Suferintele tinarului Googther

Thursday, 18 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un cititor mi-a atras atentia ca eu ies mai sus pe "zoso" decit iese Vali Perfu pe "trilema", chestie in sine amuzanta, chit ca nu-i o noutate neaparat (apropo de care problema, atragem atentia ciordacului care are impresia ca el a introdus expresii precum "coispe" in vocabularul internaut ca la alegere a) e ridicol sau b) eu am introdus imburdarea de ris [de el] prin casa - si nu doar pe Internet. Am inchis paranteza.

Din lipsa de activitati si ocupatii m-am apucat sa scutur praful de pe webmaster tools. Sa impartasim :

suferinte

Tot cu ocazia asta am descoperit ca Google indexeaza Trilema in proportie de 98,8% (2,829 pagini indexate din 2,795 cuprinse in sitemap). Si da, pentru curiosi, asa variaza, 50-100% de la o saptamina la alta. Ghiciti de ce.

Banuiesc ca aici ar fi momentul la care va dau exemple de "ce chestii amuzante au cautat oamenii la mine pe blog" - slava cerului dintr-o mie si ceva de cautari unice in fiecare zi as avea de unde stringe material. Totusi, eu sunt de parere ca numai luzerii publica non-articole generate automat. Blogerii adevarati, ca de exemplu eu, pot scrie articole despre nimic direct din capul lor, fara sa recurga la automatizari.

Si ca tot veni vorba despre nimic, sa va prezint esenta nimicului, Google plus :

google-plus-0

Cam cite articole ati citit in ultima luna despre cit de extraordinar, revolutionar, important si esential se gaseste google plus in "strategia de social media", "mixul", "expunerea", "atragerea de trafic" si moasa-sa pe gheata ? Mbun. Va felicit, insistati, sunteti pe drumul cel bun. Nu uitati de facebook, twitter, insistati in special pe abonatii RSS si cine stie, poate ca-ntr-o zi.

Intre timp, eu am mai multi vizitatori directi decit de pe motoarele de cautare. Probabil pentru ca sunt un om rau, care nu intelege Internetul.

PS. 12 / 370 iese cam trei si-un sfert la suta. Adica peste 0,08.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Eu am vazut buton de google+ si pe site porno, deci ii mai dau 2 luni pana se fasaie de tot si uita lumea de el. Daca n-a uitat deja.

  2. @Gheorghe : Nu cred ca lumea o sa uite de Google+ prea redepe. Va mai trai cel putin doi ani.

  3. Io am primit invitatie pe Google Plus, am invitat mai departe vreo 10 oameni mai activi pe internet .. cert este ca nu se intampla nimic acolo. Nimic. Nicht. Nada.

    Poate la altii se intampla, se misca reteaua. La noi ma indoiesc sincer sa prinda avant si va fi folosita daca nu va veni cu un ceva motor de tractiune (FB a avut Farmville, mi se pare) sau nu se va satura lumea de FB din ceva motiv.

  4. deh, daca nu va treceti numele reala si numerele de telefon...

  5. Cum merge cu articolele platite?

  6. Google+ abia este la inceput, nici macar nu a aflat toata lumea de el. Eu zic ca va fi mai mare decat Facebook-ul in cativa ani.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 August 2011

    @gheorghe Plm, si eu planuiam sa-l incerc anul viitor cindva. Uite asa am eu numai ghineoane, de-aia n-ajung nicaieri pfoai.

    @Madalin Blidaru Poate ar fi o idee sa facem un betting pool ceva.

    @dAImon Pai piaristii cu aspiratii de-a fi blogari ii faceau mare reclama. N-o sa-mi zici acuma ca parerea lor intereseaza fix pe nimeni ?

    @Freud Eu in general imi trec numele real. I-am obosit pe hipstarii cu fetisuri pentru anonimitate din jurul BTC cu faza asta de-or dat in nevroze.

    @Dan Foarte interesant ca tu stii ce-a zis George, chit ca el e tinut in moderare.

    Daca tot e sa facem pe desteptii, eu zic sa ne asiguram intii ca nu suntem deosebit de prosti.

  8. @dan@mp@jorje posibil pentru ca e un spammer cu reclame, nu ca ar fi prima data cu aceleasi linkuri

    @mp : ti-am zis eu ca anonimas-a e pentru baieti de subsol.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.