Ziaristii, tot nesimtiti

Thursday, 06 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Titlu pe realitatea.net (nu la dau link, ca nu merita) :

NEWS » POLITICĂ
Ion Iliescu nu îşi mai primeşte fanii în Atena nr 11, pentru că nu are “sursă de căldură”

Din articol se dau link-uri precum urmeaza :

 • De pe "blog" in sintagma "scrie Ion Iliescu pe blog" catre mediafax.ro/social/ion-iliescu-nu-si-va-serba-onomastica-la-birou-din-cauza-frigului-7868021
 • De pe "citate de Mediafax" in sintagma "Potrivit unor surse citate de Mediafax" catre mediafax.ro/social/ion-iliescu-nu-si-va-serba-onomastica-la-birou-din-cauza-frigului-7868021

Articolul de pe Mediafax, parte a trustului MediaPROstii (nici lor nu le dau link, ca nici ei nu merita) :

# Home > Social BUCUREŞTI, (astăzi, 14:35)
Ion Iliescu nu-şi va serba onomastica la birou din cauza frigului

Din articol se dau link-uri precum urmeaza :

 • De pe "personal" in sintagma "el [Ion Iliescu, n. Tr.] precizând într-o postare pe blogul personal" catre jegul lor de "publicitate contextuala" ad20.net. (Nu asa se face publicitate contextuala tantalailor! Si da, asteptam cu drag inca o tura de explicatii de la Orlando Nicoara despre cum el nu are absolut nici o treaba cu chestia.)
 • De pe "strada" in sintamga "la biroul său din strada Atena nr. 11", idem.
 • De pe "personal", in sintagma "Ion Iliescu le urează, joi, într-o postare pe blogul personal,", idem
 • De pe "mai" in sintagma ""În acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de căldură" , mai arată fostul preşedinte în postarea menţionată, fără a da alte detalii.", idem.

Asta e tot. Nici un link nicaieri catre SURSA informatiei, si anume blogul lui Ion Iliescu, sursa de altfel mentionata de cele doua organizatii de inghititori de puli de elefant, Falimentatea Media si MediaPROstii lumii!

De ce ? A, pai cine-i Ion Iliescu asta, sa-i dea ditamai inghititorii de puli de elefant link ? Tocmai lui ? Un bloger irelevant, fost presedinte al Romaniei de doua-trei ori acolo ? Nu se poate.

Nici nu se poate. Incepind de azi, pe internet avem o noua regula : este interzis oricarui blog sa dea link catre site-ul unui ziar, oricarui ziar. In schimb, blogerii se vor stradui sa preia continut, cit mai mult, eventual cu poze cu tot, si vor mentiona intotdeauna sursa "niste ziare" sau echivalent.

Hai sa vedem care pe care, bai pulofagii pulii mele.

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

 1. Mergi numai pe căile indicate de onoare. Luptă, nu fi niciodată mişel. Lasă pentru alţii căile infamiei. Decât să învingi printr-o infamie, mai bine să cazi luptând pe drumul onoarei.

  Chiar daca il crezi pe Iliescu un mapet, un amarat, o jigodie nu eziti sa ii aperi drepturile si nu bati din palme la nedreptatile lui.
  Mi se pare o calitate rar intalnita.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 6 January 2011

  Da' ce-are una cu alta, muppet nemuppet, nu el o scris ? Or ghicit pupezele in cafea ?!

 3. pai asta zic si eu, dar mai zic ca unii nu ar fi chiar deschisi sa-l vorbeasca pe Iliescu altfel decat in postura negativa.

 4. A inceput "Battle for the news" ...

 5. "pulofagii", hai ca asta o fost buna rau... :))))

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Thursday, 6 January 2011

  @i4ever Cum adica ?

  @Mikael Eon In patria nostra multae vorbae sunt.

 7. O lupta pentru stiri fara a face cunoscuta sursa pana cand se va ajunge ( vreodata?) la articole cu link-ul afisat ( mai ales pe site-urile ziarelor)... Apropo de asta, vad acum la TV ca este moda prezentarii stirilor cu si despre Internet si adaugarii la final "conform unor surse de pe Internet"....

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Thursday, 6 January 2011

  Sa moara linistiti cu canalele lor prafuite in brate.

  In online a fi fost jurnalist e un stigmat.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.