Te-n Cur L.

Saturday, 17 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pentru ca ati fost baietei si fetite cuminti si ascultatori si-acum rulati fin pe linux, am sa va-n cur. L.

Sa zicem ca avem un imageboard cum ii zice lui pe englezeste, adica site de-ala de imagini gen 4chan. Cum ar putea fi de exemplu dtng. Sa zicem ca avem un set de vre-un catraliard de poze cu gagici in pizda goala, prin oras, pe cimpuri, pe ici-colo, cum se poate intimpla mai ales daca ne ocupam cu de-astea si-avem o virsta. Sa zicem (partea cea mai improbabila de altfel) ca decidem sa publicam din ele.

Cum procedam ?

Ei, aici intervine marea chestie zisa curl. Deci, pe pasi :

Pasul I. Mergem in directorul cu pozele de le dorim uploadate, si

mircea@inigo-montoya:~$ ls > dirlist.txt

Ca rezultat avem acum lista fisierelor amplasata convenabil intr-un fisier denumit dirlist.txt

Pasul II. Deschidem fisierul dirlist.txt, de exemplu in gedit, si apoi de-acolo din meniuri dam replace, asa fel ca spatiile despartitoare ("    ") sa devina linii noi ("\n"). Ideea e sa raminem pe fiecare linie cu cite-un singur nume de fisier si nimic altceva.

Pasul III. Alegem thread-ul unde dorim sa incarcam imagini, si privim in sursa paginii. Cautam niste chestii de baza precum

<input type="hidden" name="replythread" value="9685" />

Pasul IV. Inlocuim in dirlist.txt toate spatiile despartitoare dupa cum urmeaza : "\n" devine

;type=image/jpg" http://trilema.com//dtng/board.php\nsleep 10\ncurl -F board=c -F replythread=9685 -F MAX_FILE_SIZE=1024000 -F postpassword=12345ggg -F "imagefile=@/home/blablabla/

Da, chiar atit de lung. Chestia respectiva va recompune frumos pe linii comenzi catre curl. Evident, blablabla ala este directorul in care ne jucam noi. Si-acum nu ne-a mai ramas decit

Pasul V. Ctrl-alt-T ca sa deschidem un terminal (sau il refolosim pe cel in care-am dat ls) si copy/paste din gedit. Mai departe chestia isi vede singura de treaba, uploadind cite o imagine la fiecare zece secunde (de fapt asteptind cite zece secunde intre fiecare upload, ceea ce-i usor diferit).

Precum probabil va puteti inchipui, optiunile sunt intru totul la dispozitia dumneavoastra, precum si site-ul caruia va adresati.

    Pentru utilizatorii versati : Da, stiu, sed, da stiu, pipes, da stiu, sunteti smecheri. Bravo voua. Inseamna ca articolul nu vi se adreseaza, nu-i asa ?
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. sau powershell...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Vai de capul nostru, mai bine le fac din FPS.

  3. Mediul orientat pe obiecte din Powershell mi se pare inutil de complicat pentru clasa de probleme pe care vrea să le rezolve, dar având în vedere că-i cam cea mai bună unealtă de genul ăsta de pe Windows, na.

    Ar mai merge cygwin cu vim și bash. L-am folosit cu succes pe la temele de sisteme de operare pe Windows, pentru căchiar și pe Windows, fără beși viața e greu.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 December 2011

    Mediul orientat pe obiecte din Powershell mi se pare inutil de complicat pentru clasa de probleme pe care vrea să le rezolve, dar având în vedere că-i cam cea mai bună unealtă de genul ăsta de pe Windows, na.

    Quoted for the truth. Oh, teh painful truth.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.