@twitterspam

Saturday, 18 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pasul 1 :

twitter-spam-1

Observati ca

 • eu nu urmaresc porcaria respectiva.
 • nu exista nici un fel de diferenta intre asa ceva si diversele conturi care te spamuie cu prostii (porn, pills, viagra etc), afara de faptul ca astia au trimis 700,000 de spamuri.
 • cum adica "there was a problem" ?!

Pasul 2 :

twitter-spam-2

Nu-i destul c-o infipt prostia aia cu conturi recomandate in bara din dreapta (unde n-or avut nici macar minima inteligenta sa te lase sa vezi conturile, ci tre' sa dai follow pe baza de nume), de trebuie acum sa le reconstruiesc eu pagina in browser ca sa nu ma apuce dracii de cite ori intru, da' mai nou ma spameaza si pe @replies ?!

Bai frate, oamenii astia sunt cel putin idioti. Deci, de doi ani de zile n-or fost in stare sa introduca chestii de absolut minim bun simt in managerizarea contului - ca de exemplu

 • un mod de-a urmari automat pe oricine e urmarit de minim x persoane pe care le urmaresti - sa zicem 3, sau 5, sau 25.
 • un mod de-a urmari automat pe oricine e urmarit de persoane pe care le urmaresti care totalizeaza minim y criteriu - sa zicem ca le-ai trimis 5 dm-uri, sau le-ai dat 10 @-uri in ultima luna sau ETC.
 • un mod de-a dezurmari automat pe oricine n-a mai scris minim k tweet-uri in ultimul z interval de timp (sau invers, peste l tweeturi).
 • un mod de-a dezurmari automat pe oricine il urmareste pe-un tip arbitrar ales.
 • si asa mai departe!

Chestii de minim bun simt, care trebuiau introduse in secunda doi, nu in secunda doi dupa ce-am intrat eu pe serviciul lui peste, la x ani de la lansare, si nici intr-un caz la doi ani dupa.

Timpiti.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Cum sa dezurmareasca ma? Sa le scada lor valoarea? Iti dai seama ca daca ai un cont urmarit de cateva milioane, si la un moment dat mori, deci nu mai scrii nimic, n-o sa-ti dea nici dracu unfollow. Ca sa ce, sa nu mai primeasca nimic? Pai daca oricum nu scrii nimic... e redundant.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 June 2011

  E redundant numa' in schema imbecila folosita la ora actuala. In ce zic eu e foarte nedundant, dat fiind ca te-or urmari altii ca esti urmarit de unii.

  Sa-ti inchipui tu ca livrind un serviciu prost vei face mai mare valoare decit livrind un serviciu bun e cel mai mare semn de dobitocenie. Si daca omu' vrea sa faca ceva si nu poate, serviciu-i prost sub aspectu' ala.

 3. Pai si care-i problema? Daca l-ai urmarit pe-ala la un moment dat, inseamna ca te interesa ce scria si o sa te urmareasca altii pentru ca l-ai urmarit pe-ala... cum afecteaza asta sistemul?

  Dupa sistemul propus de tine, isi ia unu concediu o luna si se duce in tibet si se muta intr-o pestera sa mediteze, sau il calca in autobuz si cand se intoarce wha- unde-s folowerii mei?

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 June 2011

  Exact. Si asa si trebuie sa fie.

 5. mda, figura cu "smth went wrong" apare de fiecare data fara exceptie cand raportezi pe cineva ca spam.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 June 2011

  Stiu. Da' nu ma pling, ca-s tolerant.

  PINA LA O LIMITA!

 1. [...] @twitterspam [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.