Adevaruri infricosatoare despre sexualitate

Tuesday, 26 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ahh ce titlu Triple Sec du Tabloïde™ mi-am tras, este ? Sa vina lovelele, dati click acolo pe reclama cu marit penisu' sau pe aia cu pilulele de erectie. Sau pe amindoua.

Gasiti voi, iar daca nu le gasiti dati si-un click pe aia cu extract de afine, face minuni.

Deci pentru-nceput vreau sa spun una la mina-n primu' rind ca io am o buna istorie a asa-ziselor "aventuri", a "intilnirilor intimplatoare" sau cum li s-o mai fi spunind de catre cei care nu pot privi realitatea-n fata. Chestiile alea cind te futi cu una al carei nume nu l-ai retinut, pe care n-o cunosti de mai mult de-o zi si pe care n-o cunoaste mai nimeni din anturaju' tau, pe scurt, "una". Stiti ca is unele povesti care incep cu "Bai deci eram cu Amalia si..." sau cum o cheama pe tufuzula si toata lumea de fapta fata stie cine-i aia si despre cine-i vorba, si-o facut deja laba de n ori la gindu' ei in caz ca are asa inclinatii etc. Iar alte povesti incep cu "Bai deci era una si...". Mnoa, astea din urma, de ele povestim.

N-am idee cite (literalmente). Multei.

Da-n al doilea rind am avut intotdeauna relatii indelungate cu femei, chiar daca mai multe si pe alocuri impreuna. Nucleu' dur al haremului prezent e compus din femei cu care ma fut de minim cinci ani, cu unele chiar de zece. Si-acum zece ani era exact la fel, sigur ca fetele-si mai iau cimpii si se duc sa faca alte chestii (in general sa se marite in sensul clasic al termenului - chestie care de altfel nu totdeauna reuseste) da' singuru' moment cind nu m-am gasit inconjurat de femei cu practica la bord si experienta-n burtica in ceea ce priveste luat pula mea o fo' pe cind eram teenager de-ala.

Mnoa si-acum, dupa aceasta introducere menita nu atit sa va enerveze cit sa va contextualizeze (ma jur) putem trece la ce-am promis.

Niciodata, oricit de buna ar fi partenera, oricit de frumoasa, de dornica, de spornica, de inalta si de orice alte atribute nu va iesi un futai din prima categorie la nivelu' unui futai din a doua. Ca n-are cum.

In primu' rind ca faptu' ca-i buna e un cadou otravit. Pe de-o parte sigur ca de-aia o futeti, ca-i buna, pe de cealalta faptu' ca-i buna va dauneaza performantei. Nu neaparat ca va umpleti de muci de la intrare ca onanistii cronici da' tot n-o scarmanati asa cum ati scarmana-o daca nu v-ar pasa de ea. Ca asa-i construit din ceva motiv dracesc barbatu', fute mai bine cind nu-i impresionat de femeie. Poate fi chestia aia relevata de Al Pacino intr-un film excelentii sau poa' fi orice altceva da' este precit si ramine un fapt.

Iara ca-i ea dornica... ziceam intr-un lociii ca

suficient de norocoasa cit s-o nimereasca pe domnita-n gaura, ceea ce nu-i neaparat lucru trivial (mai ales la copchii, ca-s dinsii mai bunghiti de fel, ca sa nu vorbim nici o vorba de cit is de grabiti).

Adica, e dornica, bine, da' nu stie ce sa faca si cum anume sa faca incit sa va convina dumneavoastra. Ca dincolo de niste principii generale care sigur ca se pot invata, potrivirea sexuala intre parteneri e un act de intimitate, rezulta din cunoasterea lor intre dinsii acolo, ce-i bine cu Ionel e poate abia acceptabil pentru Georgel si reciproc. Ori chestiile astea nu se pot vehicula sub forma unor carti de vizita, primesti niste informatii inaintea actului si procedezi in consecinta (in mare parte si pentru ca nu-s tocmai fixate si pentru ca proprietarii nu si le prea cunosc ei insisi) ci tre' descoperite prin practica.

Si-atunci iata modelul simplu si pe inteles : aia "in viata carora intervine rutina" - mai ales daca se intimpla asa minune repede si devreme - is niste prosti care nu stiu ca tre' sa-si adapteze practica celuilalt, is niste orbi care nu vad si nu stiu citi parteneru', is niste tolomaci care se fut degeaba. Altminteri sigur ca la cincizeci nu te mai futi cum te futeai la douazeci, DAR o pizda buna ramine buna toata viata ei si oricit de orice ar fi una tinara tot ii va fi dificil s-o egaleze pe aia experimentata. Nu imposibil, sigur ca da, doara asa a ajuns si aia experimentata sa-si cistige experienta, incercind. Da' faptu' ramine ca o va egala de indata ce cistiga si ea niste experienta. Evident discutam de experienta in termenii de "experienta cu Xuleanu'" nu experienta asa, in general, cu degetele proprii si ceva de bagat in priza.

TL;DR :

  1. O stiti pe aia cu "oricit de buna e o gagica exista undeva unu' satul de pizda ei ?" Mnoa, nu zice decit "oricit de albastru e ceru' exista pe undeva un prost care se uita la el". N-are nici o treaba cu cerul.
  2. Cine se fute cu ochii inchisi pierde afara.
———
  1. Chestie care-mi aminteste o faza haioasa de tipul celor care decurg numaidecit din functionarea normala a unui harem, care-i prin definitie un loc unde se intilnesc intim femei care nu s-ar intilni altfel : una venita in vizita cu care io ma stiam de mult da' restu nu, deloc, intrebata cu citi s-o futut o zis ceva de genu' 83. Ori pentru aia dintre alelalte pentru care io sincer eram nu chiar al doilea da' nici mult departe chestia asta a adus un soc de inadecvare ceva ce nu va puteti inchipui. O fost haios. []

  2. Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does he do, I swear for his own amusement, his own private, cosmic gag reel, he sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin' his sick, fuckin' ass off! He's a tight-ass! He's a SADIST! He's an absentee landlord! Worship that? NEVER!

    Sper ca n-am plagiat ? []

  3. Sa belim pula. []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. The Devil's Advocate (marketed as Devil's Advocate) is a 1997 horror film based on a novel of the same name by Andrew Neiderman.

    http://www.sc-democrat.com/news/006June/09/niederrian1.jpg

  1. [...] for having killed another, but for having done a very poor job of it. [↩]Remember Pacino ? "Worship that ? Never!" [↩]Yes, if only my aims were alligned with a donkey's how happily I'd be a donkey right then [...]

  2. [...] never seen any man kill a fish like that before." "Then you haven't seen anything." [↩]A Romanian word whose meaning is barely conveyable. Technically the word's a regional re-spelling of bumb (button), [...]

  3. [...] possible importance can these inept wranglings carry, for anyone, chief among which for the two bumbling kids involved ?! I'm sure they'll figure it out, and besides... what sort of substance is this ?! [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.