu' ori sa riscati sa va scape sau sa fie gasite, dat fiind ca pedepsele pentru crima si astea sunt aceleasi, da' crima-i ceva mai dificil de dovedit, victima raminind tacuta. Ca atare e probabil o idee buna sa tineti undeva o metoda de procesat cadavre si sa nu pastrati nici o fata mai multe de citeva luni sau asa ceva. Iata ce imense beneficii aduc inasprirea pedepselor penale victimelor diverselor infractiuni! []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

25 Responses

  1. nici nu imi doresc sa citesc acest ghid:D

  2. DOamne :|

  3. Pacat de fete

  4. nu imi doresc asa ceva

  5. Toate sclavele tale au trecut prin procesul asta?

  6. Sau faci cum a facut Snoop Dogg ( nu le bati dar stia de frica ta ).
    Adica ce vreu eu sa spun violenta nu e ceva ce trebuie aplicat la pesti, cu toate ca multi asta fac ca nu vor sa invete alte metode de supunere.
    Eu daca as fi peste nu le-as bate (dc ? pentru simplu motiv "pentru cat e mai bine ingrijita cu atat primeste mai multi bani ") , ci le-as tine in "puf" dar daca ma enerveaza ... dead direct.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 January 2016

    Da, si io dac-as fi pasare n-as bate din aripi, num-as pluti direct. Ca ce-are, e de vis.

  8. GG man avaem nevoie mersi pup de la fratele tau :*

  9. Cristian Ciocky`s avatar
    9
    Cristian Ciocky 
    Wednesday, 20 April 2016

    Am retinut mane.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 April 2016

    Tu sa fii sanatos.

  11. Prietene esti un cretin. Poate daca d-na ma-ta ar fi in situatia de mai sus ti-ai da seama cat esti de dus.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 June 2016

    Te simti tu asa spontan egal cu mine sau ceva, n-am inteles ?

  13. Nici nu mi-as dori...

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 June 2016

    Noa, pai atunci ar trebui sa-ti fie destul de clar de ce discutia despre perechea de curve de le zici tu nevasta si fiica nu-i reductibila la o discutie despre maica-mea. Just ?

  15. Noa, esti praf si aici ma opresc. Nu esti decat unul din gunoaiele care arunca dejectii in spatiul latrinal numit internet. Si ca sa intelegi, te umplu de invective in prisma textului pe care l-ai scris. Oricum se pare ca nu ai inteles nimic din ce ti-am zis. Vorbesti din supozitii my friend. Nu spun nimanui nevasta si nici fiica. Pe cand maica-ta e o certitudine sa exista, sau a existat. Toate bune!

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 June 2016

    Pai maica-mea exista sigur dat fiind ca eu sunt cineva. Cele doua curve-n discutie exista ca o certitudine statistica, dat fiind ca tu esti un nimeni. Vezi ce frumos ?

  17. Stimabilul, face el cum face si tot ajunge la sentimente de interschimbabila egalitate. Chiar si daca neaga, tot acolo vine.

    As a dog returns to his vomit, so a fool repeats his folly. Epic popcorn.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 June 2016

    Nuca nu-ntelegi tu umorul precit nici functionarea Internetului, d-le Putin. Redditardu' poa' comite ce idiotenii ii pusca mintea, aia nu-i problema, ce-i problema e ca ~eu~ n-am inteles nimic & umplu de dejectii internetu'. Simte el asa intr-o vezica. Problem ?

  19. Non, non, continuez, continuez...

  20. Esti prost facut gramada..

  21. Multumesc ai funda a mers

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 15 March 2017

    Lol sec.

  1. [...] Continuam aici pe curat ghidul inceput mai-nainte. [...]

  2. [...] you've got infinite hitpoints and everything. [↩]Was, coupla years ago ? [↩]The will of men to subject women is served at the lower end by the hour, or half hour. Either by women who are pressed into service, [...]

  3. [...] result in either the hole or the needle, directly and immediately forthwith. There's a fucking way these things work, what the fuck nonsense by-the-seat-of-our-skirt misrepresentative bullshit did [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.