Vali Perfu. Tot prost, si-n 2011, tot frustrat, si-n 2011, tot amuzant. Si-n 2011. Poate chiar vesnic.

Monday, 13 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

vali-prostcu-1

Vali Perfu se preface ca nu stie cine l-a trimis pe locul 2 in 2009. Pur si simplu, "nu cunosc, nu lucram acolo, nu sunt din oras". Nu-i ca si cum se ruga pe-atunci de blogeri sa nu publice comparatiile de trafic, sa nu se vada ca-i un ordin de marime sub mine. Nu-i ca si cum a picat si din top 10 de-atunci incoace. Se preface ca nu stie ca blogerul #1 din .ro are un nume, si se preface ca nu stie ca se roaga de mine periodic, da-n particular, nu pe blog. Pe blog e mare si tare doara.

E bine.

E chiar foarte bine, da' pe mine continua sa ma amuze. Asa ca sa ne amuzam impreuna, de ce sa tin doar pentru mine ? Hai, pe bucatele :

vali-prostcu-2

Da. Chiar asa se numeste, de ce sa nu se numeasca ? O fi fiind chestia asta incredibila pentru generatia de mincinosi din care face parte si Perfu asta, da' uite minune : e tot sinceritate, indiferent daca ne convine sau nu mesajul. E tot sinceritate, indiferent daca ne supara sau nu, daca-i "cazul" sau nu, daca ne dorim sau nu ne dorim. E sinceritate indiferent de noi. Ca-i despre text, nu despre noi, atributul sinceritatii. Si ca un subsidiar : cum se cheama boala aia de nervi in care tot ce se intimpla pe lume e despre noi si-n functie de noi ?

vali-prostcu-3

Este ca-i amuzant ? Cum anume pot fi aia si anonimi si interesati ? Ii plateste cineva din umbra sa puna talpi marelui geniu Vali Perfu, sa nu se poata desfasura ? Cine, eu ? Lolz.

vali-prostcu-4

Recursivitatea e o chestie faina. De exemplu, Vali Perfu nu se afla mai niciodata in postura potrivita. Ca el sarmanu' n-are nici o scoala, nici o educatie, nici o pricepere si nici o competenta. Niciuna, afara de abilitatea verificata si rasverificata de-a da cu mucii in fasole.

Si in incheiere, va las cu o maslina usoara, de vara :

vali-prostcu-5

Versus

vali-prostcu-6

Moment la care discutia s-ar putea muta lejer la prostalaul care nu stie diferenta dintre contraceptie si apararea de bolile venerice, sau eventual la celalalt prostalau, care vai de capu' lui saracu'.

Da' parca mi-i lene. Si pina la urma, de-aia-i Internetul mare, sa nu faca unu' singur toata treaba. Poftiti cu incredere.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. ba e petcu, ba e perfu, prefixul asta cu p e cu noroc vad.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    Pe online, mai mult Perfu si Prostcu. Petcu mai mult in buletin.

  3. banuiesc ca sunt solo amandoi. daca astia se unesc, pfoa. best of both worlds. sa vezi vizitatori si blog serios.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    Din fericire lumea asa-i alcatuita ca de la un nivel in jos nu-i posibila colaborarea.

    Una din chestiile pentru care nu suntem suficient de recunoscatori.

  5. Partea cu dreptul la opinie ma socheaza, ma rog, nu ma socheaza ca m-am obisnuit cu stilul respectivilor de a dezbate, dar inca mi se pare interesant cum poate el sa revoce dreptul unei persoane sau alteia sa se exprime, in functie de rationamentul lui, evident. Rationament care nu vreau sa zic ca-i defectuos, dar...

    Anywayz, uitandu-ma la tot conflictul asta , articolul colectiv al baietilor mi se pare mult mai bine facut decat raspunsurile de dupa, dar ma rog, oi fi si eu hater la randul meu.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    De cind zic eu ca amateur-listerii nu stiu sa scrie ?

    In continuare nu stiu sa scrie. Si-n loc sa invete sa scrie, de exemplu de la aia care stiu, ca nu-i nici o rusine asa ceva, ei prefera sa o deie intoarsa. Asa ajung pustanii analfabeti in clasa a 8-a, cu scuze de-astea penibile.

  7. Problema ca nu stiu sa scrie este una secundara deoarece pentru a scrie lucruri interesante si inteligente trebuie intai sa le si gandesca iar daca acest proces functioneaza defectuos, si scrisul va avea de suferit.

    Oricum, in putinele "dezbateri" pe care le-am avut cu individul, am ramas surprins de mutantul cu trei capete si doua cozi pe care el il numeste logica.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    Poate intereseaza si articolul asta, ca tocmai ce mi l-am vazut citat la clau pe blog.

    Pletzl n-are somn se pare :D

  9. pletzalcoatl`s avatar
    9
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 13 June 2011

    :D

  10. se roaga de tine in particular sa ce? sa-l lasi oleaca pe locul 1 sau cum? ca n-ai mentionat.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 13 June 2011

    Ajunge atita, ce, vrei sa ramin fara dezvaluiri ?!

  12. Salutare,
    Daca vrei ceva noutati din 2012 despre "minunatul" gunoi Perfu da-mi un semn. Cred ca o sa iti placa.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 August 2012

    Pai pofteste, nu te sfii.

  1. [...] (A mai scris despre acest exemplar: link) [...]

  2. [...] de-o chestie, daca pe abjectu' l-ar citi numa' cp-b (ca als saracu' nu mai poa'), pe groparu' numa Vali Perfu, pe jeg numa' smro ala si pe pitici gratis numa' mamzel Gogu s-ar schimba ceva ? S-ar schimba fix [...]

  3. [...] Vali Perfu. Tot prost, si-n 2011, tot frustrat, si-n 2011, tot amuzant. Si-n 2011. Poate chiar vesni... [...]

  4. [...] cititor mi-a atras atentia ca eu ies mai sus pe "zoso" decit iese Vali Perfu pe "trilema", chestie in sine amuzanta, chit ca nu-i o noutate neaparat (apropo de care problema, [...]

  5. [...] de exemplu Vali Perfu formeaza opinii (i-am dat link, bun ?). Hai sa invatam de la Vali Perfu cum se formeaza niste [...]

  6. [...] la 10:05:08 PM la 10:08:49 PM. Concluziile : Articolul este despre mine in proportie de 23.(3)% si Vali Perfu s-a bucurat in cursul acestei luni de 95 + 238 + 221 = 554 secunde de atentie din partea a trei [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.