Ca sa intelegem concret cum promoveaza Romania lenea.

Tuesday, 19 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Va mai amintiti c-am scris demult de exemplul imaginar a doi tineri fata cu citadela universitara ? Ala cu Pacala si Tindala si teinele lor.

Hai sa il completam cu un alt exemplu imaginar. In acest exemplu imaginar alti doi tineri, Victor si Crin pre numele lor (ambii din categoria lui Tindala) se gasesc confruntati cu aceeasi alegere care l-o despartit pe bunul lor Tindala de bunul lui amic vecin coleg cit si concetatean Pacala. Doar ca la un nivel cu o iota mai sus.

Ea este precum urmeaza : acu' c-am luat licenta facem si-un doctorat ?i

Ei si-aici cararile celor doi pina de curind prieteni se despart. Crin prefera sa repete un an ca sa fie coleg de banca cu ceva tufuzula dupa care se face profesor de liceu in timp ce Victor, mai dezinteresat de stridii si oarecum mai interesat de melciii - nu neaparat sub aspectul placerii senzuale cit sub aspectul preocuparii ca "ce pot face melcii pentru tine-n viata ?" - se inhaita cu un pederast afabil si mare expert in chestiuni legale (zice-se) cu sprijinul nemijlociu (pai nu ?) al caruia face dom'le un doctorat de zbirniie locu-n urma lui si se aduna toate cearsafurile ghem.

Noa si astfel echipatiii fiecare cu patalamale dupa posibilitati, unu' licentiat in istorie si profesor de liceu iar celalalt doctor in drept si ducator de serviete iata ca intra ambii in marea lupta pentru viata care este politica, fiecare sef de partid.

Este ca-i necredibila potrivirea ? O fi necredibila, da-i reala. Victoras s-a trezit pus sef pe-un partid mare si disputat la un moment de criza, fiecare tabara gindind ca-i fricos si influentabil si-a fi un bun om de paie in spatele caruia sa se faca jocurile (si-ntre timp presa, acest oficiu al minciunilor a reusit in buna masura sa spele urmele acestui consens tot tratindu-l pe Victoras ca si cum el chiar ar fi om). Crin s-a trezit pus sef pe-un partid mic si da' falos, populat de oameni deosebit de prostiiv pe criteriul ca nefacind el nimic niciodata nici n-are pe ce fi atacat, e curat. Ca cine nu munceste...

Noa si-acuma moment de criza, oculta financiara este suparata, dupa cinci-sase serve-n care i-au forfecat cu salbaticie diversi pioni (deosebit de inepti) iata ca se iese la atac : Victoras insasi e un bou, care si-a plagiat doctoratul!!!

Si-acum hai ca suntem in masura sa revenim la momentul ala initial la care-si faceau ei alegerile si sa reprivim chestia cu beneficiul cunoasterii viitorului de partea noastra.

Cum e mai bine, sa nu dai doctorat, in care caz nu poti beneficia de toate marile inlesniri pe care admiratia semenilor ti le ofera intr-o tara de cocalari sinistri da' nu ai nici un cirlig de care orice prost sa-si poata agata lunga sfoara impletita din frustrarile si scaderile lui proprii sau sa dai doctorat, in care caz dimpotriva ? Cite usi i-or deschis si cite usi i-or inchis lu' Victoras faptu' ca el ii doctor in drept ? Oare nu fix tot atitea i se deschideau pe motiv ca-l iubeste Bombo si i-i socru Sirbu si cu si fara doctoratul ala ?

Citi cacanari de cind asteapta sa poata cirii ca vai dar sa vezi, de fapt nu e doctor "pe bune" ? Pe citi dintre cacanarii aia, care NICI EI nu sunt doctori, cei mai multi deloc iar cei care cica sunt nu-s cu nimic mai "pe bune" ii intereseaza daca intr-adevar chiar se poate sustine sau nu se poate sustine aia cu "plagiatul" ? Io plagiez in Trilema, bai puleti nedemni sa-mi sugeti dintre degetele la picioare cum face PE MERIT domnisoara asta ? A ?

Mnoa, cam de-asta aveti sase sute de lei salariu, adica doua plinuri de benzina : ca atita meritati. Si atita meritati pentru ca tocmai de-asta : e mai profitabil pentru un gunoi cum e Crin sa nu faca nimic decit e pentru un gunoi ca Victor sa faca ceva. Si basta.

———
  1. Lasam masteratele pe moment deoparte ca nu-i cu pizdute de piar aici, pardon vreau sa zic masterande-n administrarea afacerilor unui prieten de-al lor de suflet italian. Naomi Letizia de-alea. []
  2. Din Spartacus. []
  3. Tipul e talentat apropo, nu tot din interes s-o si insurat ? Adica, avea el ceva proasta Roxana culeasa din liceu, da' prin 2006 n-o pus rapid minutele pe Daciana lu' Ilie, popa pe la agricultura fo' zece ani asa ? Cite chestii-i dispus Sorelu' sa faca la nevoie, nu-i de crezut. Citi ati fi dispusi sa-i montati clisme lu' Nastase si sa va lasati nevasta numa' ca sa ajungeti una-alta ? A, toti, ca-n bancu' ala cu milioanele de euro si cele doua curve ? Mnoa, bine, asta este. []
  4. Chestie dovedita de exemplu de faptul ca-n doua rinduri a intrat partener majoritar la guvernare intr-o coalitie din care-a iesit desirat pina aproape de extinctie, ca daca v-ati uitat Basescu si PDL exista azi ca i-o bagat PNL in seama la inceputul deceniului trecut, nu din alte motive. Tot asa, alianta, tot exact aceleasi povesti ca si-acuma. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

108 Responses

  1. Tu iar bagi replici de-alea la trolaj?

    e mai profitabil pentru un gunoi cum e Crin sa nu faca nimic decit e pentru un gunoi ca Victor sa faca ceva

    Bratu' legii il poti folosi sa-l belesti pe Crin daca se dovedeste hot, da' pe Ponta daca se dovedeste incompetent cu tot cu doctoratu' lui .. noa, ce-i faci?

    Ca uite, el refuza sa demisioneze, considerand ca Basescu e de vina! si ce-i aici, nu se simte dezonorat in nici un fel de situatia in care a fost descoperit.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    Da' adica n-am inteles exact obiectia cu hotu' si incompetentu'. Mai da o tura.

  3. Calivita`s avatar
    3
    Calivita 
    Tuesday, 19 June 2012

    Pai a devenit deja un tipar modelul!

  4. Apoi principiul e ca cine n'are titlu nu-si poate da cu parerea asupra alora de'l au daca e pe bune au ba. E ca si cum se strang in sat virginele sa-si dea cu parerea despre cine fute mai bine ion sau marin.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    Cam citi ziaristi doctori in ceva gindesti ca are patria si mai ales televiziunile ei ?

  6. Da de cand ii rolul ziaristilor sa-si dea cu parerea ?

  7. Da de cand ii rolul injnerlor sa-si dea cu parerea asupra rolul rolului ziarstilor?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    Noa precum vezi.

  9. De cand or inventat tiparul.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    Problemele ar fi ca Johannes ala nu era inginer cit si ca ziaristii nu mai foloesc masina lui de tiparit.

  11. Pai el o inventat tiparul. Da ca sa apara presa o suta cincizeci de ani mai tarziu o fost nevoie de ingineri care sa produca literele in serie samd.

    Cat despre presa ce o folosesc ziaristii azi, si aia tor injinerii au facut-o.

    In plus injiner nu-i o meserie ci desemneaza un nivel inalt de elevare a spiritului.

  12. Da’ adica n-am inteles exact obiectia cu hotu’ si incompetentu’. Mai da o tura.

    Astea-s obiectiile majore aduse de romani, din cate-mi dau seama: ori ca-i politicianu' hot, ori ca-i saracu' incompetent (vezi Vanghelie cu 4 clase, etc).

    Noa, pentru faptu' hotiei avem institutii care sa pedepseasca acest lucru. Da' pentru prostia ascunsa (si hotia intelectuala) nu avem mare lucru - asteptam sa-si dea Ponta demisia de onoare, parca o fi prost s-o faca. Iti convine situatia? Zici ca-i o lume respirabila in care tre' sa fii bucatar ca sa spui ca-i friptura proasta sau tamplar ca sa poti remarca ca scaunul are picioarele inegale?

    Exemplul tau e biased, pentru ca nu mentioneaza posibilitatea unui tert - stii tu, gen Funeriu, care chiar are doctorat pe bune, si le da muie cu bolta ambilor mentionati.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @Dr.A

    In plus injiner nu-i o meserie ci desemneaza un nivel inalt de elevare a spiritului.

    Ahaha epocala asta. Unde zici c-ai facut scoala, in republicile francofone egalitare cit is multilateral dezvoltate ?

    @Alex Mei, argumentele aduse de astia cu plagiatul sunt destul de slabe. Fa de-o curiozitate o analiza critica pe tema.

    Si e amuzant exemplul Funeriu dat fiind ca aceeasi presa urla despre cum el nu-i de fapt bacalaureat, ca nu si-o tradus actele sau ceva aiureala de-acelasi nivel.

    Sau cu alte cuvinte : mincinosii de serviciu vor spune acele minciuni care li se cer (nu de catre stapini ci de catre privitori, publicul cel nebagat in seama care se simte astfel nedreptatit, ca el s-ar baga in seama). Si-atunci, ce rost are sa te apuci sa faci chestii inteligibile pentru gloata, cind stii sigur ca niciodata veci pururi nu vor fi alea altceva decit un pretext pentru gloata, sa se mai bage nitel in seama ? Nu mai bine iti vezi de treaba ta si prezinti un front absolut neted ? Ba mai bine. In care caz separatia gloata-oameni nu poa' decit sa se adinceasca-n timp, chestie care taie craca de sub picioare gloatei, nu oamenilor.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @Alex Intre timp am gasit o sursa care publica lista completa. Intr-adevar o buna cantitate de paragrafe preluate, in vasta majoritate cuvint de cuvint.

  15. Constantin`s avatar
    15
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Ponta a plagiat ? Incredibil! Dar ce este plagiatul ?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Plagiatul e o gaselnita recenta (a romanticilor, care-s un fel de emokizii secolului XVIII) cum ca e imoral sa folosesti ideile sau mijloacele altora, mai ales daca le prezinti drept ale tale proprii. Ea se bazeaza pe ideea ciudata ca spatiul manifestarii cit si universul gindirii e infinit (ceea ce-i adevarat, sunt infinite, dar numai in prostie) si survine din necesitatea de-a aloca cumva valoare economica actului cultural (care nu-i o nevoie culturala, ci economica, sau cu alte cuvinte nesatisfacerea ei duce economia in irelevanta culturala, nu cultura-n irelevanta economica).

  17. Constantin`s avatar
    17
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Eu consider ca plagiatul este un viciu uman necesar. Evolutia civilizatiei umane se bazeaza pe incercarea de a plagia natura.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Apai cine esti tu sa consideri ?

  19. considerati domnilor considerati.... cam atat ne-a mai ramas de facut

  20. In plus injiner nu-i o meserie ci desemneaza un nivel inalt de elevare a spiritului.

    Domnul sa fie cu tine si sa-ti ajute la noi cutotii voua.

    Exemplul tau e biased, pentru ca nu mentioneaza posibilitatea unui tert - stii tu, gen Funeriu, care chiar are doctorat pe bune, si le da muie cu bolta ambilor mentionati.

    Io din cate am inteles Funeriu i-a tot decompotat pe astia la invatamant si Ponta, ca nu-i convine ca i s-a luat mandatul.

    Probabil pe sistemul a bun n-am luat eu bacul in Romania?! Nu-l luati nici voi. :D Camere zic.

    Eu consider ca plagiatul este un viciu uman necesar. Evolutia civilizatiei umane se bazeaza pe incercarea de a plagia natura.

    Da, cu siguranta Steve Jobs a ales ca logo marul muscat ca referinta a Genezei, unde omul a iesit din gradina sa-si faca singur mancare, casa si tehnologie iar blowjobs continua traditia gen, cu simbolul marului muscat-tradarea comenzilor divine care tot urmareste si asupreste poporul uman de peste 9000 ani.

    Lol da' stai asa, CONSPIRATIE, Jobs se crede Dumnezeu si zice el ca face telecalculator sa-l bruieze in ceruri.

    Apai cine esti tu sa consideri ?

    Ahhahahah win.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @cipslim Vrei sa dai un nume prost si acestei activitati ? Nu-i destul c-o corupt massa credinta pina la a ajunge termen de batjocura ? Nu-i destul ce-o patit biata vorba "tovaras" ? A se slabi.

    @Freud Da, nu mai poate Funeriu de aia ca nu mai are mandatu' de ministru in Romania. E aproape echivalent cu un job de director de mcdonalds.

  22. Nuca ca ministru apari cu statut social inalt. E vorba de putere, nu de bani; caci are funeriu rezerve pe la banca si etc.

    Nuntelegi tu valoare de a comanda putoi. Tu o faci pe internet, el o face cu stampila-n acte. Ministru castiga.

  23. da cu salutul roman ce-ati avut? Si cu gay su cu fag???
    ma duc sa consider putin intre buci.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @Freud Bai auzi, isi face o firma, angajeaza douazeci de puleti callcenteristi de-astia si face cu ei instructie 16 ore pe zi pina se satura.

    Tu chiar crezi ca oamenii au problema asta de putoi ratat, sa fie bagati in seama ? Is satul eu de cit am urlat la tembeli in viata asta, crezi ca Funeriu isi mai doreste ? Vezi de treaba.

    @cipslim N-am prins-o pe-asta.

  25. nui nimic, nici eu nu prea sunt sigur ca stiu ce am scris.

    Stii ca ti-am spus de Lelia Munteanu

    ia si citeste aici opinie da fer:

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/adevarul-si-dragostea-va-invinge-minciuna-si-ura-9762147

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    " unde ura naşte atât de des minciuna. Mă refer aici la ura pe care sistemul politic patronat de Preşedintele României"

    Haidi bre, repede cu aplicatia. Atita-s de ridicoli ca ma mir ca nu se prind. Sau de fapt nu ma mir.

  27. Pai tu nu, el da. Nu-s cutotii ca tine.

  28. cosminmaricari`s avatar
    28
    cosminmaricari 
    Wednesday, 20 June 2012

    Cât de tare a fost Lelia Munteanu. :)))
    Mai să renunţ la lectură pe la juma d'article, noroc c-am insistat.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @cosminmaricari M-am luat dupa tine ca fraieru' sa vaz si io ce minune o fi acolo. Aia, ca bibliografie, aia e marea gluma ? Suntem la scoala speciala pentru retardati sau ceva ?

  30. cosminmaricari`s avatar
    30
    cosminmaricari 
    Wednesday, 20 June 2012

    Nu bre, marea glumă e că tot textul e luat de la Oprişan. Nu că e bibliografie, ci că nu e deloc articol.
    Şi nici nu e glumă.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    A, noa, vina mea ca nu citisem Oprisan, mi-o asum.

  32. Deci eu o citesc pe femeie de mult. Stiu stilul, stiu atitudinea, stiu opiniile in linii mari. Ca ea are opinii nu vrajeli de astea rectilinii ca CTP.
    Si citesc dimineata la o ceasca de cafea sa vad reactia ei la plagiatura. Si citesc, si citesc si pe la jumatatea articolului eram asa de scarbit de mine insumi ca am considerat-o o femeie de exceptie, incat eram ca un copil caruia i se ia inghetata din mana.
    Da zic continui sa vad ce pizda mamii lor mai pot zice. Si mai jos scrie "Făcând parte, la rândul meu, din categoria liderilor USL hărţuiţi de şapte ani" care ea nu are treaba cu nici un partid, ce lider????
    Bai da am ras de m-am cacat pe mine, intr-asa un hal de troll eu nu am mai intalnit.
    Si pe tine te-a trolat , da la tine e minor.
    Imagineaza-ti ca ar scrie un om pe care il respecti tu treaba aia, sa intelegi.

  33. da eu tot nu inteleg cum de nu cunosti tu autoarea.
    Sper sa dai o raita prin articolele ei mai vechi.

  34. Constantin`s avatar
    34
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    M.P.,
    Eu sunt o persoana care se bazeaza pe educated guess, iar tu esti doar un opinolog.

    Freud,
    iar aberezi. Iar te-ai apucat sa faci analogii bazandu-te pe solipsismul care te caracterizeaza. Te rog sa iesi din inchisoarea instituita de propriile tale convingeri cum ca mintea ta creeaza universul. Chiar daca universul este infinit, regulile sale sunt finite, iar tehnologia de astazi nu face altceva decat sa copieze modele din natura si sa foloseasca ceea ce exista deja si nu sa creeze ceea ce nu exista. Cand omul va fi in stare sa-si creeze propriul univers cu reguli pe care le poate schimba dupa bunul plac, abia atunci vom incepe sa fim creatori originali, altfel nu suntem decat creatori de plagiat. Pana cand tu nu vei fi un zeu si vei fi in masura sa iti creezi propria lume, chiar daca tu crezi asta si acum, nu ai dreptul sa consideri ca esti creatorul vreunui adevar. Trebuie sa intelegi ca este ceea ce este si nu ceea ce crezi tu ca este!

    In alta ordine de idei, eu consider ca Funeriu este un dobitoc care nu ar putea sa se lege singur la sireturi.

    Nu se poate eluda prezumtia de nevinovatie si, doar dupa ce se va demonstra plagiatul, ar trebui sa fie acuzat/sanctionat Ponta. Abia la 8 ani de la publicarea lucrarii s-au mobilizat tonomatele lui Basescu sa-l acuze pe Ponta ca a plagiat, deci dupa ce a devenit prim-ministru si oponent. Eu cred ca este doar o rafuiala politica.

    Basescu a devenit un expert in plagiatul furtului si al minciunii si va suferi consecintele electorale, asa cum s-a intamplat/se va intampla cu intreaga lui camarila.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @cipslim Pai inteleg.

    Mei, eu nu prea citesc jurnalisti romani cam din motivu' din care nu cumpar arta africana.

    @Constantin Hai sa-ti citez de acum doua ceasuri :

    {mircea_popescu> ce, concret, ai facut tu ?
    {vexare> loooool.
    {vexare> eu ti-am spus ca vorbesc din ce am vazut.

    {mircea_popescu> ceea ce este nimic.
    {vexare> pe baza caruia mi-am format niste chestii.

    {mircea_popescu> da, niste cacaturi.
    {vexare> este, este.
    {vexare> ca asa se invata.
    {vexare> ce cacaturi ma
    {mircea_popescu> pai asa se invata daca chiar vezi ceva. tu ai vazut la televizor

    Sunt foarte multi ca voi si sunteti perfect interschimbabili, de-aia nici nu prea are cautare marfa.

  36. Constantin`s avatar
    36
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Da, bla bla bla. Tu citezi din conversatiile tale de parca citezi din biblie. Eu ti-am mai zis sa nu te mai crezi zeu ca risti sa ajungi in camasa de forta.

  37. cosminmaricari`s avatar
    37
    cosminmaricari 
    Wednesday, 20 June 2012

    Vezi, MP? Abia când o să ai vreo 10 postaci ca_Constantin o să te poţi numi reprezentant al culturii române. Obrazul subţire cu postaci se ţine.

    Şi b): Năstase 2 ani cu executare prin decizie unanimă a completului de judecată.
    De unde două observaţii: tot ce se întâmplă acum, sub "regimul" Ponta se datorează nu atât lui Băsescu, cât lui Boc, Macovei şi Funeriu. Am o vagă impresia că Boc avea dreptate şi că acel point of no return to communist shit a fost atins.

  38. cosminmaricari`s avatar
    38
    cosminmaricari 
    Wednesday, 20 June 2012

    Şi Morar, nu ştiu de l-am uitat.

  39. Ce-ti mai place sa le pui cum vrei tu Popescule...

    @constantin: ba tu chiar existi?

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    @cosminmaricari Sa-ti citez si tie

    vexare_ Lol. You have like 5 visitors. Regular, the rest are spammers.
    vexare_ A da, 8.
    vexare_ mircea_popescu: 9.
    vexare_ Nu-s regulari. Mbine, 10. Hai 10
    vexare_ Bine ma hai cu surplus, ai 20 de cititori.

    Deci 20, bun ?

    Altfel aia cu Nastase si executarea e chiar binevenita. Si da, probabil ca nu mai intra fluturele-n crisalida, ceea ce-i iarasi binevenit.

    Numa' ca oricit ar fi de binevenit deschide o intreaga noua galerie de probleme. Acuma tre' sa avem grija si sa nu sarim peste cal.

  41. cosminmaricari`s avatar
    41
    cosminmaricari 
    Wednesday, 20 June 2012

    Cititorii-s irelevanţi, myself included, postacii contează. C-abia atunci ai awareness în blogocub sau cum era aia.

  42. Vai de mine ajung referinta culturala pentru trilema.. Samise $hare.

  43. Constantin`s avatar
    43
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    Freud, ba tu chiar ca nu existi decat prin spamurile tale.

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Sa luam dara popcoarne.

  45. Constantin`s avatar
    45
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    cosmin marincari,
    tu crezi ca traiesti in legendele olimpului alaturi de m.p. ?

    Tema comunista a devenit irelevanta, acum este principala tema cresterii nivelului de trai versus austeritate. Nu mai conteaza ideologia ci rezultatele. Nu mai conteaza nici coruptia, plagiatul, consumul de droguri, violul in grup etc. Daca oamenii considera ca cel care i-a condus/ii conduce a promovat/ promoveaza genocidul, ar alege chiar si un criminal in serie ca sa scape de lagarul infometarii, chit ca nu stiu la ce sa se astepte. Astea sunt faptele si nu conteaza judecata pe baza careia s-a ajuns la fapte. Vorbim despre fapte si nu despre ideea faptului.

    Nu ne intoarcem la comunism ci la tranzitie.

  46. Io zic sa recitesti ce-i zis si poate admiti ca esti prost, inca mai e nitica speranta pentru tine.

    Deci ma firar ea sa fie de treaba, tu esti ala alesul din papusile Papusarului care te-ai prins ca esti tu facut si controlat de el. Ce destept esti tu Constantine, rezistenta proletarilor, seful comploturilor, descantatorul tainelor, desfacatorul corolei de minuni si elucidatorul vietii.

  47. *ce ai

  48. Constantin`s avatar
    48
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    freud, eu zic sa renunti sa mai postezi ca oricum esti irelevant. Nu te mai chinui si incepe tratamentul anti-trol, poate asa vei reusi sa nu mai postezi pentru cateva zile si sa incepi sa traiesti.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Faza care ma amuza pe mine e ca desii ambii puleti sunt cam in aceeasi stare sociala Freudu' o aparut mai tirziu (prin August 2011 daca bine retin), in timp ce alalalt pulete o fost pe-aici prin Februarie 2011. Da' ca sa vezi chestie ca in timp ce Freudu' conspecta in draci si se chinuia sa invete (in pofida deselor abuzuri cit si palme peste bot la tot pasul) alalalt pulete o venit si el sa se-agite ca ce rotund ii, o luat doua peste bot, s-o dus cu coada sus si suparat nevoie mare dupa care iote ca acuma cind revine ii tot la fel de prost cum era si cind o plecat.

    Este o morala aici.

  50. Constantin`s avatar
    50
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    faza care ma amuza pe mine este ca tu esti doar un pulete care se da rotund si se lauda ca le stie pe toate, in timp ce realitatea te contrazice la tot pasul, asa cum ti-am demonstrat in cazul aberantei prognoze a situatiei partidelor politice dupa alegeri realizata de mintea ta zeificata de la sine.

    Paradoxal, chiar daca ti se demonstreaza ca esti prost, tu esti convins si te lauzi ca este o prostie geniala, atat de adanca este nebunia egocentrica care te ghideaza.

    Nu te mai ascunde dupa deget, de fapt freudul conteaza cat timp plateste si asta te face pe tine o tarfa care are orgasme intelectuale in orice secunda in compania celor care ii platesc opinia si/sau ii rasplatesc mania egoului zeificat de la sine.

    Tu esti doar un Vali Petcu cu vocabular mai bogat si flexibil, deci un Petcu versat.

  51. Constantin`s avatar
    51
    Constantin 
    Wednesday, 20 June 2012

    si da, este si o morala aici.

  52. eu zic sa nu te pui cu costica ca asta are timp mult la dispozitie

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Si inca si mai multa dreptate la congelator.

  54. „Băsescu nu pupă valiza lui Ponta” (Jurnalul Național) de RAZVAN BARBULESCU. Se leagă de ăia gen Antonescu sau chiar sub el:

    Lătrăii, ţine-o cu plagiatul. Dacă-i interesa sincer subiectul, puteau intra în tezele de absolvire a zece clase fără video ale lui Igaş. Puteau penetra doctoratele şI masteratele din partid, începând cu studiile superioare semnate EBA şI terminând cu cele eliberate de academia arădeană din municipiul lui Falcă.

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Slab. De ce ar interesa pe cineva ?

  56. Nu știu, întreabă-l pe nenea ăla. Probabil ca să distragă atenția de la Victor Ponta.

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    Noa cita capacitate lipsa de autoanaliza si inclinatie de efasare din lume. Io nu intrebam de ce-o scris ala, io te intrebam pe tine ce defectiune de proces cognitiv te-o minat sa-l citezi. Are ceva legatura cu discutia ? Are vre-o importanta oarecare ? Ce cicat ii aia!

  58. Tu spuneai că nu se leagă nimeni de studiile lui Antonescu și că-i mai bine fără doctorat. E, uite că sunt unii care se leagă și de cei fără studii înalte.

  59. Mircea Popescu`s avatar
    59
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    ctrl-f crin no matches ctrl-f anton no matches ce pula tot borobocacesti tu acolo ?

  60. no matches, indeed

  61. Mircea Popescu`s avatar
    61
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 June 2012

    In articolu' indicat de tine, tufuzulo, care cica are legatura cu asta ni aici de fata pentru ca "se leaga" de Antonescu.

  62. Va rog frumos sanuva mai certati cutotii.

  63. Constantin`s avatar
    63
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    ciplism,
    ce pula mea vrei oagare ? Daca ai ceva de spus nu mai cere tot timpul aprobarea lui m.p., spune-mi in fata sclavule!
    Eu cred ca ai avut prea mult timp liber la dispozitie si te-a plictisit mintea ta seaca.

  64. Mircea Popescu`s avatar
    64
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    Ahahaha aceasta analiza lucida precit de inteligenta.

    Citi ani ai tu mei ?

  65. Are vreo 30. Inca putin si face saltul de la beta la zeta.

  66. Mircea Popescu`s avatar
    66
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    In care caz nu-mi explic cum o scapat de pe situ' lu' obositu' ala de-o emigrat recent in Anglia.

  67. Constantin`s avatar
    67
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    Nu conteaza cati ani am. Conteaza faptele si nu vorbele, iar tu vrei sa eludezi realitatea si sa ignori faptul ca ai aberat, ca o consecinta a dorintei tale de a deveni un aliodor manolea ce construieste cultura internautica din Romania cu flacara violet emanata de predictiile tale geniale ce nu au vreo legatura cu realitatea. Te rog sa ma contrazici cu fapte despre fapte, nu cu vorbe despre fapte, ca asa toti suntem zei si ne arogam dreptul de a detine adevarul absolut.

    Asadar, ce pula mea ziceai tu despre usl in raport cu alegerile parlamentare si despre telefoanele alea de la palatul victoria/cotroceni pe care le asteptai ca sa ti se confirme, daca mai era cazul, inca odata, genialitatea- http://trilema.com/2011/tot-mai-siderantul-pnl/ ?

  68. Constantin`s avatar
    68
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    Freud, o pula. Concluzia ta este eronata. Mai bine te ocupi de spamuri ca acolo nu te intrece nimeni.

  69. Mircea Popescu`s avatar
    69
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    Lol pai bre, da' faptele sunt urmatoarele, cu sublinieri ca poate asa pricepi :

    Da’ realizezi pe de-o parte ca alegerile au loc in Noiembrie si pe de cealalta parte ca tu esti o instanta foarte slaba sa ma tragi la raspundere dat fiind ca orice pulete poa’ sa astepte sa vada daca iese sau nu iese dupa care sa se dea mare in caz ca n-o iesit. Da ?

    Faptu' ca te caci pe tine la alt articol decit tura trecuta e destul de amuzant. Ce te-ai gindit tu, ca poate daca-s asa multe articole pe-aici te pitesti printre ele sau ceva ?

    Nu-i vina mea ca nu te baga lumea-n seama. E vina ta, ca esti mic si prost si in loc sa vii sa sugi pula te dai smecher.

    Hai mai bine si suge pula, umil si-n genunchi, e mai adecvat abilitatilor tale. Plus ca asa poate ajungi totusi sa mai progresezi.

  70. Constantin`s avatar
    70
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    bai cocalarule academic ce esti, suge-o bine si nu o scapa din gura ca risti sa pierzi 5 euro. Cam asta ar fi tariful tau de curva intelectuala pe centura internautica. Acum nu iti convine ca nu ti-am achitat tariful si te ratoiesti la mine ca nu-mi place sa ma slobozesc in gura ta contra cost. Imi pare rau ca nu ma intereseaza oferta, dar nu te mai intrista ca exista multi doritori pentru serviciile tale de supt la comanda.

    Care lume nu ma baga in seama, ba pulete ? Oi fi tu si cei care te aproba reprezentantii lumii si am pierdut eu adunarea ? De unde pula mea le mai scoti ? Eu ti-am zis ca ai nevoie de camasa de forta sau poate ca asta iti si doresti pentru ca mainile te incomodeaza la activitatea ta de sugativa.

    Decat sa progresez ca tine din felatie in felatie, mai bine imi pastrez demnitatea!

    In noiembrie va fi ca in iunie, dar tu te incapatanezi(poate din cauza defectului profesional) sa ignori toate semnalele din realitate.

  71. Mircea Popescu`s avatar
    71
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    A, tu aveai si demnitate ?

    Io credeam ca esti numa' prost.

  72. Constantin`s avatar
    72
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    ce crezi tu tine de patologie, deci este irelevant. Totusi, in nebunia ta, trebuie sa recunosc ca ai acumulat ceva adepti, ceea ce este tot irelevant. In timp ce numarul adeptilor si banilor tai cresc, inteligenta ramane constanta si irelevanta in acelasi timp.

    Problema reala este faptul ca, in cazul tau, prostia si nebunia sunt in corelatie perfecta directa, deci ce tinde spre infinit.

  73. Constantin`s avatar
    73
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    ce crezi tu tine de patologie, deci este irelevant. Totusi, in nebunia ta, trebuie sa recunosc ca ai acumulat ceva adepti, ceea ce este tot irelevant. In timp ce numarul adeptilor si banilor tai creste, inteligenta ramane constanta si irelevanta in acelasi timp.

    Problema reala este faptul ca, in cazul tau, prostia si nebunia sunt in corelatie perfecta directa, deci ce tinde spre infinit.

  74. trebuie sa recunosc ca ai acumulat ceva adepti, ceea ce este tot irelevant.

    Fara comentarii.

  75. Mircea Popescu`s avatar
    75
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    @Constantin Deci ce rea e lumea asta naspa care merge-n treaba ei facind ce considera ea in loc sa se adape de la izvorul nepieritor al Lucrurilor Asa Cum Sunt Ele (tm) pe care tu la o adica i l-ai pune la dispozitie doar problema-i ca nu poti locul fiind momentan (si pe nedrept) ocupat ceea ce-i de asemenea irelevant.

    Astept cu maxim interes momentu' la care inevitabila maturizare sexuala te va impinge mai inspre "ah, curvele astea".

    @Freud Ce zici tu acolo este irelevant pentru ca nu ai spus de doua ori deci nu esti ocd-ist deci e irelevant.

  76. Constantin`s avatar
    76
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    ba hatere, nu incerca sa surpzini tu eventuale greseli ce-mi apartin. Daca vrei sa intelegi care este definitia cuvantului irelevant, uita-te in oglinda, desi cred ca esti constient de asta si tocmai din motivul asta fugi de tine si te-ai abandonat colectiei de spamuri care a dat un sens vietii tale irelevante.

  77. Anonimosu`s avatar
    77
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 23 June 2012

    .,.......(__)
    .......,,(oo)
    /----------\/
    / | LOL ||
    *||--------||
    ^^ ...^^

  78. Mircea Popescu`s avatar
    78
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    @Constantin Asa ?

    Da' auzi, macar te plateste cineva sau faci benevol ? Ca io primesc bani sa bag in seama prosti ca tine.

    @Anonimosu FIFY.

  79. Constantin`s avatar
    79
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    anonimosu, sugi pula:
    .,…….(__)
    …….,,(oo)
    /———-\/
    / | LOL ||
    *||——–||
    ^^ …^^

  80. Constantin`s avatar
    80
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    m.p.,
    daca pui problema in termeni de costuri, atunci suge-o gratis de la mine.

    Ce crezi tu si realitatea sunt doua chestii care difera profund, dar as putea sa te las sa crezi ca esti zeu si ca mintea ta construieste realitatea obiectiva ca oricum tu vei simti camasa de forta.

  81. Aproape toti hipstserii la un loc`s avatar
    81
    Aproape toti hipstserii la un locinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 23 June 2012

    De unde se observa ca aveti o problma generala cu suptul pwlilor, barbatilor de catre barbati. H3H3H3 gaozarilor (sau cum era aia?) sau invers. Moar popcorn :X

  82. Constantin`s avatar
    82
    Constantin 
    Saturday, 23 June 2012

    hatere, tu trebuia sa intelegi ca e doar o metafora! ce ai inteles tu tine de inteligenta ta si/sau nevoile tale. Deci cand m.p. zicea ca ai luat-o peste bot, tu chiar ai supt puli ? Se pare ca iti recunosti latura homosexuala, dar nu sunt eu genul sa discriminez. Daca ai un dezechilibru, atunci autoregleaza-te, asa functioneaza si natura. Deci fii baiat bun si suge-o in continuare daca te face fericit.

  83. Celalalt hipster`s avatar
    83
    Celalalt hipster 
    Saturday, 23 June 2012

    Nuca nuintelegitu. Vorbind despre suptul pulilor, isi stabilesc ierarhizarea alfa betta lambda si omega. Futaforic vorbind, ieca cum maraie cainii unii la altii, dupa care se ling, in functie de care cum se simte mai tare. Acu' au trecut de faza cu maraitul si zburlitul, si o ajuns in faza in care isi dau coaiele la mirosit.

  84. Aproape toti hipstserii la un loc`s avatar
    84
    Aproape toti hipstserii la un locinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 23 June 2012

    Io doar am observat ca va repetati, metaforic sau futaforic, cum va place voua mai mult (ca altfel oricum nu-i cazul), sa vina nenea Froid sa faca pisanaliza la obsesivcompusivosuptupwlii! Salisedeie!
    In rest, mi se pare oarecum hazliu stiind dinainte cum se va termina mascareala.

  85. Garfield`s avatar
    85
    Garfield 
    Saturday, 23 June 2012

    Toata lumea STIE cum se va termina. Nici unu' nu PRESUPUNE ca s-ar putea sa se intample si altfel.

    Tara de profeti, incepand cu Mopescu.

  86. Mircea Popescu`s avatar
    86
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 June 2012

    @Aproape toti hipstserii la un loc Bai, macar n-avem o problema cu scrisu' pulilor. Stii cum zic ?

    Gheule!

    @Constantin Am ris la aia cu "era doar o metafora".

    Ahhh, monitoru' gri

    Glad-Darius Groza-Bîja
    Bon fiscal pe droguri şi promisiunile împlinite. Că m-ai amăgit. Mi-ai zis că mă fuţi în gură şi îmi spargi capul şi mă umpli de 3 şmecheri şi acuma te bănuiesc că “nu-i nici o problemă”.

    si respectiv cu siguranta bineintelesul Gherman (metaforele lui).

    @Aproape toti hipstserii la un loc Matta se scrie ca si be-ta : cu un singur RON.

    Ai si drogul marihuana ?

    @Garfield Sa-mi sugi pizda ba.

  87. Constantin`s avatar
    87
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    @M.P. De fapt nu era o metafora ci o criptograma.

    Gherman publica conversatia lui ipotetica cu unu' amenintator, dorindu-si sa(-si) demonstreze, prin atitudinea pasiv-agresiva, ca el este ghidat de inteligenta ci celalalt de prostie, fara a avea un motiv ci doar stima de sine ridicata de sine. Citezi din gherman de parca ai cita un adevar universal, un reper al culturii universale de nenegociat in fata mediocritatii profunde, dar in realitate gherman este doar un alt reprezentant al celor care se plictisesc de propriile lor limite si cauta sa stimuleze conflicte pentru a iesi din rutina mediocritatii manipuland concluzii prin vorbe despre vorbe printr-o metoda ipotetico-deductiva pseudostiintifica.

    Observ ca esti in continuu excitat sa reproduci conversatiile tale sau ale altora, grosier sau secvential, actiune care se inscrie in trendul publicarii stenogramelor pe surse promovate in rang de colonei ai serviciilor de informare/dezinformare si banuiesc ca a reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru tine.

    @Aproape toti hipstserii la un loc Futaforic sau ezoteric sunt indreptatit sa-mi folosesc pula stilistic, este un drept natural al celor dotati. Pentru restul exista terapii hormonale pe baza de estrogeni care sa le puna in valoare trasaturile feminizate.

    @Garfield Sa-mi sugi ciorapii.

  88. Observ ca esti in continuu excitat sa reproduci conversatiile tale sau ale altora, grosier sau secvential, actiune care se inscrie in trendul publicarii stenogramelor pe surse promovate in rang de colonei ai serviciilor de informare/dezinformare si banuiesc ca a reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru tine.

    Pai Mircea lucreza cu Secu cu astia, Voiculescu, dovezi pe la Antene, decomplotari, etc.

    Cum ca crezi ca a putut el sa faca bani si tu nu? A furat, cutotii.

  89. Constantin`s avatar
    89
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    freudule, nu ma intereseaza concluzia ta despre ce am scris. Nu banii fac diferenta, trolule.

  90. Si ce te face sa crezi ca intereseaza pe cineva in general parerea ta pe vreun subiect?

  91. Constantin`s avatar
    91
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    idem

  92. Pai nuca nu merge fraiere, raspunde.

    Hai ca reformulez: Si ce te face sa crezi ca-l intereseaza pe Mircea Popescu parerea ta pe vreun subiect?

    Ca daca ziceam MP de la inceput iar eram sclavul lui bas.. asta, Popescu.

  93. a ps: http://www.fil.unibuc.ro/~solcan/eft/mp/ibidem.html

  94. Constantin`s avatar
    94
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    fraiere, de cand ai devenit tu secretara lui m.p. ? De ce te contrazici ? Zici ca nu conteaza, dar raspunzi. Cine te obliga ?

    Daca pe Popescu nu il intereseaza opinia mea, sa nu raspunda. Poate sa imi stearga toate comentariile, nu imi pasa. Daca nu te intereseaza subiectul, de ce continui sa raspunzi ? Nu vad rostul daca crezi ca opinia mea nu conteaza. Comenteaza acolo unde consideri ca opiniile sunt relevante.

  95. Constantin`s avatar
    95
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    Si ? Idem freud.

  96. Mircea Popescu`s avatar
    96
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    @Constantin Bre deci acest paragraf... stai numa' sa trag aer in piept.

    Gherman publica conversatia lui ipotetica cu unu’ amenintator, dorindu-si sa(-si) demonstreze, prin atitudinea pasiv-agresiva, ca el este ghidat de inteligenta ci celalalt de prostie, fara a avea un motiv ci doar stima de sine ridicata de sine. Citezi din gherman de parca ai cita un adevar universal, un reper al culturii universale de nenegociat in fata mediocritatii profunde, dar in realitate gherman este doar un alt reprezentant al celor care se plictisesc de propriile lor limite si cauta sa stimuleze conflicte pentru a iesi din rutina mediocritatii manipuland concluzii prin vorbe despre vorbe printr-o metoda ipotetico-deductiva pseudostiintifica.

    Deci acest paragraf...

    Am senzatia bizara ca o maimuta cu o tastatura a produs ceva de-o lungime considerabila care cit de cit se potriveste.

    In tot cazul : felicitari, de data asta alaturarea aleatorie de cuvinte al caror sens nu-l patrunzi a produs un paragraf care nu-i complet absurd. Sigur, propunerea lui e eronata, pentru ca din motive neintelese si neexplicate se intemeiaza pe niste opozitii care nici nu exista nici nu pot exista in realitate (ca de exemplu faptu' ca ala se plictiseste cu propriile limite nu-i nici contradictoriu cu faptu' ca-i opozabil mediocritatii profunde, nici relevant in discutia aia). Totusi, ai avut si tu o data in viata noroc, n-ai ce sa mai regreti de-acum.

    Paragrafu' urmator deja magia se pierde, "banuiesc ca a reprezinta" bla bla, aiureli de spamscript. Da' totusi, vom avea intotdeauna momentul ala magic al primului paragraf.

  97. E probabil preluat de la gadea/badea sau ce vede el.

  98. Mircea Popescu`s avatar
    98
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    Mda, plagiatul ar fi o explicatie.

    Mei tinere cu aspiratii la genialitate cit si o groaznica arsura-n suflet ori de cite ori constati superioritatea de mijloace a altora (care bineinteles nu poate fi un merit al lor, e nedrept, au avut noroc, hotiii hotiii & satisedeie) : daca nu esti capabil sa numesti pe careva mai destept decit tine, esti macar capabil sa ii numesti pe aia a caror mijloace le refolosesti cu slabele-ti puteri ?

    Ca de-aia ti-s slabe puterile, stii. Cine fura n-are mari sanse.

  99. Constantin`s avatar
    99
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    aprecierile tale subiective nu tin locul unei evaluari obiective. Am tastat din neatentie un "a" inainte de "reprezinta" si totul a devenit derizoriu in opinia ta. Mda, cam asa procedeaza si cei care refuza critica si apeleaza la orice greseala scoasa din context pentru ca apoi sa o generalizeze asupra intregului mesaj. Si tu comiti greseli gramaticale si de exprimare din diverse cauze, dar nu cred ca este normal sa pui la indoiala mesajul pentru o greseala de tastat.

    freud, tu apelezi la introspectie cand evaluezi alte persoane si uiti ca opinia ta nu poate servi drept evaluare, mai ales cand limitele care te definesc nu sunt si limitele mele sau ale cunoasterii umane. Te-ai obisnuit/ai fost obisnuit sa te consideri reper cultural/de inteligenta absoluta si din cauza asta aberezi atat de des. In realitate, nu poti decat sa emiti autoevaluari pe care tu le percepi insa ca evaluari obiective.

  100. Mircea Popescu`s avatar
    100
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    Atita ca ele sunt prin definitie obiective, ca io nu te cunosc cit sa pot da evaluari subiective, si n-ai tastat un a, ai tastat a spatiu. Cam complicat.

    Ai perfecta dreptate : asa procedeaza cei ce refuza critica. Li se atrage atentia ca-s idioti, ei au tastat idioteniile din gresala. Chestii de-astea.

  101. Constantin`s avatar
    101
    Constantin 
    Wednesday, 27 June 2012

    Sunt prin definitii tot subiective cu pretentia de a deveni obiective daca trec de filtrul realitatii obiective, devenind un adevar, ceea ce este imposibil. Am dorit sa scriu initial "a reprezentat" dar, ulterior, am decis sa folosesc prezentul continuu "reprezinta", uitand sa sterg spatiul si "a-"ul in cauza. Nu e chiar atat de complicat.

  102. Bine ca esti tu Constantin Etalon de obiectivitate.

  103. Mircea Popescu`s avatar
    103
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    @Constantin Bun da' chestia asta te face cel putin la un nivel asa superficial mincinos, dat fiind ca-n prima faza ai declarat altceva. Chestia asta poa' aparea ca un soc pentru tine, da' mincinosu' nu-i ala care ne enerveaza pe noi ca are dreptate. Mincinosu' ii ala care face exact ce-ai facut tu dinsus pe tema asta altfel minora.

  104. Constantin`s avatar
    104
    Constantin 
    Friday, 6 July 2012

    Nu am mintit. Eu nu am dorit sa subliniez o anumita greseala gramaticala si/sau vreo predictie eronata care iti apartin. Eu am incercat sa evidentiez gandirea axiomatica care se manifesta in/prin majoritatea opiniilor exprimate de tine.

  105. Greseala care iti apartin. Legit.

  106. Constantin`s avatar
    106
    Constantin 
    Friday, 6 July 2012

    acolo era si un "si" ca legatura, trolule, deci "greseala gramaticala si/sau vreo predictie eronata care iti apartin/e." si atat.

  1. [...] (plagiatul) se bazeaza pe ideea ciudata ca spatiul manifestarii cit si universul gindirii e infinit (ceea ce-i adevarat, sunt infinite, dar numai in prostie) si survine din necesitatea de-a aloca cumva valoare economica actului cultural [...]

  2. [...] toti is maestrii emeriti in justitie sub toatele-i aspecte (cu doctoratele date gata cu ocazia precedentei imbulzeli) cutotii au sentimente chiar daca le lipsesc atit pe filiera directa cit si sub aspectul artei care [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.