Serviciul nemuririi - partea I

Sunday, 21 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am gasit intr-un strafund de tripod niste chestii care nu-s neaparat in stilul meu, da' macar au avantajul inconturnabil ca nu-s nici in stilul labarelii ce trece drept mainstream in zilele noastre, cel putin intre refuzatii care cred ca-i ok sa stergi comentarii, sa nu raspunzi cind te ia careva la intrebari dificile, sa existe "moderatori" pe orice prapadenie de site uitat de lume si restu' de cacaturi triste.

Am sa le nemuresc aici, dat fiind ca eu am si licenta pe vesnicie si mai multa banda decit Trompi. Plus ca tripodul ala cine stie cit mai are si cum da faliment yahoo azi-miine. Nu le-am scris eu, nu stiu cine le-a scris, n-am referinte culturale dilauc. Daca are cineva, rog sa explice la comentarii, sunt chiar curios pe tema. Multumesc.

    Istoria iubirii

    Daca citim istoria iubirii constatam cu oarecare surprindere ca omul preistoric nu-si rupea femeia cu bataia.
    Si atunci se naste intrebarea fireasca: era oare neanderthalul mai civilizat decit barbatul zilelor noastre? Parerea mea e ca explicatia se gaseste mai degraba la polul opus.
    Cu alte cuvinte barbatul nu-si batea femeia pentru ca femeia n-o cerea cu atita ardoare ca-n ziua de azi.
    Nu sint un adept al principiului: un ochi vinat la femeie = o explicatie primita, dar cred ca in 95 % din cazuri bataia e ceruta de femeia emancipata si desteptata peste noapte.

    TaTa

    ~ * ~

    Am ramas gravida - nu ma mai cauta

    Ca primesti un SMS, ca vestea iti vine pe telefon sau ca ti-o spune direct de multe ori suna la fel.
    Cu mai multe cuvinte ea e gravida si e doar treaba ei, nu vrea sa mai auda de tine pentru ca e zdruncinata si trebuie sa ia singura o decizie. Sugereaza ca ea il pastreaza si pe tine te lasa liber sa-ti vezi in continuare de viata ta, dar te-a informat asa, doar sa n-o mai suni sa sufere mai mult.
    Nu intreaba ce parere ai, nu spune cu ce pula mea o sa-l creasca, dar lasa de inteles ca rezolva ea.
    Si atunci ajungem la miezul problemei, santajul sentimental.
    Domnisoarelor cu pricina de multe ori le-a intirziat ciclul cu doua ore ca Intercity-ul de Iasi dar deja au o problema de cuplu.
    Problemele grele rezolvate unesc oamenii. Si asa dupa ce ati trecut prin atitea impreuna e normal s-o iei de nevasta.
    Eu zic s-o lasati mai moale cu mangleala de cacat, iar daca chiar sinteti gravide de-adevaratelea luati o decizie impreuna.

    TaTa

    ~ * ~

    Floricele pe campii

    "Bosorogii fatza la perete, babele sub scaune" se auzea prin salile de cinema pe vremea lui Ceausa cand fie ca era vorba de Margelatu sau de Raj Kapoor, aparea pe ecran o femeia victima a unei hartuiri sexuale cenzurate de catre niste labagii care din dragoste prea mare pentru laba privau publicul nevinovat de un drept pe cat de sacru pe atat de util.
    Indemnul de mai sus era conceput sa evite incidente cardio-vasculare in intunericul in care plutea un damf de complicitate dizidenta cand ne uitam la un film american. Avea un sunet aparte cand din gura impeuna cu sunetul sarea o coaja de samanta care facea parte dintr-un set de cateva cutii de Vitamina C. Set pe care auncai fericit cativa lei in semn de respect pentru filmul bun pe care urma sa il vezi. Daca dupa faza fierbinte sugeai o tigara cu filtru si trageai cateva flegme la nimereala in intuneric printre picioaele sprijinite pe scaunul din fatza nu avea cum sa-ti para rau dupa cei 6 lei cheltuiti pe bilet.
    Iar daca nimereai un loc unde sa nu iti cada in cap diverse reziduri rezultate din buna dispozitie a celor de la etaj puteai lejer sa scoti o pizda la film in ideea ca intre doua faze de sex cenzurat dai si tu o muie sau macar bagi o mana intre labii.
    Vremurile s-au schimbat si pizdele care pe vremea cand umblau fara chiloti vara sa nu se incinga la punctul G mergeau la Cultural acum vor la Hollywood Multiplex. Si acolo ajung intotdeauna cu 10 minute inainte sa aiba timp sa stea la coada la popcorn. In felul asta se justifica cele trei zile de regim pentru ca acum isi pot permite sa ibage in ele o punga mare de floricele, baga-v-as...
    Pe la jumatatea filmului cand punga este de mult sub scaun incepe sa se intrebe: "Ce o avea asta de langa mine de nu vrea sa imi ia limba-n gura?"
    Raspunsul e simplu :Popconul, mai ales ala cu branza, in combiatie cu saliva, miroase urat. Miroase a ... stiti si voi ce.
    Si daca vreti sa nu mirositi urat veniti de acasa cu niste mentosane in loc de popcorn sau rugati-l pe fraier sa va duca la cinema pe Kogalniceanu unde sa puteti sa luati pula-n gura inca de la publicitate si sa prindeti si inceputul filmului daca va miscati repede. Dupa care va puteti vedea linistite de punga de popcorn.

    Bunicu

    ~ * ~

    Foste si fosti

    M-a sunat acum citeva zile o fosta fata sa ma intrebe ce mai fac, daca ne vedem sa mai stam de vorba si sa-mi zica si cat de bine-i merge cu actualul ei prieten, o bomboana de baiat.
    Mi-a mai povestit si cat de nenorocit am fost cu ea, ce animal eu si ce fata ea.
    Satul de dat in diverse, pun o intrebare: "Auzi, ne mai futem si noi?" "A, nu ma mai fut cu tine!" Si o intreb si eu ca baiatul "Da' de ce?" Si fata, care are o super relatie cu prietenul ei, nu stie sa-mi zica decit "Pai mi-e frica sa nu iau vreo boala, stiu eu cu cine te-ai futut tu?"
    Nu mi-a trecut prin cap sa-i zic altceva decit: "Vezi fa nenorocito ca d-asta meritati numai muie ca specie, ala e prietenul tau si tu nu te futi de frica sculamentului".
    Asa ca ma gindesc eu ca la fel de bine cum fostele noastre prietene se fut cu noi, si actualele noastre prietene se fut cu fosti.
    Ce sa mai zic, prietena ta a iesit aseara "cu fetele"? Ha, ha, ha!

    TaTa

    ~ * ~

    Fututul la romance...sau ce au invatat tovarasele in epoca de aur

    Iubitelor, recunosc sincer ca nu am prins prea multi ani de comunism......insa mi-au spus si mie baietii mai mari ca nu-ti prea ardea de futut cand se stingea lumina la 8 seara si in izmenele conjugale aveai doar la vreo 15 grade. In plus, o femeie in pufoaica, cu trei perechi de pantaloni si batic cu caciula pe sub casca de sudor nu cred ca putea concura cu vreo Pamela americanca.
    Ce au inteles romancele? Fututul e interzis! Fututul e rau, e cih! Si a mai fost si laba de doctrina cu "familia caramida de la baza societatii", dublata de un pic de pilda crestina promovata de prea-sfintii colonei din bisericile patriei. Si iar ma intreb ce au inteles romancele? Pai, futul e si rusinos si ca e gresit sa te bucuri de un orgasm si ca doar curvele se fut asa fara juraminte de casatorie in cap. Au trecut anii si "bunele invataturi" au fost raspandite din mama in fica - din gura in gura. Si ca la orice "telefon fara fir" ce a plecat dintr-un capat a ajuns la capatul opus.... altceva. Ce? Pai sa va zic tot eu. Frumoasele descendente stiu ca fututul la prima intalnire e rusinos si interzis.
    Da' nimeni nu a zis nimic de suptu' pulii. A zis cineva ceva? Nu! Atunci e la liber !? Uraaa, pe ele fetelor! Si aici nu inteleg eu ce e in capul femeii contemporane. Ce vor sa demonstreze? Ca sunt cuminti? Ca se pastreaza pentru casatorie? Ca le place muia? Ca nu sunt epilate decat pana la jumatea pulpei? Sau poate ce nu suntem destul de buni pentru un futut?

    Haladitu

    ~ * ~

    Am rasfoit actele

    Acum ceva timp eram combinat cu o fata un pic maritata, care locuia cu sotul ei de import, patron de stand printr-un en gross.
    Viata a facut sa trebuiasca baiatul sa plece de necaz prin tara lui calda, sa rezolve oarece probleme nasoale.
    Cred ca nu se ridicase bine avionul deasupra Snagovului ca am si primit telefon sa ma instalez in casa husenului.
    I-am futut femeia, i-am rupt patul, femeia mi-a dat la purtare niste tricouri si alte chestii dragute de-ale lui (noi cu eticheta pe ele), la halit mincarea lui preferata din frigider, i-a cautat cheile de la masina s-o plimb "cu ceva frumos, nu cu rabla ta", pe scurt am avut ce era mai frumos in casa si viata fraierului fix de la nevasta-sa.
    Si ma intreba un prieten: "Firma nu ai putut sa i-o iei?"
    Raspunsul meu a fost: "Nu, dar am rasfoit actelecu nevasta-sa"

    TaTa

    ~ * ~

    S-o scot?

    Ani de zile au trecut de la faza asta, dar tot nu pot sa nu ma pis pe mine cand imi aduc aminte cit de disperata era.
    Luptam calare pe o cam grasa si-mi bateam joc de mine cu un fel de preludiu. Dau jos un chilot, nu-mi aduc aminte detalii chit ca e punctul meu sensibil in materie de tzoale la pizde, imi fac loc intre picioare si ma apuc s-o vir.
    AU! AU! AU! Ce-i fato? intreb eu politicos.
    Au, ma doare, e mare!
    Si eu ce sa fac, s-o scot?
    NU NU NU!!!!!!!!!

    TaTa

    ~ * ~

    Numere date la shto

    0723 nu draga, ai gresit, 0722 cam asa suna vocea unui exemplar feminin care-mi dadea numarul de telefon acum cateva saptamani dupa ceva beri in centru.
    Dupa ce am sunat ca ultimul lache m-am filmat ca mi-am luat tzeapa si numar de telefon e la shto.
    Stai asa frate, nu rade, ca te-ai ars si tu cu faza asta la sigur.
    Eu dau cu propunerea de-acu-nainte sa le dam tot numa' numere la shto si numai sus, sa nu ne mai coboram pina-n pizda!

    TaTa

    ~ * ~

    3 - cifra norocoasa

    Introducere

    Cu cat e petarda mai mare cu atat harfele din capu' ei tre' sa fie mai evidente. un ruj rosu puternic si din ala care luceste, un fond de ten bine intins pe obrajorii durdulii, un pic da gel, un rimel pe geana, un parfum de duzina da' pe care scrie Paris - Roma - New York, o bluza din care tasneste perechea de tate, blugii stransi pe cur - gata, petarda e gata sa se lanseze pe traseu. curu'n spate, nasu'n vant si a pornit la prostit de prosti. eu unu' am pus botu'. de mai multe ori. voi nu? hai, mai subtire, macar puteti sa recunoasteti ca nu va vede nimeni aici. asa, bravo. bun.

    Si acum....

    Cand prinzi petarda, esti atat de orbit in prostia ta, de succesul tau incat iti vine, cum spunea un prieten, sa o tii pe palmute si sa-i dai limbi unde vrea ea. Trece timpul - afli ca suge pula, ca inghite, ca ii si face placere, ca de fapt asta-i place cel mai mult. in plus, se fute si la gaoz, rau, si asta ii place mult. chiar mai mult decat la pizda. bun. esti inca multumit. adica si un pic mandru ca ai gasit o femeie care nu e ca o scandura in pat. te si lauzi la prieteni cand te imbeti" Frate, fratiorul mea, bagaboanta mea suge pula ceva ce nu ai vazut si imi face si gaoz cand vrea pula mea. Manca-i-as pizda ei de fata frumoasa si completa, cum ma lucreaza ea ca o profesionista" Mai trece timpul si mai scade si "iubirea" ta pentru ea si te mai dezmeticesti. Parca nu e chiar asa frumoasa, si curul e cam mare si dimineata ii cam pute gura si nici nu se mai tunde la pizda asa des ca inainte si se scobeste in nas cand se uita la film seara pe intuneric, iar mucii ii arunca discret la marginea patului. Te imbeti intr-o seara si ii spui asa intr-o doara ca tie iti surade ideea sexului in trei. O intrebi daca ea s-a gandit la asa ceva, vreodata. Te dai inginer in d-ale sexului. Surpriza!!! "Sigur, ar fi misto, mi-ar placea ca tu sa-mi dai muie si altul sa-mi umple pizda de carne pe la spate. Da vreau ca tu sa-ti dai primul drumul in gura mea si apoi el" iti sopteste ea la ureche cu o voce calda pe care tu erai obisnuit sa auzi cum ea iti spune ca te iubeste si ca te vrea doar pe tine. "Gustere, fraiere, haladite, fometiste, pielea pulii" iti spun prietenii sau poate iti canta in struna in speranta ca ei vor fi aia care o sa-ti calareasca si muiasca femeia de fata cu tine. Oricum, frumoasa, delicata, floricica, femeia pe care o tineai in palme si ai fi lins-o peste tot ti-a dat muie. Asta e. Pana la urma, dupa ce iti trece de ea, o imparti cu un prieten. La inceput e mai greu. Dupa aia iti place si tie. Acum o vezi cum e cu adevarat.

    In loc de incheire

    Esti belea frate, te lauzi acum ca ai futut in trei si ca esti bengos. Da de unde ai luat-o frate pe femeia care o futi acum in trei? Cati ai pupat in pula pana acum. Nu o sa stii pentru ca nici macar ea nu mai poate sa numere. Astia de cititi acum, sunteti siguri ca nu ne cunoastem? Poate va cunosc eu. Intrebati bagabonatele de acasa daca vor sex in trei ..... asa doar ca idee ..... cum li se pare. Poate aveti si voi surprize. Hai ca va pup maca-v-as!

    Haladitu

    ~ * ~

    Mereu al doilea

    Acum citeva zile am cunoscut o fata, am baut o bere, inca una, am fost cu ea pe la niste prieteni unde am baut o sticla de vin de cumparat, am fost la ea acasa unde mi-a facut fata ceva de bagat in gura, s-au intors si prietenii (un cuplu), am dat-o cu baiatul in vin la plastic, am iesit in oras cand n-a mai fost nimic in sticla, am mai baut citeva beri, m-am intors la fata acasa, am mai stat un pic de vorba si ne-am futut.
    Dupa cum observati cu totii, o seara obisnuita cu o fata obisnuita si cu prietenii cara ar fi trebuit sa decurga ca toate celelalte seri.

    Dupa ce mi-am dat drumul stateam asa cu fata langa mine, televizorul era pornit, se auzea ceva muzica, dar ceva era anormal, imi lipsea un zgomot la ureche.
    Un pic nedumerit de ce-mi lipseste, mai ales ca eram in casa straina, am incercat sa-mi dau seama ce sunete nu aud. Si dintr-o data am stiut ce nu mi-a zis: nu ca nu mi-am pus prezervativ, nu ca mi-am dat drumul in ea, nu ca mai vrea o data.
    De ce ma simteam anormal, de ce nu era ca intotdeauna, ce nu auzisem de la fata: NU MI-A SPUS CA SINT AL DOILEA.
    Un pic mirat, am crezut ca a uitat. Sau poate am neglijat-o eu si nu am auzit Asa ca mi-am aprins o tigara, am tras-o mai linga mine si am intrebat-o: "Iubire, nu sint al doilea?"
    Raspunsul a venit atit de atipic ca am crezut un pic ca tocmai m-am futut in cur: "NU."

    Asa ca as vrea sa fac un apel la toti baietii si fetele care citesc aici sa ma lamureasca si pe mine cu o treaba: pe baieti i-as intreba de cite ori li s-a-ntimplat sa nu fie al doilea si pe fete de ce inca se mai baga megaprosteala asta, de am inceput sa credem toti ca o femeie e de calitate daca nu-ti zice ca esti al doilea.

    TaTa

    ~ * ~

    Gara Basarab

    Daca ai de treaba duminica seara pe Grivita, e pacat sa nu treci si prin gara Basarab sa le vezi cum ne invadeaza.

    Aparent inofensive, pastrand inca mirosul ala specific de casa cu WC ecologic fara fosa septica, tragand rupte minim de-o sacosa de rafie sau Adibas plina cu carne la borcan si sapun de casa cu pelin, apar fotomodelele.

    Doecamdata sunt prea rupte ca sa mai fie si tari in gura. Personalul si rafia de pe sacose le-au mai domolit nitzel. Au vorbit si cu neamurili si parci mai simti-oleca gustul la accent (a si citi cu rigionalismili).

    Se scurg incet spre trolebuz, ca la finantatori nu prea le place rafia, asa ca-i mai iarta un pic.

    Asteapta sa ajunga acasa sa se spele ca baietii pan' la brau (doar), sa schimbe chilotul mare, rural si cirpit cu un mini tanga (13.000 lei/buc in Piata Progresul din capitala), sa dea cu ceva la subbrat. Se uita speriate la mobil care are semnal dup-atita vremi si dau un apel.

    De-aici poate intra-n schema oricare primitor fericit de apel de la o pizda buna intoarsa de la ma-sa.

    Sa va spun eu ce urmeaza? Deja stim toti cum se umplu de figuri cind dau de apa calda si TV prin cablu, cum uita ca s-au dus pina ieri la paine cu TOHAN-ul si acum vor prin cluburi cu BMW-ul.

    Ce-i bine din treaba cu TOHAN-ul ca mai ramin fetele cu gustul cadrului

    TaTa

    ~ * ~

    Bombe si petarde

    Acum cu Revelionul si Anul Nou toata lumea e ocupata cu pregatirile, care includ si bombele.
    Ca in toti anii, pocnitorile se gasesc la toate colturile de strada, in ziar la mica publicitate si pe internet, ba unii mai avem cite ceva uitat prin casa de anii trecuti.
    Anul asta le vad mai aranjate, mai colorate, s-au mai cizelat unele ambalaje, dar fondul pocnitor a ramas acelasi.
    Am citit ca sint unele neautorizate de OPC, care cica aduc numai belele.
    Asa ca tre' sa avem toti grija cu ce bombe, pocnitori sau petarde incepem noul an.

    TaTa

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. aia cu batutul e discutabil, plus ca deocamdata am sapat mici dovezi ale societatii patriarhale, deci mai asteptam.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 21 August 2011

    TOATE IS CU "BAIATU". Ce plm ?!

  3. scrie bine:-?

  4. what Lilly said

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 August 2011

    Mei, nu scrie bine in sensul de calofilie, adica "expresii frumoase", in sensul normativ al binelui. In acest sens, scrie rau. Foarte, foarte rau.

    Dar in sensul apropierii de realitate, al descrierii gindurilor, aspiratiilor, sentimentelor si orizonturilor unui grup mai larg de oameni, scrie foarte foarte bine. Cel putin asa mi se pare mie, care am toate dezavantajele dar bineinteles si avantajele strainului fata de grupul in cauza (saracimea oraselor mari).

    Sau ma rog, scriu, ca nu-i clar ca vorbim de un singur autor, desi stilistic bucatile sunt apropiate totusi nu sunt identice. Nu ca nu s-ar putea falsifica asa ceva de catre o minte suficient de experimentata si educata.

    Cred ca are cel putin importanta valoare documentara, motiv pentru care l-am si cules, etnografie&folclor style.

  6. Lilico, de ce intrebi daca e scris bine? Am mai vazut asta si la un articol de-al meu. Ce, nu poti avea o parere proprie si personala de intrebi pe altii?

    Aaaa... tocmai mi-am amintit! am citit pe-aici comentariul unei userite minore care zicea ca se bucura c-a dat peste Trilema ca ea vrea sa se faca critic literar cand o fi mare. Tu erai?

    Mirceo, am bagat de sama ca Fainu a adunat niste snobi cu fumuri de mari literatori dar care nu-s in stare sa schimbe un bec. N-am decat sa le zic: "La plug cu voi ba, nenorocitilor! Sa gavareasca frumos stie si Dinica a lui Cocosel, unul dintre sarantocii si putorile satului. O face mai ales cand il tocmesti sa te-ajute la muncile pamantului. Sa vedetz cum sta rezemat in sapa si turuie... Dac-ar sti sa scrie ar fi peste voi."

    http://morom3t3.wordpress.com/2011/08/22/inginerul-si-literatorul/

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 23 August 2011

    Poi da spune-le lor, ce-mi spui mie ?

  8. Pai scrisei aicea, sa vada tozti odata, ca n-am eu rabdari sa le spun in parte.

  9. aoleo, scuza-ma dragul meu. am baut cam mult. nu era intrebare. smileyu ala trebuia sa fie ala care se mangaie in barba, pansiv. deci scrie bine si ma face sa meditez omul. sper ca am clarificat:p

  10. si nu vreau sa devin critic Morom3t3, am muscat din viata o bucatica si nu-s de bine(sau de mine) criticile literare

  11. de fapt am facut smileyul bine mai, ce ma debusolati. profitati de naivitatea si de inocenta mea. da ,deci :-? este smiley pansiv. nu se intreaba. deci ce am belit din degete este o afirmatie si punct

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 24 August 2011

    @Lily Deci ok. Nu te panica, e-n regula :D

  13. Da, Lilico, mea culpa! Ala se scarpina-n barba . Eu nu prea le am cu emoticoanele. am vazut semnul intrebarii la urma si am presupus ca e emoticonul ala ala care se intreaba.

    Ma duc sa umblu precum coropisnitza timp de o saptamana.

    <):)

  14. stai linistit dragule, nu face nimic:p

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 September 2019

    This actually makes for fucking excellent re-read material. It's a beautiful testament of the 90s, not quite as perceptible in 2011 (though the quoted text is clearly originated in the 90s) as it manifestly became by 2019. In detail :

    > Am ramas gravida - nu ma mai cauta

    Obviously the male voice misses the point ; at stake is not so much a trick as a (retrospectively) very clearly delineated strategy. The interplay of outside ownership and expectation upon the female body (young, of course, adolescents, of course, because that's when solutions are first discovered, to be thenceforth applied) as factually encountered in the time and place resulted in one specific point of punctuated equilibrium, a temporarily stable reproductive strategy. Yes she will fuck ~all comers ; but once she becomes pregnant, either the dude settles her or else she aborts and moves on to another one.

    Traditionally and quite universally litters were destroyed as part and parcel of new matings (hence "mes chagrins, mes plaisirs -- je n'ai plus besoin d'eux ; balayé les amours, avec leur trémolos ; balayé pour toujours -- je repars à zéro). The female mates, if not necessarily a virgin, then certainly empty. Because that's what she brings to the relationship, right ? A hole, neh ? A sucking vacuum ; and if not... if the hole's rather full already... well ? Go ye, and live with that then. What do you need me for, disavowed, silenced, but omnipresent male insecurity.

    Just as traditionally, the female was traded on the basis of fertility as a chief concern. So here you go then : is she's fertile ? check. Is it yours ? check. Are you man enough or are you not man enough ? The point of female life is searching, obviously, like all life ever. That search will be organised on a paradigm, and in the 90s this was the paradigm.

    But should it fail... ablate the potential litter and move on. Quite elegant, especially when comparing this golden age of our porn with the ulterior shit age of your "social media". Elegant because cruel, delightfully so, elegant because earnest, overpoweringly so, elegant in a word because in each and every way opposite your apposite lameness.

    And yet... consider, the seeds that'll then fruit are already there, and quite visible. Lookit, all the endlessly complex theatrical production involved, she has to "suggest she'll keep it", she has to posture thusly, dance therely, it's a mile long rider for crying out loud. Is it to anyone's surprise that eventually they figured out it's not fucking worth it ? Or rather, to ditch the pretensive impersonal -- that you're not fucking worth it ?

    So then...

    Yes, that's right : our revolution'd have worked out a lot better if you lot weren't such useless dweebs.

    > Floricele pe campii

    Ah, the complex perisexual coding of the period. No self-respecting young woman wore underwear, exactly like he describes. Not because it'd have hindered digitation, but specifically because it'd have connoted such hindrance. See how symbols work ? She just didn't want to appear one of those.

    That wasn't the only sexual sign, either. Tattoos (and towards the end of the period piercings) connoted masochism, "do me roughly or don't waste my time" is what they said. Anklets connoted institutionalized feminity, homosexually awakened. "If your girlfriend's cool with it bring her along, we'll threesome" is what it said, with a faint hint of "Actually, I'm one of three girls in a room ; and we fuck together". (Hot damn, I was going to link the fuck together to that scene in Clockwork Orange, as a fine depiction of how this worked -- and YES IT DID, stfu, if "you never knew such" it's because you were fucking lame -- but apparently I never reviewed that film ?! It still exists in Romania, by the way -- we met one such happy exponent of the institutionalized lesbian tradition no further ago than this weekend.)

    > Foste si fosti

    She just called, you see, to tell him... that...

    More an icon of the milieu could not be had. Why did she call ? Yet what exactly did she say ? That, exactly, entirely, it.

    > Fututul la romance...sau ce au invatat tovarasele in epoca de aur

    Mie mi-au spus niste fete mai... ma rog, sa trecem. Tot aia.

    Anyway, the deep reason 90s girls sucked it but didn't fuck [on the first date] is explained above : generous as they may naturally be, still not ~every~ tard's worth an abortion. So they'll signal the installation works, but...

    > Am rasfoit actele

    Italian problems, or to quote

    'Zounds, sir, you are one of those that will not serve God, if the devil bid you. Because we come to do you service and you think we are ruffians, you'll have your daughter covered with a Barbary horse;
    you'll have your nephews neigh to you; you'll have coursers for cousins and gennets for germans.

    Needless to say, sometimes the purchasing of orc cunt works this way ; but just as needless to say : not usually.

    > Numere date la shto

    Nope, never fucking happen to me. Possibly because I was always special, but in any case : it's not ever likely to happen at all anymore, I got dedicated Whoremasters trying them out first anyways.

    I guess I missed out.

    Then again... who didn't.

  1. [...] intii aici. --------- * Sony-Ericsson, lansat prin 2001 parca. Category: Cuvinte Sfiinte Comments feed [...]

  2. [...] la comentarii, ca adaugim. Si-asa astea doua dinsus mi-s complet straine, cum mi-s perfect straine traznaile astelalte. Le-am aflat si eu intrebind gagicile din preajma, ca pe-atunci eram usor ocupat cu alte [...]

  3. [...] 2013. It fucking ended, what, there once was a country and now there's just a hollow. Not even the memory remains. [↩]The scatoalca would be a hearthy slap, such as produced by say a burly drill [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.