Zoso lucreaza la Realitatea.net

Friday, 18 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

zoso-realitatea-net-s

Tineti minte ca acum trei luni Realitatea.net scotea un magnific 0,08% CTR ? Ei bine, problema s-a rezolvat intre timp, precum puteti constata : acum au 1,3%.

Singurii, de altfel, dintre toate siteurile romanesti care trec de .5% (ma rog, mai exista exceptii de blogeri unde primesc doua click-uri, adica el si fra-su, din o suta si ceva de vizite, si deci e peste 1%, da' parca alea nu s-ar prea pune la socoteala).

Cum nu prea cred eu ca in trei luni de zile "continutul de calitate" produs prin traducere si respectiv sugere direct din pix de catre "trustul" iRealitatea a suferit asa niste imbunatatiri cu ordine de marime (doua!), singura explicatie ramine ca l-au angajat pe principalul expert in falsificarea traficului din .ro, un anonim pe care familia si colegii de scoala il cunosc drept Valentin Petcu.

Da, ala care mai rescrie ce citeste pe-aici, din cind in cind. Si care in rest se indeletniceste cu fraudat advertiserii suficient de fraieri cit sa puna botul la photoshop-urile lui si la minciunile prietenilor lui (Tot pe burta Ionut, tot pe burta ? Nu uit, stai linistit, te voi intreba tot asta si-n 2061, pot sa te puna baietii presedinte la ce pseudo-asociatie vreti voi, de la mine tot o iei.)

Morala ar fi ca mai bine niste bani cistigati cinstit decit niste bani mai putini, cistigati necinstit si-n plus impartiti cu un gunoi anonim. Nu doar pe termen lung ar fi mai bine, si nu doar pe termen mediu ar fi mai bine, ci iata ca si pe termen scurt. Internetul a scurtat termenele.

Succese!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Totusi, in timp problema s-a tot agravat, si cum abunda Internetul de povesti despre cum PayPal fura banii dezvoltatorilor de software, m-am hotarit ca trebuie facut totusi ceva. Asa ca am demarat o campanie de Google Adwords, pentru Trilema. Rezultatele aproximative le-ati vazut asa, pe gaura cheii intr-un articol recent despre trustul Lolealitatea Media. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.