Colectie de diverse imagini comentate. Din Diablo III.

Sunday, 01 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cum era aia, stati numa' sa-mi vina.

Prezint realitate exact asa cum este ea,
Ma limitez la cartier, sunt numai pe felia mea.
La dusmanii mei, la golanii mei,
Bani sa curga si femei pentru ei.

Ahh ce rime am in mine. Parca asa ceva era, plus-minus. Nu mai retin exact, ma-ntelegi cum zic frate ? Gie.

diablo-iii-1 diablo-iii-2 In partea stinga aveti primul meu drop Legendary. Jucasem peste o suta de ore cind mi-a picat, m-am surescitat cum v-am povestit da' s-o dovedit teapa. Asa ca de suparare stiti ce-am facut ? Ce-ati fi facut de suparare, ia, hai, ca-s curios ?

Io de suparare am mai cumparat inca cinci pe auction si le-am distrus pe toate. Sa se invete minte, in puii mei. Pentru ca da, eu asa fac, n-aveti idee cite obiecte am distrus cu miinile mele pentru vina, insist si subliniez, pentru vina de-a nu ma fi multumit. Pentru ca pe mine nu ma intereseaza ca-s oameni sau obiecte, tot ce-mi contravine va fi pedepsit dupa vina de a-mi contraveni mie, nu dupa cine stie ce considerente tembele apropo de contextul si circumstantele lor. De parca si intereseaza pe cineva circumstantele lor, auzi colo.

Ca rezultat direct, a doua zi :

diablo-iii-3

Mi-a mai picat un legendar. Sii pentru ca... nuuu se rupea... In tot cazul, si asta e cam naspa da' macar e in limitele rezonabile ale naspelii tolerabile asa ca mnoa. Daca doreste cineva sa zica.

diablo-iii-4

Ca tot ma plingeam ca mi-o picat 1337 de bani de aur de bogatie valoroasa de lux sau cum era si-am facut screenshot da' nu mi-e clar unde l-am pus sau daca nu cumva l-am copiat ca prostu-n clipboard pierzindu-l mai pe urma (cre' ca) iata ca s-a milostivit Mercur si mi-a dat. Leet+1, bai. Asta sunt si mi-o asum.

diablo-iii-5

Dinsus aveti ilustrata, apropo de nimic anume, o duzina de rare. Pentru ca that's just how I roll, asa-i cind joci pe nivele inferioare si capsezi nenumarati eliti si campioni si alti inamici valorosi : pica multe rare. Majoritatea-s de cacao, da' ce pretentii sa avem acuma ?

diablo-iii-6 Leoric's Shinbone ala e, alaturi de Black Mushroom, Liquid Rainbow, Gibbering Gemstonei si alte chestii unul din ingredientele cheii catre nivelu' secret (ala japonezu'). Ce cauta tibia omului in semineu, sa-mi spuneti si mie ?

Si-n fine, ca incheiere : mie imi place sa joc Diablo III si solo si in echipa. In echipa imi place sa joc pentru ca am sclave, si joc cu ele. Nici nu va puteti inchipui, in cele mai palide vise umede, cit de placut este sa joci un joc de-asta cu propriile sclave. Ce disciplina elocventa, ce frumusete a perfectiunii, cum orice gresala se corecteaza dupa prima observatie... N-am ce va descrie, daca ati fost vre-odata guildmaster/raidmaster sunteti lesinati in scaun acuma-ni, urindu-ma inca si mai abitir decit la inceput precit si mai abitir decit credeati ca puteti uri ceva pe lume (urita chestie si invidia asta mai frate) iara daca nu... mnoa, asta este, ramineti in inocenta voastra.

Iar solo imi place sa joc pentru ca or pus-o pe pizduta aia enchanterita, a carei istorie cit si dialoguri se muleaza perfect, da' perfect, pe destinu' sclavei ideale din toate timpurile si toate locurile. E precoceii si curvistinaiii si disciplinata si imi da buff la damage (ceea ce e destul de ok, un +1k acolo conteaza).

diablo-iii-7Faza haioasa e ca-n Actu' II se intilneste cu ea insasi, doar ca mult mai dezbracata. (Da ba, haterilor, sclavele virtuale le tin imbracate, ca nu prezinta interes sexual, ca io nu fut pixeli ca toti labagii, bine ?) si am impresia ca se indragosteste. De sine.

Cum de altfel si functioneaza indragosteala, cel putin la oameni sanatosi, ca doara de ce sa te indragostesti decit de bucatile care-ti plac la tine si le recunosti in altii ? Observatie banala care va explica de ce is convins ca daca ma facea mama gemeni eram autist complet si nu ieseam din casa niciodata, stateam io cu mine si ne futeam toata ziua si-atit, nici sa vorbesc nu cred ca-nvatam. Si tot aceeasi observatie banala ridica urmatoarea problema : daca va place la ceilalti ce va place indesine inseamna ca fundamental sunteti ghei cutotii ?

A, nu, voi nu. Doar eu, ca voi nu recunoasteti ca aia va place la ceilalti ci aveti diverse povesti care mai de care mai ipocrit-stupide. Si deci e ok ce fraier is io, alea. Mbine.

———
  1. Apropo de care, o gagica o facut 47 run-uri in Hell sa prinda Gibbering Gemstone, dat fiind ca aparent cacaturile alea de le dropeaza is deosebit de rare. []
  2. - When did you slay your first demon ?
    - Years ago, in the Teganze. And you ?
    -Oh, I was 13.

    La prima vedere dialogu' asta pare imbecil, si ea imbecila, pina cind realizati ca o fost criogenata n-spe ani si pe cale de consecinta reperele fixe in timp nu prea au sens din punctu' ei de vedere. Chestie care-i exact din categoria celor care ma seduc pe mine intr-un text, oricare. []


  3. - Sometimes I think about marriage.
    - Oh ?
    - Yes. I think it is probably not for me.

    []

Category: Trolloludens
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. mihai b`s avatar
    1
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 2 July 2012

    ihim, si eu merg cu enchantresa...

    e smecher sa joci cu sclavele, am inteles ca una dintre ele te-a si imbracat ca wd. de fapt ziceai ca v-a imbracat toata echipa. sper sa am ceva timp luna viitoare lord mircea si iti dau add. ;)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 2 July 2012

    Apai si io pe ea, mnoa, e la nimereala. Mi-o cazut de ex un scut de 50 res to all 56 lf si ea-i pe lf, deci iti dai seama, +106 rezistente e ceva. Si mi se pare ca si fistu' tot de la mine il are, 220 dex sau ceva.

    E fain asa, sa joci cu mai multi.

  3. Sincer, mi se pare o perfecta copilarie acest joc.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 September 2012

    Apai ce sa fie altceva, o adultarie ?

  1. [...] vazuseti inca asa, parea un tinerel spilcuit. Daca arata ca Ghom the Larder, sefu' lacomiei din Diablo 3 lua fix 2% sau [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.