Cine sa aiba grija si de ce anume ?

Tuesday, 14 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ceea ce va doresc si voua, sau cum era. Da' am o nelamurire, apropo de una dintre chestiile afisate intr-o vitrina pe linga care am trecut (ca sa stiti ca eu conspectez cu maxima atentie tot textul afisat peste tot in cimpul meu vizual precum si-mi iau notite pentru acasa intrucit eu unul imi iau in serios aceasta datorie sacra chiar daca inexistenta de-a citi toate prostiile pe care cineva a gasit cu cale sa le afiseze pe te miri unde pentru a putea, la caz c-o face de oaie, sa iasa bataios la atac ca "dom'le da' dumneata nu ai citit afisul unde se afiseaza clar ?!??!?!" si totidem citesc si cacaturile de ziduri de text pe care le emit diverse produse software indoielnice sub titlul dubios de "licenta" nutrind convingerea aparent ferma desi absolut falsa ca si conteaza prostiile alea) :

fotodocument-sunt-bine-1

Intrebarea pe care v-o adresez fara a astepta un raspuns (deci retoric) este cum pula mea sa fiu atent la ceea ce-am lasat fara supraveghere deci ipso definitio se gaseste in afara posibilitatii mele de a-i acorda atentie ?

Voi sunteti teferi la cap, bai lant de pantofari falimentari in lant ?

Nu mai bine sunteti voi atenti la banii furnizorilor, ca mi se pare ca asta-i a treia tura cind luati marfa pe teoria ca platiti la 60 de zile dupa vinzare si apoi intrati in "reogranizare juridiciara" de unde iesiti, sub atenta obladuire a Casei de Jecmanire a Fraierilor Transilvania si cu ajutoru' judecatorilor vinduti sau pur si simplu incompetenti buni-curati, platiti la banci da' nu la fraierii care va dau marfa pe teoria naiva ca vai, ei au nevoie de Leonardo ca nu-si pot vinde marfa fara capuse ? Cum nu-si pot vinde nici taranii laptele de vaca la cincizeci de bani litrul fara capuse, tre' neaparat sa-l vinda la supermarket sa-l dilueze aia 1:10 si sa-l vinda la 5 lei litrul, adica de zece ori de zece ori, sau 99% profit ? A ?

Zic si eu, vedea-v-as tapeni de pseudo-"afaceri" de cacat care supravietuiesc in Romania exclusiv in virtutea deosebit de intepenitei naivitati din capu' oamenilor, despre care sper sa nu mai dureze ca precum vedeti dau in urticarie.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. A bun..acum am inteles si de ce inca ezicsta Leonardo...stiam de pe anu' trecut ca sunt in insolventa.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 May 2012

    Pai a fost si va mai fi cum se zice.

  3. Nici pantof, nici palton. Grele veata.

  1. Cine sa aiba grija si de ce anume - pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Intrebare retorica de mai demult....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.