Tristeturi onlain

Thursday, 17 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

i-am-speshul-no-rly

Oarecum in legatura cu discutia de-aici.

In alte stiri, o tipa grasa, mustacioasa, transpirata, imbracata in iegari si ceva body mulat prin care i se intrevad perfect conturati generatii suprapuse de colacei intra intr-un bar. De gay. Care de care mai sculptat si mai lucrat si mai ingrijit si mai coafat.

Merge cu incredere pina-n mijlocul incaperii, unde racneste cu vocea ei pitigaiat-dogita : "Caut un barbat care sa ma iubeasca sincer toata viata lui, sa-mi faca toate voile si sa-mi cumpere toate porcariile pe care mi se nazare mie sa mi le doresc, un barbat care sa-mi dea intotdeauna dreptate, mai ales cind n-am ca atunci am cea mai mare nevoie si barbatul la nevoie se cunoaste, sa ma respecte ca pe-o zeita ceea ce de altfel si sunt si sa nu-mi iasa din cuvint nici cu gindul nici cu fapta. Mai ales sa ma lase sa-l fac de ris in toate adunarile publice, ca sa dovedesc ca-s proasta dar el oricum ma iubeste."

Un tip mai mucalit o intreaba "Bine domnita, si ce oferi in schimb" ?

Domnita n-a stiut sa raspunda. Ceea ce inseamna, bineinteles, ca-i o intrebare cu totul deplasata, si mucalitul un nesimtit.

Nu-i asa ?

PS. Lectura suplimentara : Moare RSS ? Foarte bine.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Petronela Davidoiu`s avatar
    1
    Petronela Davidoiu 
    Friday, 1 April 2011

    Cred că o femeie poate să ofere multă iubire și pasiune într-o relație de cuplu.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 1 April 2011

    Rog seriozitate.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.