Barbatii nu sunt jucarii, zice Sorina Popa

Saturday, 19 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am dat peste-un blog abandonat de mult, tinut de domnita din dreapta sub pavaza ciuruit-aproximativa a anonimatului. Cum se-ntimpla pe interneti. Am sa va citez ca voi sa ma amuz cit si sa comentez. Deci :

Acum cateva zile, poate o sorina-popasaptamana or so, stateam la o barfa mica cu vara-mea si inca doua fete. ‘Discutam’, in incercarea de a gasi o explicatie, cum a ajuns un amic comun, dintr-un baiat de gasca si destept, care juca fetele pe degete dupa voia sa, un prapadit tinut sub papucul papucului.

Poate si-a gasit ‘aleasa’. Still, ‘aleasa’ nu e normal sa fie o scorpie bolnava sa manipuleze. Deci, nu. Poate serviciile prestate sunt excelente. Adica pentru niste momente (care sa fim rezonabili ca oricat de minunate, incantatoare, ireprosabile, dementiale etc. ar fi, tot momente sunt si asa vor ramane), suporta sa fie prostul ei? Nu, trebuie sa fie mai mult de atat.

Poate ii place sa fie calcat in picioare.<< Si aici vine indignarea mea. >> ‘Ce? Nu stiati? Cu cat te porti mai urat cu un barbat si il aduci in starea sa faca tot ce vrei tu, cu atat te vrea mai mult!’. Hai nu zau! Am mai auzit-o p-asta de cateva ori, dar de data asta a pus capac. Pai stai asa, daca vreau sa fac pe stapana cu cineva, nu mai bine imi iau un caine? White Fang Foundation, please sit down, I respect animals more than people.

Oricum, eu cred ca este o conceptie gresita, lansata de una care avea pata pusa rau pe un individ si care a gasit un altul mai slab de inger pe care si l-a facut dupa bunul plac. Sora-sa/Vecina-sa/Prietena-sa cea mai buna vine si se plange: fato, nu stiu ce sa ma mai fac!! Prima ii explica pe aici si pe dincolo, astalalta pune in aplicare, barbatul se lasa pe mainile ei (sau nici el nu era chiar atat de breaz pe cat credeau muierile) si tot asa. Mii, zeci, sute de mii de tone de reviste ‘de specialitate’ (+ tzanshpe milioane pe internet) pline ochi cu articole care de care mai ‘indraznete’ care impart, despart, bat si razbat aceeasi problema: “Domina-l!”.

Nu, nu este ‘sexy’ sa nu il lasi la o bere cu prietenii pentru ca vrei sa iti faca masaj la picioare (decat daca se ajunge la ceva care sa va avantajeze pe amandoi; dar el tot va avea nevoie de acea iesire cand isi poate concentra toata atentia pe bere si fotbal fara sa se gandeasca la cum iti va mai trece tie prin cap sa il mai ‘pedepsesti’ de data asta!!). Lasa-l sa isi aleaga singur hainele, e baiat mare si spre surprinderea ta, chiar poate! Gandeste-te ca poate lui nu ii place localul in care mergeti; te-ai intrebat vreodata daca ii plac fructele de mare mai mult decat o ciorbita de burta? s.a.m.d.

Intr-un sfarsit, daca se trezeste la realitate, te va lasa dracu o mie de ani, iar tu in cel mai fericit caz te vei alege doar catalogata drept o nebuna manipulatoare…desi, dupa toate astea, ti-ai merita o bataie sa-ti iasa toti gargaunii din cap…

Mnoa, toate atributele adolescentei virginale se regasesc aici. Deci, "respecta ciinii mai mult decit oamenii" ? Da. Bun. Are idei despre "cum ii", si anume cu fututu' adica pardon, vreau sa zic cu sexul, de fapt nici macar cu sexul ci cu ceva asa vag si neprecizat, o prestatie nenumita ? Are. Is ele in linia ca e ceva nu de-a dreptul murdar si care te-mpiedica s-ajungi (in Rai) da' in tot cazu', ceva indeletnicire secundara si relativ neimportanta-n viata asta ? Pai da, is, ca asa i-o zis mami si cu tati sa creada, ca ea tre' sa se tina de scoala nu sa umble cu vagabonji sa le suga pula-n scara blocului ca orice fata normal dezvoltata de virsta ei (ma rog, de fapt pina la virsta ei da' sa fim indulgenti cu punctu' sensibil al copilelor de-au ratat sa devina femei).

Ar trebui batuti toti aia neconformii pina cind "le ies gargaunii din cap" ? Ar. Ca vorba ceea, asa o rezolvat-o tati si pe ea, sa nu-i mai vina sa se futa (fain barbat, imi aminteste de mine cind eram la fel de puternic da' mult mai prost, intr-o existenta paralela consumata-n epoca antica a istoriei umanitatii). Da' pe de cealalta parte dac-am bate-o pe ea pina-i ies gargaunii din cap ?

Pentru ca altminteri asta cu supunerea barbatului e straveche, nu toti barbatii-s barbati in sensul ala asa precum nu toate femeile-s femei : unele-s copile. Si le cheama Sorina, sau cum le-o fi chemind pe ele.

Da' au si copiii adulti utilitatea lor pe lumea asta : te mai distrezi. Eu cel putin. Plus ca are cine-ti face masaj la picioare.

PS. Apoteotic finalul de inspiratie biblica, "Faceti cum va spun eu ca altfel va fi rau cu foc si pucioasa". E remarcabil cit de primitive sunt ideile din care se compune "gindirea libera" a copiilor de douazeci si ceva de ani.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Mihai B`s avatar
    1
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 19 May 2012

    e draguta.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 May 2012

    Esti tu tinar.

  3. Mihai B`s avatar
    3
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 19 May 2012

    o sa ingrase. nu e ca mipo. are predispozitie. la 25 o sa arate total altfel. :-S

  1. [...] cam astea ar fi problemele. Si nu pot sa nu citez din inceputul articolului indicat : Titlul pare o contradicţie. Fiindcă [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.