Ah cit imi plac ideile mele

Friday, 13 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti poate prelucrarea aia-n desene animate dupa "Pusca si cureaua lata" in care diversi politicieni intre timp uitati (Iliescu, Geoana, Nastase - nu tingau' ala Andrei, ci Adrian, era un babalic mai demult) isi faceau ei recitalu' si la final Baselu' contribuie ideea ca "io la toti v-o trag in bot hahaha ah cit imi plac glumele mele."

Mnoa, acum niste timp - nu chiar un an - comentatu' pe fain luase un avint deosebit. Cite o mie de comentarii la zi minim, in general vreo doua, era macel. Asa ca i-am macelariti printr-o masura de-o cruzime nemaipomenita : cine are de spus cinci chestii pe zi sau mai putine primeste bani pentru asta, cine are de spus sase sau mai multe aduce bani de-acasa.

Rezultatul ? Debitul de comentarii a scazut la o treime, s-a spart gasca alora, moare fainu', etc scl. Mai practic spus, in loc sa oboseasca limbutii pe toata lumea, care sa se retraga lasindu-i singuri dupa care intreaga cosmelie sa se prabuseasca sub imensa presiune a faptului ca limbutii nu-si doresc sa hodorogeasca de unii singuri decit daca mai sunt alte persoane de fata pe care sa le oboseascaii s-au dus ei frumos in treaba lor, gasindu-si alte locuri unde limbutia lor sa se desfasoare solid intemeiat pe o sanatoasa ura impotriva mea, monstrul tiranic, despotic si satanic care iata! a facut o nedreptate! Pacat ca n-are Internetu' constitutie, pe bune-acuma, mai-mai ca se-apucau de ceva pamflet in versuri ilustrat cu semnaturi in genul productiei retardate a debililor mintali din dealul Mitropoliei.

Trecut-au anii ca nori lungi pe sesuri - aproape unul intreg, ca vedeti chestie, nori lungi pe sesuri - si situatia se repeta aproape identic. Prima luna de #trilema a insemnat 59`196 de linii. 427`395 de cuvinte. Cel mai traficat canal de pe tot freenodu'. Si ca tot suntem la acest capitol : romanul care a luat cele mai multe retweet-uri, de la mare distanta si inca neegalat dupa ani sunt eu insumi. Cu o chestie care s-a nimerit a fi o idee buna, si pe care o toanta ignobila, adaugata pe post de Iaromira Popovici la Academia Catavencu acum niste ani nu stie, dom'le, de unde-a citit-o rescriind-o "original" acum recent.

Asa s-a nimerit, intii il injuram pe Popescu, pe urma facem aceeasi chestie, pe urma ne miram de ce lumea se pisa pe noi. Chiar asa, "De ce oare ideile noastre originale ciordite de pe Trilema nu impresioneaza pe nimeni ?! Doara am asteptat aproape un an, toata lumea isi uita tot intr-un an intreg!!!" Daca ramine de-un exemplu insarcinata proasta ma gindesc ca n-a mai tine minte cu cine-o facut danciu' pina ajunge sa-l fete. Vorba ceea, o trecut un an, e deja preistorie, dinaintea inventarii scrisului, peste 9`000 de ani in urma.

Da' revenind : romanu' ala care-i inca, dupa ani de la retragere, detinatoru' recordului de viral pe twitter isi trage canal de irc si... ii detinatoru' recordului de trafic pe irc. Este ce fantastice coincidente intimplatoare si inexplicabile despre care nu ne vom apuca sa vorbim "clientilor" pe care-i "consiliem" in cum sa "investeasca" pe "online" ? Mbine, luzarilor. Dar oare de ce nu creste piata ?! ?!?!?! Cit de nedrept! Exista unu' care se pricepe, noi ne facem cercu' nostru in care nu ne pricepem, un fel de Uniunea Blogoscriitorilor asa, stam acolo si... dom'le... da' nu creste! Nu ne baga lumea in seama, nu ploua cu bani, publicul nu mai citeste!!! Cum isi permite acest inamic al bunastarii publice care se pricepe la ce face sa inghita toata piata in timp ce noi toti ne batem pe firmituri ?! El are taxa pe blog, noi o sugem cu publicitatea si tot traim din saorme si ceaiuri ? Sa se dea o lege, trebuie sa intervina guvernul. ESTE NEDREPT!

Lasindu-i pe dinsii-n nedreptatea prostiei lor, va dati probabil seama ce-a urmat dincoace : /nickserv flags #trilema +m. Am dat cu generozitate autovoce tuturor mai putin celor doi limbuti de frunte, nu insa pe criteriul limbutiei lor cit din motivu' de neinlaturat ca nu vorbeau decit prostii. Din pacate irc-ul nu e scris de mine, sa poci proceda la metode matematice de asa subtilitate incit sa-si deie ban singuri, da' mnoa, compensam. Rezultatul ? Traficu' scazut tot cu doua treimi, moare #trilema, alea.

Da' de fapt rezultatu' fu ca se mai pot purta si conversatii care nu sufera de imbecilitatea cronica a limbutilor respectivi. Care-s de altfel constienti de zisa imbecilitate, si-si folosesc limbutia absolut patologic, ca un soi de asigurare in contra lor insile : stiu ca-s defecti, stiu ca ce fac nu-i bine, da' uite ca lumea nu-i da afara deci e totusi ok, nu ? Prea multa toleranta la nivel social precum vedeti strica, sau mnoa... ah cit imi plac ideile mele!

———
  1. Pentru persoanele aspirante la statutul de antreprenor, interesate de economie si alte inalte considerente dam si referinta la discutia despre antreprenori si investitori, aia cu dezavantajele finantarii. []
  2. Nu-s, cu alte cuvinte autisti. Sunt doar nesimtiti, sau ma rog, lipsiti de abilitatea de reflectie suficient de dezvoltata cit sa-si puna problema aia straveche cu "oare actiunile mele mai servesc si la altceva decit ca-mi fac eu laba ori altcuiva decit mie insumi ?" []
Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. mihai b`s avatar
    1
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 13 July 2012

    cine-s cei doi limbuti, pardon cel, ca pe unu deja-l stiu. :d

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 August 2012

    Pai cel e lalalt.

  3. Omega Peter`s avatar
    3
    Omega Peter 
    Thursday, 20 December 2012

    Ce satisfactie ai fi avut cand le-ai luat maul! :P

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.