Chestii care nu functioneaza

Sunday, 12 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti cum in unele case exista pe pereti (eventual brodata de miinile dibace ale unei pizdute tinuta-n lesa si curea de castitate pina binisor dupa saisprezece ani) cite-o sintagma incurajatoare pusa-n rama, precum de exemplu "Home Sweet Home" sau de-alea ?

Mnoa, tot asa la mine-n harem exista "The beatings will continue until morale improves". Bine, exagerez, in sensul ca nu-i brodata (dat fiind ca nu gusta mai nimeni ocupatiile de soiul ala), da' exista asa, ca un fel de mema privata, ca o virtualitate semnificativa perpetua. Si ca o gluma, in sensul ca daca vre-o mindruta mai frageda-n posterior e prea incruntata c-o ustura urmele rosii ale joardei ori curelei ii atrag atentia ca the beatings will continue... Pai ce-i aici, facem ce vrem si ce ne vine ?!

Pe aceeasi linie melodica da' cu schimb de genuri sa va citez dintr-o tinara domnita aflata in al doilea an de viata de camin (deci, presupun eu, tot frageda posterior) :

-Binie mă, animalule! (jap, poc, trosc) De astea-mi faşi tu mii?! Bă, (jap jap poc) apăi tu nu ştii cu şini ai de-a faşi?! Tu te uiţi la mini cât de bunăşiune sunt şi la tini cât de… (jap jap)
- Bine, iubita mea, iartă-mă, te implor! Hai să mai încercăm o dată.
-Adicâ io vin la tine-n cameră, mă, animalulie, şi tu nu poţi nimic?! Tu tie uiţi şi bunăşiuni a venit la tini, mă?!

După aproape 10 minte de jap-jap, domnişoara s-a lăsat convinsă şi a plecat în camera cavalerului, poate-poate. După un sfert de oră… jap, poc, trosc, pleosc!

-Măgarulie! Nici acum nu s-a sculat, mă?!

Mnoa, deci chestia despre care vorbeam in titlu ar putea fi veselia. Iti citesc un banc. Nu rizi ? Iti trag o chelfaneala dupa care-ti citesc inca unul. Nu rizi nici la ala ? Iti mai trag o chelfaneala si pe urma iti mai citesc unu' si tot asa, the beatings will continue...

Sau ar putea fi excitatia sexuala. Te-ai udat ? Nu ? Trosc o palma. Acum te-ai udat ? Nici acum ? Trosc inca una. Acum ? Nici acum ? The beatings...

Noa si eu atita voiam sa comunic ca astea-s chestii care nu functioneaza. Dac-o iei pe una si-o bati pina ori moare ori are orgasm in general vei sfirsi cu magarul mort (chiar cind se obisnuise sa aiba orgasm sau ceva de gen). Daca-l iei pe unu' si-l bati pina ori moare ori i se scoala in general vei sfirsi cu gisca moarta. Sau ma rog, invers, ati prins ideea.

Exista bineinteles exceptii, de tipi carora daca le tragi (femeie, si bunaciune fiind) o palma asa sec si cu furie rup nadragii cu erectia (mi s-a povestit din mai multe surse de incredere, chit ca n-am vazut cu ochii mei), precum exista si tipe care idem (chestie pe care am constatat-o din proprie experienta, de exemplu cu gagica care facea scandal si-am scos-o afara de urechi, moment la care mi s-o topit asa in brate si m-o intrebat ca "ai masina ? du-ma undeva si fute-ma"). Deci se poate. Da' faptu' ca "se poate" nu inseamna ca ne putem baza pe asta.

Privind retrospectiv probabil ca titlul trebuia sa sune "chestii care in general nu functioneaza". In fine. Iar pe directia practica, poate ca-n situatia descrisa-n exemplu un strap-on si putin lubrifiant rezolva mult mai bine tensiunea.

Voi ce parere aveti ? :D

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Parerea mea e ca n-ai dat link la ghid de tinut femeia-n lesa sau aia cu stapanul defapt de ce va plac femeile. :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 12 February 2012

    Apai nu pot nici io da link la tot.

  1. [...] om "esti amuzat, rizi!" si la fel de bine nu-i poti zice "esti speriat, teme-te" decit cel mult in gluma. Nu exista excitatie la comanda, nu exista spaima din principiu, nu exista umor administrativ. [...]

  2. [...] my whores, but to everyone else they're fucking scary, to a degree that doesn't even go into words. Consider. [...]

  3. [...] is this thing where she has plenty of other options, and you ask her and she follows. Sometimes not even. [↩]And more importantly, let her help you! She knows whether she's worth your time or not, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.