Tampoane

Wednesday, 12 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cam fara exceptii blogarii de sex masculin se impart in doua categorii mari si late. Pe de-o parte sunt aspirantii la pizda, care plutesc intr-o foarte haioasa ceata idealizanta, o stiti, aia cu "femeile n-au vinturi", in conditiile in care femeia e singurul animal capabil sa se pirtiie si pe fata si pe dos. Un exemplu recent de "realitatea cruda violeaza aspirant la pizda" ati avut de altfel chiar recent pe-aici.

Pe de cealalta parte, saturatii de pizda. Astia-s tipii care nu mai vor nimic de la viata, tot ce-si mai doresc este sa stea acasa in "maieul unsuros" si sa se uite la ceva sport, seriale cu batai sau competitii de tricouri ude netulburati, intre o cantitate de bere ambalata in pungi de plastic (1-200 grame) si o cantitate de semninte de floarea soarelui ambalate in sticle de plastic (2-3 litri). Sau ma rog, invers.

In general prima categorie asculta "rock", prin care adesea se inteleg cine stie ce minuni socante, si la fel de adesea dezvolta cite-o pasiune nesanatoasa pentru cine stie ce nepriceputean (Jimmy Page, chitaristul de la The Yardbirds fiind unul dintre idolii mai des intilniti), caruia ii dedica articole scurte compuse din fraze de cite trei cuvinte urmate de-un semn de exclamare cu ocazia zilei de nastere. Tendinta aceasta ilumineaza o problema specifica intregii categorii : cind sunt foarte excitati se exprima foarte scurt, foarte incordat si foarte brusc, si ca atare au bune sanse sa ramina aspiranti la pizda cam pina se plictisesc.

Iar cind se plictisesc trec in a doua categorie, asculta manele, parazitii, bug mafia sau, odata cu inaintarea in virsta, formatii "folk", "pop" (formatii 4-proaste:2-blonde-2-brunete) si-si cumpara televizoare mari in rate pe 5 sau zece ani, spre completa disperare a tineretului din aceeasi categorie care-i infiereaza patriotic si repetat pe blogul propriu.

Ambele categorii au in comun o relatie unilaterala cu pizda, sau ma rog, organul sexual al femeii : primii interactioneaza cu el* in principal in imaginatia proprie, unde li se petrec tot soiul de scenarii atit de rafinat-complexe in frumusetea lor cristalin-eterata incit atunci cind se chiar afla-n situatia de-a da la buci se umplu instantaneu de muci (sa-mi scuzati rima prea brusca, e din empatie). Ultimii nu interactioneaza cu el* tot in principal in imaginatia proprie : refuza in mintea lor partide de sex pe care nu li le ofera nimeni seara de seara, ba uneori chiar de mai multe ori intr-o zi.

Ca rezultat, ambele categorii percep acut o dificultate de-a interactiona cu... pai n-o sa va vina sa credeti, dar tampoanele. Care sunt bucatelele alea de bumbac de se indeasa-n pizda cit timp singera ca sa nu lase urme peste tot prin casa ca pisica. Le vine greu sa intre in magazine unde se vind tampoane, le vine greu sa ia o cutie de tampoane in mina, le vine greu sa le puna pe banda transportoare, sa le plateasca, sa le bage-n plasa, le mai scapa pe jos, se mai fisticesc... Le este practic imposibil sa-si reprezinte la ce se folosesc, "ce inseamna asta", nu pot sa se gindeasca la grozavii precum de exemplu ca au dimensiuni (vreo cinci) si respectiv aplicatoare (pe care majoritatea femeilor nu le folosesc, bagindu-si tamponul in pizda direct cu degetul). Percep o serioasa trauma psihologica la simpla mentionare a banalitatilor astora, se simt vinovati fata de masculinitatea lor (fie cea infantil-sensibila in primul caz fie cea sfrijita-curaj-gaina-ca-te-tai in al doilea caz) daca de exemplu cunosc branduri de tampoane, e o intreaga tevatura-n mintiucile lor cele mici si netede de gugustiuci.

Eu nu vad nici o problema in a cumpara tampoane. Vad in schimb niste probleme psihologice destul de serioase in a avea o problema cu asta.

---------
* El adica organul, da ? Deci e la masculin. Sunteti gay ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. Din femeie ne nastem , deci nu vad problema ...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 January 2011

    Pe unii ii aduce barza.

  3. Aspirantii la pizda, saturatii de pizda, autorul in care categorie se inscrie?

  4. Zici? Huh ...

    http://www.youtube.com/watch?v=BkfkdN6E84U
    Am auzit ca-acum un an cand te-ai dus sa dai la buci,
    Cand te-ai apropiat de pizda, te-ai umplut de muci ...

    E rima veche :P

  5. pletzalcoatl`s avatar
    5
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 12 January 2011

    Proprietarii de pizda.

  6. Proprietarii de pizda

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 January 2011

    lexy229 Submitted on 2011/01/12 at 5:02 d.m.
    pletzalcoatl Submitted on 2011/01/12 at 5:02 d.m.

    Plm ?!

  8. Haha!Greatminds

  9. nici nu stiu ce reactie sa am acuma... nu prea cred sa existe infantili intr-asa un hal

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 January 2011

    Deduc ca nu prea citesti bloguri.

  11. despre ce te depaseste nu poti decat sa iei la misto sau sa ignori, cam asta e atitudinea romanului in ce priveste chestiunile importante de luat in discutie. tot tabu au ramas ciclul menstrual, Dumnezeu, sexul, cum se fac copii si rahatul.

  12. Iar ai trecut pe la Zoso?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 13 January 2011

    @Mikael Eon De la fiecare dupa capacitati, sau cum era.

    @dAImon What is this zoso you speak of ?

  14. E o conexiune interesanta pe care o faci intre disfunctia cu tampoanele si lipsa de sange'npula. Ma intreb daca respectivii le constientizeaza interior ca pe o concurenta neloaiala avand in vedere durata de utilizare.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 13 January 2011

    Nu se poate nega ca dintr-o anumita perspectiva primitiva tamponul e un surogat de penis, motiv pentru care si ridica atitea dificultati mintii sopirliene.

  16. Aia din a II-a categorie fac articole pe spinarea celor dintai.
    Tantza= Morom3t3

    http://morom3t3.wordpress.com/2011/01/05/ym-coacalarul-rocker/

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Thursday, 13 January 2011

    esti prea curvar homosexual tranzvestit

    Replica serii :D

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.