Barbatii sunt lenesi.

Tuesday, 24 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ea : you know what'd suck? to be that guy's wife and stumble upon his "work".
Ea : not because zomg he writes porn, but....i mean....srsly?!
Eu : y ?

Ea : cause it's so white bread lame?
Ea : like you said, guy is lazy
Eu : if you look carefully, it's exactly what i do too.

Ea : you're not lazy
Eu : but originally i was like, come over. had you not come over i wouldn't have bothered.

Ea : you engaged me though. it wasnt just like you were sitting around doing jack shit and poof! appears pet hmm wanna see a tit? teehee.
Eu : yup. that's the funny part, he has the general scheme, just... lacks... this one tiny bit

Ea : that bit's not tiny
Ea : it's it.
Eu : it is it. but it is also titty.

Ea : eh don't be a boob
Eu : kinda nice illustration tho. titty, tiny, same difference in the end :D

Pina in final asta-i povestea : toti barbatii sunt lenesi, singura diferenta-i ca unii sunt inteligenti.

Daca va ginditi putin, toate relatiile dintotdeauna se vor imparti intre o parte care domina si o parte care se supune. Relatii "egale" sunt din principiu excluse, in virtutea faptului ca nu-s posibile - in cel mai rau caz instabilitatea cuantica tot le vine de hac.

Si-atunci, ala care domina va selecta din mediu parteneri care au vre-o minima sansa sa se ridice la inalta demnitate de-a merita sa fie folositi de catre Inaltimea Sa, dindu-le niste sarcini. Bring me a shrubbery, one that looks nice and not too expensive. De-alea. Aia care-s selectati astfel si-s capabili sa indeplineasca sarcinile vor ajunge intr-un final sa-si serveasca stapinul. Aia care nu pot, nu stiu, isi teoretizeaza ca "nu vor" si alte cacaturi (ca daca nu vrei atunci nu mai trebuie, nu ?) ramin sa se descurce solo, eventual visind la si teoretizind despre "relatii egale", eventual "bazate pe respect reciproc", de parca respectul reciproc asta si inseamna, sa ne mintim cutotii dimpreuna.

Care relatii egale sunt o fictiune ridicola, iar incercarile de-a construi fictiuni in loc de-a construi relatii sfirsesc intotdeauna in acelasi fel : undeva intre minciuna si ipocrizie, adica prost. Cit de vizibil prost depinde de lenea participantilor, daca toti is foarte lenesi poate parea ca "totul e in regula" la nesfirsit, atita ca aia nu-i o relatie, e o bovinatie.

Mai exista si-un sistem stupizel de-a construi meta-echilibre in virtutea impartirii dominatiilor, adica "sa fie doamna in societate si curva in dormitor", acest virf de rafinament al mintilor simplute. Chestia asta nu functioneaza tot din acelasi motiv din care nu functioneaza solutia directa : pentru ca nu-i posibil sa functioneze, tot asa cum nu se pot taia doua tevi exact la fel de lungi. Toate tevile "egale" sunt egale strict in virtutea faptului ca suntem prea lenesi ca sa aflam care-i de fapt mai lunga. Si daca nu se pot construi tevi egale atunci nu se pot construi nici meta-tevi de douazeci de segmente de teava care sa fie egale. A, ca statistic vorbind se vor obtine poate tolerante mai bune decit in cazul solutiei directe. Sigur ca da, da' tot de tolerante (adica lene) e vorba.

Altminteri, cineva tre' sa domine si cineva tre' sa se supuna. Exista variana perfect respectabila in care domina femeia si se supune barbatul, exista varianta cel putin la fel de respectabila in care domina barbatul si se supune femeia si asta-i tot. Alte alternative nema exista.

Tot ce merita probabil retinut din discutia asta este ca nimeni nu "trebuie" sa se supuna ori sa domine in virtutea faptului ca s-o nascut femeie ori barbat. Fiecare-si poate gasi mediul comfortabil si propice, e libertate. A, ca-i perfect posibil sa contrazica parerile grupului ? Grupul se poate duce sa se futa, dat fiind ca n-am ajuns ghei acuma, sa ne supunem unui grup de idioti de-acelasi sex. Suntem indivizi maturi si cu impulsurile sexuale la locu' lor. Sau cel putin asa sper.

PS. Evident, mi-o fost lene sa traduc. Va descurcati voi, ca oricum nu-i traductibil.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Cand vine vorba de egalite in cuplu, nu poate fi comparata cu egalitatea dintre doua tevi! Presupune cu totul altceva! Si bineinteles ca tu fiind barbat, mentii ipoteza in care barbatii trebuie sa fie lenesi iar femeile sclave, si poate asta e realitatea ta, dar nu generaliza! Eu am vazut si vice versa, precum si situatii de un oarecare echilibru. Despre o egalitate stricta si masurabila nu poate fi vorba aici...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 April 2012

    Da' si eu am vazut invers.

  3. Ie si fete care bat baieti si baieti care plac sa fie batuti.

    Daia-s servicii de bsdm. Baietii care au nevasta supusa se duc sa plateasca ca sa fie batuti.

    Si Mircea are fetisul asta da' nu vrea sa recunoasca, ca-l roade frica sa manance bataie. Dar isi bate in continuare fetele asteptand clipa..momentul..minunea ca palma sa-i fie intoarsa spre obrazul lui, el oferindu-l si pe celalalt!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 April 2012

    Lol zici ?

  5. asteptand clipa..momentul..minunea ca palma sa-i fie intoarsa spre obrazul lui, el oferindu-l si pe celalalt!

    http://trilema.com/2011/violul-nostru-cel-de-toate-zilele/

    " Cel putin doua dintre duzina-si de fete cu care-am practicat distractia asta cit de cit pe-o perioada mai indelungata scapa daca vor ele sa scape. "

    Am impresia ca si-o luat deja suficiente palme si genunchi si alte asemenea de la fetele in discutie, cu aste ocazii. Failtroll.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 April 2012

    Face si iel ce poate. E greu.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.