Topul rusinii

Wednesday, 06 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aveam la un moment dat un forum pe care se mai discutau chestii despre indelung-aminatul proiect al mmorpg-ului Epothy. Probabil ca l-ati vazut, ca avea link din sidebar din dreapta de-acolo.

Ei, prin Ianuarie, cind a plecat tipa care se ocupa, intre multe alte chestii, si de mentinut situatia pe forumul cela (cam abandonat, de altfel), am distribuit toate sarcinile ei in alte parti, dar cu plivit forumul Epothy n-am incaltat pe nimeni. Nu mi s-o parut necesar, oricum, cine posteaza acolo ?!

Ei bine, spamerii posteaza acolo. Am remarcat in timp ce sapam dupa diverse date pentru cea mai recenta aroganta ca hm... epothy.polimedia.us totusi are un trafic destul de sustinut asa, niste Gigabiti lunari acolo. De unde Frantz ?! Ei, ce sa vezi, 8000+ "utilizatori" scrisesera vreo 25,000 de "articole". Va inchipuiti voi, nu mai repet mostre ca n-are rost.

Chestie care-mi da o interesanta ocazie de-a face un top. Un top al rusinii. De unde vin robotii care spameaza forumuri ?

topul-rusinii-s

Pot spune ca-i inteleg pe webmasterii care baneaza .ru .ua din principiu. Pentru ca asta-i marele adevar : cit ce priveste Internetul, Russia si Ucraina sunt mai degraba pagube nete, strica de departe mai mult decit contribuie.

Romania nu-i nici ea departe in top (chit ca mai nou ne-o iau si aici cehii inainte).

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Pai, daca doar la asta se pricep...

  2. spamezi nemteste...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 6 April 2011

    @Madalin Blidaru S-ar pricepe ei la multe, mi se pare mie, da' din ceva motiv s-or stabilizat pe astea.

    @F Ha ?

  4. si din cauza unora, rusul de rand e trist ca nu poate accesa nu stiu ce site.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 7 April 2011

    Rusul de rind sa faca bine sa-si petitioneze liderii sa-i beleasca pe aia "unii". Ca daca rusul de rind n-ar mai vota nici un politician care ar ingadui ca "unii" aia sa-si continue afacerile, unii aia ar disparea cam asa cum a disparut Vintu.

  1. [...] Ei, si-odata ce-am gatat de descris, sa revenim totusi la tema! Tineam deci un forum. Dupa ce nu s-a mai ocupat nimeni de el... nu s-a mai ocupat nimeni de el. Ca rezultat, toti spamerii lumii s-au ingramadit acolo, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.