Treburi de lipsa la casa amantei

Sunday, 05 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

128220463322

Contrar opiniei celor ce n-au amanta (in principal pentru ca nu-s inca vrednici nici macar de-o prima femeie, darmite de-o a doua), amanta nu-i pur si simplu o jucarie sexuala, ci o jucarie, pur si simplu.

Din aceasta cauza, abordarea ei pur sexualista este inadecvata prin reductionismul naiv de care da dovada, si pina la urma nu poate duce decit la bataturi, mai concrete sau mai metaforice. Evident, nu orice femeie se preteaza cerintelor rolului, e nevoie numaidecit de-o felina. Chiar daca o vitica poate pe scurte intervale sa aproximeze oarecum cerintele, totusi pe termen mediu si lung nu tine, iar o capra ori o gisca-s absolut intolerabile. E nevoie numaidecit de-o felina.

Iara felina, chit ca-i singurul animal dispus la copulatie in orice moment al zilei si-al noptii, de-a lungul intregului an, chit ca nu stie ce-i ala rut, totusi e condusa prin piclele vietuirii in principal de propria-i nesfirsita, indomitabila curiozitate, si nu de-o monstruoasa si delabrata sexualitate. Pentru a-i mentine atentia vie, trupul mladios si blana lucioasa e nevoie sa... aiba ce sa se joace.

Amanta, mai ales in masura in care nu-i juninca nimerita din gresala-n treaba ca neghina-n griu (ca sa nu zic mai rau), are si ea aceleasi nevoi. Tre' sa se joace. In principiu aceasta nevoie se poate satisface si cu mijloace intensive si cu mijloace extensive, da' in general oamenii civilizati se aseaza pe prima categorie, lasind mirlanilor sa cumpere masini, avioane si vuitoane.

Textul de fata va examina deci treburi de lipsa la casa amantei, ca sa aiba cu ce sa se joace.

I. Jocul de go. Sahul e pentru pensionari in parc. Daca n-aveti nimic si cumva tineti o amanta cu piine si apa sub un coperis de frunze uscate, pietricele cit de-un un joc de go tot puteti aduna de undeva, si deja jumatate din problema-i rezolvata.

II. Calculatorul. Daca femeia nu-i interesata de calculatoare, nu-n sensul ca nu le iubeste cu patima si traieste in ele zece ore pe zi, da-n sensul ca nu le stie programa, si nu se stie juca cu dinsele, daca-i dintre alea care vor sa le aratati unde vine "any key" pe tastatura puteti deja incepe sa suspectati ca v-ati ales cu o juninca pe post de amanta. Problema ori se rezolva rapid prin simpla expunere la realitatea nuda a obiectului, si se explica prin lipsa oportunitatii si-a unui mediu propice in care sa se familiarizeze mita cu calendarul, fie nu se rezolva, ca nu-i rezolvabila, si per total e mai bine sa va cautati alta.

In principiu fiecare are preferintele proprii in ce priveste, si apere-va cine v-o apara de incercarea de-a modifica preferintele de joaca ale felinei in locatie de gestiune. Totusi, un Heroes 2 sau 3 merge oricind, eventual un Diablo-n multiplayer, ca sa nu mai notam toata puzderia de jocuri de-astea noi cu universuri virtuale.

III. Un cerc. Un cerc, sau o panglica, sau popice, sau orice-i ingaduie sa se joace de-a gimnastica. Eventual un parete de oglinzi, daca-i narcisiaca si-i arde de balet (functie si de preferintele corporale ale fiecaruia, ca balerina cu tite mari de exemplu mai rar). Muzica de tambal, un havuz, nadragi spintecati de matase, chestii de-astea cit sa se poata manifesta cu trupu'.

IV. Pensule si culori. La nivelul minim cit sa-i ingaduie sa-si picteze propriul chip, da' nu poate sa strice si daca are ceva guase ori acuarele, la rigoare si-o bucatica de carbune poa' sa-i ajunga pe toate partile. Femeia tre' sa poata sa se exprime, si nu tot ce are ea de exprimat iese neaparat in cuvinte.

V. Carti de joc. De preferinta setul Waite-Smith, ca-s superbe, da' daca nu merge ce gasiti. Invatati-o sa joace poker, in caz ca nu stie, e si placut de jucat, intr-o pereche sau mai multe perechi si e si profund, foarte foarte profund. Alaturi de jocul de go, Texas Hold'em se innumara intre chestiile alea care vin de departe, de foarte, foarte departe.

Sigur ca nu toti oamenii-s tocmiti la fel. Femeile, chiar daca n-or fi oameni, tot nu fac exceptie de la aceasta regula generala, si ca atare, setul de baza are a se suplimenta cu ce altele s-or mai potrivi intereselor particulare ale amantei dumneavoastra proprii, ca-i vorba de ce-o fi. Dar pe de alta parte daca trecind prin lista ati constatat cu surpriza ca nici macar doua din cinci chestii, lasa toate, nu se gasesc la casa celei de v-o credeati amanta, aflati de la mine ca va gasiti intr-o totala confuzie : nu-i clar ce-i fata, da' amanta sigur nu, ca n-are cum.

Sa mai zic la final ca sa fiti iubiti, sau se intuieste ? 'Ai, spor.

foto via dtng.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

53 Responses

  1. Critic`s avatar
    1
    Critic 
    Sunday, 5 June 2011

    mei da nu stiu de cand acuma numai e la moda sahul d'le. jucam zilele trecute cu x la care apar y si z cu fraza "ce ma, jucati sah, v-ati bosorogit?".

    si sa inteleg asta negresit, cand te casatorisi de vb de amante?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Da' ce, numa' casatoritii are voie sa zica de amante ?

  3. mitzaabiciclista`s avatar
    3
    mitzaabiciclista 
    Sunday, 5 June 2011

    Când ai să înveţi că şi femeile sunt oameni (eh, ce să-i faci! sunt o hoaşcă ce strică visele copchiilor) ai să afli că o amantă adevărată ai dacă şi numai dacă te doreşte ea, şi nu altminteri. :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Da' cine-o zis ca nu te doreste ? Te doreste, alta treaba ce-are ?

  5. Poate e pe interes...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Si daca e pe interes nu poate sa te doreasca ? Ce tot amestecati lucrurile buei.

    Si de fapt, daca ma gindesc mai bine, voi aveti amante ? Sau despre ce vorbim aici ?

  7. mitzaabiciclista`s avatar
    7
    mitzaabiciclista 
    Sunday, 5 June 2011

    Păi de exemplu eu pot să discut, pentru simplul fapt că pot fi amantă ori de câte ori doreşte muşchiul meu, ăla care zvâcneşte ăl mai tare. Mdară tu nu poţi fi, şi deci e aşa cum spui io şi nu altminteri.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Chestia asta imi aduce aminte de bancu' cu "par avion".

  9. mitzaabiciclista`s avatar
    9
    mitzaabiciclista 
    Sunday, 5 June 2011

    PĂi şi mai ţii mult în ignoranţă? Zi-l dară

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Un tip se duce cu o scrisoare la posta. Oficianta-l intreaba "par avion" ? si el raspunde "nu, nu pareti".

    Cam asa si tu, daca poti sa fii amanta crezi ca stii ce-i aia ? Ai serios, poti sa fii si lipici la nevoie, numa' sa te bage careva la cazan la fiert doua-trei zile.

  11. mitzaabiciclista`s avatar
    11
    mitzaabiciclista 
    Sunday, 5 June 2011

    Well, asta e doar o dovadă clară a faptului că desconsideri capacitatea unei femei în a-şi duce la îndeplinire absolut tot ce doreşte, când doreşte şi cum doreşte. Dar nici măcar nu poţi fi învinuit. Dar, desigur, când o să ţi se întâmple şi ţie, o să-mi dai dreptate, chiar şi doar tacit :D

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 5 June 2011

    Mbine. Da' ca io-s poate antrenor de smechere de-astea ti-ai pus problema ?

  13. Cristian`s avatar
    13
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Ai uitat cratița.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    Sa inteleg ca esti printre neajutoratii care nu stiu gati, hm ?

  15. Cristian`s avatar
    15
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Cratița are întrebuințări multiple. Poate fi folosită și la a găti și la a da cuiva în cap, nu că m-aș omorî eu după violențe dintr-astea casnice.

    Limitându-ne totuși la gătit, neajutorat e prea mult spus, chiar aseară am primit niște ajutor pe messenger de la o prietenă. :-) Nu mă omor și nici nu mă pricep în mod deosebit la gătit, așa că prefer să las pe alții să se ocupe de asta. Eventual mai fur niște meserie de la ei și o folosesc când e cazul.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    Mei, bataia domestica nu se face cu obiecte contondente in parti tari (gen cap). Se face cu obiecte flexibile in parti moi (gen tite si buci). Ca sa stii.

    Nu stii ce pierzi. Ar trebui sa se dea la bac, e esentiala asta, sa poti gati. Bine.

  17. Cristian`s avatar
    17
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Ce s-a întâmplat cu it's all fun until someone loses an eye, then it's hysteria? De altfel având în vedere că articolul e despre preocupările amantei, eu mă refeream mai degrabă la cazul în care ea dă în cap cuiva. Nu mie, totuși.

    La școlile profesionale sau cum s-or mai chema acum, se dă la absolvire o probă din așa ceva. Am și văzut un reportaj odată la televizor cu unii care deserveau un întreg restaurant. Apropo, ce ți se pare ție că ar fi esențial să știi să gătești? Cartofi prăjiți, șaorma cu de toate?

    P.S. Noroc că printre obiectele alea flexibile se numără și furtunul de la mașina de spălat.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    hysterical bwei.

    Esential s-ar cere sa stii sa gatesti varza a la cluj, musaca, paste-n sos alb, paste-n sos de rosii, ciorba de zarzavat, tarta cu mere si alte chestii de-astea de baza. Dupa care sigur ca fineturile vin de la sine, odata cu experienta.

  19. Cristian`s avatar
    19
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011

    A crăpat Epiphany și s-a dus frumusețe de comentariu. Așa-mi trebuie dacă nu dau submit, chit că era incomplet. Deci varza a la cluj nu-mi place, musacaua la fel, iar paste-n sos de roșii am făcut săptămâna asta, iar ieri pilaf. La dulciuri nu m-am băgat, dar nici nu mă omor după ele așa ca alții. Îmi plac, dar nu țin neapărat să le mănânc, ba chiar le-am cam evitat în ultima vreme, cel puțin pe cele din comerț. Poftesc doar la un tort anume, însă doar de curiozitate.

  20. ahahaha sa-ti traiasca open sors. eu pe rekonq ma simt ca pe ie6-7, cade la orice javascript.

    la cluj cum e varza, cu zahar si boia sau ? :lol:

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    @Cristian Pai daca folosesti epiphany, cine strica ? Daca ai facut pilaf si paste si alea, mnoa, esti la nivel acceptabil atunci.

    @Freud La Cluj varza e cu varza. Iar barza cu barza. Brinza la viezure-n minji.

  22. viezurele are branza'n mij?

    :ew:

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Iote de unde sare lurkerele. Mai poftiti pe la casa amantei domnu'. Are si ea diverse.

  24. lexy229`s avatar
    24
    lexy229 
    Monday, 15 August 2011

    Salut prieteni!

    Voi faceti sex cu castravetele?

    As dori va rog frumos raspuns la aceasta intrebarea. Pupici cius.

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Obvious troll is obvious!

  26. Cristian`s avatar
    26
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011

    @lexy229: nu, cu pepenele că-i mai mare și mai zemos.

    @Freud, MP: am omorât din greșeală un proces XFCE și s-a dus toată sesiunea împreună cu toate programele grafice. Epiphany e ok, folosește Webkit la fel ca Safari sau Chrome, însă în mod ciudat nu pot să dau refresh după ce am comentat. Îmi apare o eroare ciudată.

  27. Cristian`s avatar
    27
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011


    The requested URL could not be retrieved

    While trying to process the request:

    GET /trilema/2011/treburi-de-lipsa-la-casa-amantei/ HTTP/1.1
    Host: polimedia.us
    Origin: http://polimedia.us
    Cache-Control: max-age=0
    User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/534.26+ (KHTML, like Gecko) Version/5.0 Safari/534.26+ Epiphany/3.0.3
    Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
    Referer: http://trilema.com/2011/treburi-de-lipsa-la-casa-amantei/
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
    Accept-Encoding: gzip
    Connection: Keep-Alive
    Cookie: subscribe_checkbox_4c1feba99ff36cd66ac3dafb076c5294=unchecked; comment_author_4c1feba99ff36cd66ac3dafb076c5294=Cristian; comment_author_email_4c1feba99ff36cd66ac3dafb076c5294=XXX; postpassword=xhNneC1i
    Content-Length: 581

    The following error was encountered:

    Invalid Request
    Some aspect of the HTTP Request is invalid. Possible problems:

    Missing or unknown request method
    Missing URL
    Missing HTTP Identifier (HTTP/1.0)
    Request is too large
    Content-Length missing for POST or PUT requests
    Illegal character in hostname; underscores are not allowed

    Your cache administrator is webmaster.
    Generated Sun, 14 Aug 2011 23:52:11 GMT by XXX (squid/2.7.STABLE4)

    Pe Firefox nu-mi aduc aminte să o fi întâlnit.

  28. @cr : ai calculator de 32 ram sau ce? schimbate pe gnome.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    @Cristian N-am mai vazut-o. N-am idee ce i-ar putea cauza. Probabil corupe ceva la request ma gindesc.

    PS. Opera ftw.

  30. Cristian`s avatar
    30
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011

    @Freud: folosesc Firefox de obicei, dar acum dacă tot am pornit Epiphany, barem să fie cu folos.

    @Mircea Popescu: o fi proxy-ul mai ciudat. Mai am niște probleme cu alte alte aplicații din cauza lui.
    Opera, adică programul ăla cu closed source? Freud, uite unde era marele susținător de comunism și open source.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Don't stereotype, eh ?

  32. pai am zis eu prin comentariile astea ca libertarienii sunt contradictori in sine. adevarul e ca totusi opera e cat de cat curat si independent, fata de chrome cu dubiozitati de la google si firefox tot detinut de google.

    alternativele sunt Arora, Konqueror, Epiphany, Mozilla, etc; care tot pe webkit si gecko o ard, adica chrome si firefox.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Vesnica poveste, falsa alegere intre fake-free si not-free. Si Trilema se plateste.

    PS. Contradictorii.

  34. serios, nu pot sa spun ca un grup e contradictoriu, trebuie sa folosesc plural?

    holy sheet nigga.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Grupul, la singular, e contradictoriu, grupul numit prin membrii > plural > contradictorii. Logica gramaticii e formala, nu metatextuala.

  36. cum plm ba sociologia spune ca grupul poate fi considerat ca un unic, condus de aceleasi idei si etc, si tu-mi spui mie ca nu e singular. hua, in pizdets russia lenin doez nots agree.

    ma rog firar ea de limba sa fie.

  37. Cristian`s avatar
    37
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011

    Chiar așa, substantivul colectiv precum țărănimea.

    @Freud: Internet Explorer sub wine rulezzz123

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Taranimea e contradictorie. Ca doara n-o fi taranimea contradictoriu acuma.

  39. pai taranimea e plurar ca-i proasta, inca nu a fost Unificata sub miscarea proletara. :lolpestelol:

    Sistemul Socialist pentru Popor niciodata nu este contradictoriu, nu greseste, nu esueaza.

  40. Cristian`s avatar
    40
    Cristian 
    Monday, 15 August 2011

    Amanta Partidul ne hrănește. Amanta Partidul ne dă lapte și carne. Numai dușmanii poporului ca alde Mircea mănâncă creveți. Dar revoluția socialistă a început tovarăși. Azi în Timișoara Londra, mâine-n toată țara lumea.

    P.S. Generatoarele astea de text sunt așa de bune și de umane că mai și greșesc din când în când, așa la derută.

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Vezi cai scris balesc gresit.

  42. lexy229`s avatar
    42
    lexy229 
    Monday, 15 August 2011

    Vezi cai uitat de flocinolol.

  43. Mircea Popescu`s avatar
    43
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Poate ca flocii tai is lol. Flocii mei sigur nu-s lol.

  44. lexy229`s avatar
    44
    lexy229 
    Monday, 15 August 2011

    floci-no-lol?

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    O, wait. Rite.

  46. De preferinta setul Waite-Smith, ca-s superbe

    I am 12 and what is this. Google sez this is a set of tarot cards.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Saturday, 8 September 2012

    Pai da.

  48. V. Carti de joc. De preferinta setul Waite-Smith, ca-s superbe, da’ daca nu merge ce gasiti. Invatati-o sa joace poker, in caz ca nu stie

    Cum zici tu ca joci poker cu cartile de tarot, mai zi o data ca nam inteles din prima. Tarotu' e sa ghicesti in el.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Saturday, 8 September 2012

    Mei, nu joc poker cu cartile de tarot. Sa facem comprehensiunea citirii de-aia :

    V. Carti de joc. De preferinta setul Waite-Smith, ca-s superbe, da’ daca nu merge ce gasiti. Invatati-o sa joace poker, in caz ca nu stie, e si placut de jucat, intr-o pereche sau mai multe perechi si e si profund, foarte foarte profund.

    Vezi acolo unde este un punct care desparte doua propozitii ? Si vezi unde nu se zice nicaieri ca invatati-o sa joace poker cu cartile de tarot ?

    Sa construim si un alt exemplu!

    V. Dildo. De preferinta ala dublu cu miner, cu care-o puteti fute-n pizda si cur simultan. Invatati-o sa suga pula, in caz ca nu stie etc

    Noa, cum sa suga pula cu dildau' dublu ? Pai nicicum. Pentru ca punct.

  50. Fiind ele-n acelasi paragraf ma gandeam ca-s si-n acelasi context, da' ma rog, sari din idee-n idee ca sor-ta din pula-n pula.

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Saturday, 8 September 2012

    Inb4 rage.

  1. [...] Treburi de lipsa la casa amantei [...]

  2. [...] Like, when you go to town or some social function or something, you spend your time being stressed out by the dumb bitch in your life making you late, right ? She's not ready, she's bla bla bla... Well, what can I say, mine are ready on time without exception (or else!) ; so what we do is I stuff a marble up their butthole, and the evening becomes an exercise in not laying the egg. It's a whore's sport, see, it promotes fine buttscular control and other needful things. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.