Tom Sherak, gaozarul imbecil

Wednesday, 16 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tom Sherak e un tip pe care-l puteti cauta linistiti pe Google, ca nu veti gasi altceva decit diverse declaratii de-ale lui in legatura cu un eveniment de-acum o saptamina.

Aceasta pseudo-persoana de consistenta aproximativa a cartonului nu exista in afara respectivului eveniment. A jucat in vreo doua chestii (Columbus Circle de care n-am auzit si NYPD Blue care lol) si-a mai produs vreo doua chestii asa, mediocre. Nu-i nici macar la nivelul unei Megan Fox, aia macar are tite, nu-i nici macar o Paris Hilton, aia are bani, nu-i nici macar o Kim Kardashian, aia are cur. E pur si simplu nimeni, nu inseamna nimic, n-a facut nimic, zero, ce sa mai zic...

Evenimentul cu care-a rupt gura tirgului e urmatorul : Stiti ca se organizeaza Oscaruri in fiecare an, vreo 83 de editii pina acum, plus minus. Ei, petrecerile astea (ca-s petreceri de fapt) se compun din doi oameni cheie : producatorul si gazda (host-ul, in engleza). Producatorul e ala care gestioneaza tot ce-i in spatele cortinei, de la adus apa la instalat camere, invitatii, tot. Sigur, nu face astea cu mina lui, da' el raspunde. Host-ul e ala care sta la microfon. Vine cu glume, atrage oamenii adica plebea cu numele lui pe afis si respectiv oamenii adica greii prin conexiuni, chestii de-astea.

Producatorul editiei curente era Brett Ratner, un producator cu experienta in tot felu' de filme de cacat pe care nu le-am vazut. Host-ul editiei curente era Eddie Murphy (asta dupa ce Billy Crystal imbatrinise in pozitia de host al Oscarurilor, cre' ca jumatate spre trei sferturi din cariera lui consta in asta, da' se cam saturase lumea de Billy Crystal la Oscar, pe bune acuma).

Cind dintr-o data, evenimentele iau o intorsatura! Ratner zice in ceva discutie ca dublele sunt pentru gaozari, sau asa ceva. Suparare mare la Hollywood, prin Academia de Gaozari Artistici sau cum ii zice chestiei. Cacum!!! sa zica cineva gaozari! De parca e mare mister ca gaozarii-s de cacat. Mbun.

Asta, Ratner, da o scuza publica ca vai, el nu voia sa zica neaparat ca gaozarii-s de cacat, ci pur si simplu folosea expresia asa, ca o expresie. Cum de altfel ar fi si logic sa folosesti expresiile : ca expresii. Bine, el n-o mai zis chestia asta, ca-i baiat finut, spre deosebire de a) mine si b) gaozarii respectivi, care s-au cam simtit.

Academia de Gaozari De Cacat nu considera ca-i suficient sa-ti ceri scuze dupa ce ai zis ca "gaozari", ci trebuie numaidecit sa-si dea Ratner demisia! Demisia! Demisia! Deci va dati seama, Occupy Oscars acolo pe ei frate, agitatii revolutionare, vor indrepta ei gaozurile lumii prin aceea ca vor impiedica abuzul lingvistic de gaoaze expresive. Duri tipi, asa gaozari cum sunt ei.

Ratner isi da demisia, da' sa vezi chestie, ca si Eddie Murphy isi da demisia. Pentru ca nimeni normal la cap nu-si doreste sa lucreze cu niste gaozari (asa cum e de exemplu gaozarul de Tom Sherak, cit si restul Academiei de Gaozari Basinosi), si Murphy e chiar normal la cap. Asa ca ramin gaozarii-n pana, tot cu Billy Crystal, hai cumva sa gasim producator, vai de noi.

Stiti ce declara Tom Sherak, dupa ce-o facut-o de oaie in halu' asta ? Nu stiti, ca nu va puteti inchipui asa gaozeala nasoala, e de nivelu' aleia in care unu' ii atita de spart in cur incit pur si simplu nu se mai poate tine si se caca pe unde nimereste, ca vaca. Deci, Tom Sherak, gaozarul sef, vine cu urmatoarea declaratie : ca el spera ca aceste evenimente vor demonstra cit de nociva este folosirea iresponsabila de cuvinte precum gaozar.

Mnoa, cam de-asta is amuzanti americanii. Situatia revine cam asa : io sed in bar cu o pizda. Unu' spala pe jos la o masa de alaturi. Io-i zic la pizda : tu pizda, da sarea. Ala de la masa de alaturi isi baga una cu mopu' in cap de cade lat. Noi (io si cu pizda) ne uitam uimiti unu' la altu'. Ala isi revine, si io zic "tu pizda, ai vazut ce dobitoc ii gaozaru' ala ?". Gaozarul cind m-aude ca zic iara pizda incepe sa-si dea cu capu' de zid, isi sparge o arcada, nasu', singe peste tot. Vine politia, salvarea, televiziunea (lui Dan Diaconescu) ca-si sparge un gaozar posedat de diavol fata de un stilp. Ii iau fetele interviu, muistele alea care-s mereu cu intrebari de cacat in program (aia cu "unde au fost duse victimele care au decedat" atunci cind cu Serban Huidu zic ca-i reprezentativa). Ce declara tipul ?

Ca spera ca aceste evenimente vor demonstra cit de nociva e folosirea iresponsabila de cuvinte precum tu pizda. Sau gaozar.

Da. Pentru ca nu-i ca si cum evenimentele respective demonstreaza cit de nociv e sa fii gaozar. Nu. Nu aia ii problema, ca ce esti tu. Problema is numele lucrurilor, nu lucrurile. Deci e ok sa fii gaozar atita timp cit nu spune nimeni ca esti gaozar. Da' daca spune cineva ca esti gaozar e nenorocire (si daca esti, si daca nu esti, ca in SU nu conteaza realitatea, intelegeti odata!).

Este ca-s amuzanti americanii ? Si ma rog, gaozari, da' pina la urma aia nu ne intereseaza pe noi.

PS. Muie cu cacat @GLAAD, ca ei is vinovatii in cazu' asta concret. Daca nu va potoliti, bai gaozari infecti, veti sfirsi dupa sirma ghimpata. E garantat.

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Tom Sherak, acum cu 400% mai celebru!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 November 2011

    Lolz. Minim, am spus!

  3. Tom Sherak: Omul pe care un ''a'' l-a impiedicat sa obtina rolul principal din filmul Shrek (unde Murphy a fost magarus).

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 November 2011

    Hehehe. Detalii, detalii.

  1. [...] : Te gindesti si la Google cind iti scrii titlurile ? Eu : Clar. Mai ales cind ma apuc sa fut pe [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.