Raport

Thursday, 03 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In data de 7 Mai 2009 la orele 9:15 D.V., 19 ani, de profesiune studenta se afla in Calea Buziasului - intrare localitate Mosnita Noua jud Timis unde facea autostopul in vederea deplasarii la mama ei, in Resita jud Caras-Severin cu ocazia sarbatorire zi nastere.

La oprirea autoturismului de teren marca Ford Pinto cu nr inmatriculare BM-72-XXY victima s-a urcat pe locul din spatele soferului, G.M. de 24 de ani, fara ocupatie, aflindu-se linga G.B. de 17 ani avind ocupatia elev la Grup Scolar Constructii De Masini Colibasi jud Arges. In aceeasi masina se mai gasea si F.F. de 22 de ani, fara ocupatie si cu antecedente penale, ocupind locul de linga sofer.

In urma unei scurte conversatii in care G.B. a intrebat-o cum o cheama, incotro merge si alte detalii, F.F. i-a comunicat ca "poseta se confisca", smulgindu-i de pe umar una bucata poseta maro din piele de dimensiune medie marca CK. Dupa ce a cautat in poseta a extras suma de 73 lei in bancnote de cincizeci lei - una, zece lei - doua, un leu - trei bani pe care D.V. ii avea cu ea pentru drum si pe care i-a introdus in buzunarul din spate-dreapta de la blugi, dupa care a golit continutul posetei afara pe geamul masinii din mers, acestea raspindindu-se pe o suprafata de teren din apropiere. La protestul victimei ca actele ei F.F. i-a raspuns ca oricum nu are nevoie de acte unde merge ea. Rizind soferul masinii G.M. a spus ca oricum ii fac ei acte.

F.F. i-a cerut apoi pantofii in mai multe rinduri pe un ton agresiv. Vazind ca victima nu schiteaza nici o miscare, G.B. i-a ridicat picioarele pe rind asa incit F.F. sa ii poata scoate pantofii, pe care acesta i-a aruncat pe geam chiuind si incercind sa loveasca masinile aflate in trafic. Un pantof a aterizat pe capota unui automobil de culoare rosie, marca neidentificata, numar de inmatriculare neidentificat dar incepind ori cu litera B ori cu litera D, speriind ocupantii. Alt pantof a ricosat din parbrizul unui alt automobil, alb, marca neidentificata, numar de inmatriculare neidentificat, care a virat violent oprind pe marginea drumului. Vazind acestea G.M. a accelerat pentru a se indeparta de la locul incidentului rutier.

Apoi F.F. l-a intrebat pe G.B. daca ii put picioarele curvei, si i-a cerut sa i le miroasa. G.B. raspunzind ca intr-adevar ii put picioarele, F.F. a comentat negativ asupra conditiei sociale a lui D.V. precum si alte considerente. G.B. l-a intrebat pe F.F. daca acum ii iau si bluza, dar intrucit D.V. incepuse sa plinga acesta din urma a raspuns ca lasa sa se linisteasca. Dupa un scurt interval F.F. pretextind ca nu sade comod in scaun i-a cerut victimei D.V. pantalonii de blugi marimea M(27) model New Hot Girl. Cu ajutorul lui G.B. care i-a desfacut capsele F.F. i-a tras jos blugii, dupa care impachetindu-i s-a asezat pe ei in scaun, afirmind ca acum se simte mult mai comod.

La scurta vreme dupa acest incident masina suferind o defectiune la motor, soferul G.M. s-a dat jos pentru a vedea care este problema. F.F. a strigat pe un ton poruncitor "toata lumea jos din masina", la care G.B. s-a dat jos imediat. F.F. impreuna cu G.B. deschizind usa din partea lui D.V. care nu o blocase au scos-o afara, ducind-o de miini pina la o distanta de aproximativ doi metri in fata masinii pe marginea drumului, si spunindu-i sa stea acolo sa o vada oamenii trecind pe sosea. La intrebarea lui G.B. despre ce vor face in caz ca fuge F.F. a raspuns rizind ca unde sa fuga desculta si in chiloti ?

G.M. terminind lucrul l-a trimis pe G.B. sa-i aduca din portbagaj o sticla cu apa si o zdreanta pentru a se curata pe miini, dar F.F. indreptindu-se spre D.V. i-a cerut acesteia bluza in acest scop. G.B. intorcindu-se fara zdreanta din portbagaj, cei trei au inconjurat-o pe D.V. invederindu-i ca nu se poate sui in masina pina cind nu ii da bluza lui G.B. pentru ca acesta sa se poata sterge pe miini. Sub presiunea psihologica D.V. a cedat, si descheindu-si nasturii a dezbracat o bluza alba de pinza cu buline si mineci bufante, pe care i-a intins-o agresorului. Cei trei au ris pe socoteala faptului ca D.V. purta sutienul si chilotii de culori nepotrivite.

Cei trei nu s-au indreptat inspre masina, ci spunind ca este o ocazie foarte buna pentru un mic picnic au pornit in directia unui alunis aflat la mica distanta in apropierea soselei. Intrucit D.V. nu i-a urmat F.F. s-a intors si a tras-o de par in urma lor. Ajunsi la alunis cei trei s-au asezat pe iarba, si i-au cerut in mod repetat si insultator lui D.V. sa ii distreze facind striptis. Aceasta neschitind nici o miscare, F.F. s-a ridicat, a rupt o joarda mare din alunis, si le-a cerut celor doi s-o ridice pe D.V. pe umeri asa fel incit fiecare ii tinea cite un picior, si anume G.N. piciorul drept cu mina stinga, in timp ce G.B. piciorul sting cu mina dreapta. Cei doi fortind-o apoi pe D.V. sa se aplece peste umerii lor, i-au adus fiecare pe la spate miinile acesteia, tinindu-le imobilizate la spatele lor.

F.F. luind in acest timp o distanta potrivita a inceput sa-i aplice lui D.V. lovituri puternice cu joarda peste sezutul expus, cerindu-i sa le numere ceea ce D.V. a si facut. Cind numaratoarea a ajuns la cinci, F.F. a intrebat-o daca e gata sa danseze pentru ei iar cind D.V. a raspuns ca da, da, orice face orice atunci F.F. i-a invederat ca daca nu se conformeaza o va bate peste talpi cu aceeasi joarda de alun. D.V. a procedat la a efectua un dans erotic creatie proprie ad-hoc, pe care cei trei infractori l-au intimpinat cu diverse afirmatii batjocoritoare. Dupa ce D.V. si-a dat jos hainele complet, cei trei au fortat-o sa presteze cite un act sexual bucal fiecaruia, incepind cu G.B. pentru ca e mai tinar si nu se mai poate abtine.

Dupa aceea, cei trei au trimis-o pe D.V. sa isi adune sutienul si chilotii si sa se duca sa ii aghete intr-o tufa de maces aflata de partea cealalta a drumului. Cind D.V. a incercat sa se ascunda dupa masina cu care venisera pentru a nu fi vazuta de masinile aflate in trafic rutier in timp ce astepta sa poata traversa soseaua, F.F. a rotit amenintator joarda prin aer, cerindu-i sa se mute de linga masina si sa stea cu picioarele departate si miinile la ceafa in loc vizibil de unde sa poata fi bine vazuta de catre toti cei ce trec pe sosea.

La scurta vreme D.V. a reusit sa traverseze, si in timp ce incerca sa isi aghete hainele in tufa de maces suficient de sus, cei trei au pornit masina, deplasindu-se cu mica viteza de-a lungul drumului. D.V. speriindu-se la gindul ca va ramine singura fara nici un fel de haine a luat-o la fuga dupa masina, fiind aproape de a provoca un accident de circulatie. Cei trei au oprit masina indaduindu-i sa se urce, si intrebind-o batjocoritor daca i-a placut picnicul in pofida faptului ca D.V. plingea. G.B. a fortat-o sa ii sada in brate si a atins-o in repetate rinduri in zonele intime, pe sini si in alte locuri, dupa care la scurt timp a constrins-o sa ii presteze un act sexual bucal, la care G.M. a cerut sa fie atenti sa nu ii pateze interiorul masinii pentru ca este piele originala.

Intre timp masina iesind din Sacosu Turcesc, cei trei au oprit la o spalatorie auto, unde au silit-o pe D.V. sa coboare din masina in starea imorala in care se afla si sa se expuna privirii unui numar de angajati si clienti acolo. F.F. impreuna cu o persoana neidentificata au tirit-o linga o gura de scurgere aflata in pardoseala, si apoi persoana neidentificata a indreptat asupra lui D.V. jetul de apa folosit pentru spalarea masinilor. G.M. i-a cerut sa se intoarca s-o ude peste tot. Apoi persoana necunoscuta a acoperit-o cu spuma de sampon, cei prezenti incurajind-o sa se sapuneasca bine peste tot, ceea ce D.V. a si facut.

Dupa ce persoana necunoscuta a clatit-o pe D.V., aceasta a intrebat daca sa aduca o patura sa se usuce, dar F.F. a zis ca aceasta curva (referindu-se la D.V.) are incalzire automata, sa aduca in loc o coarda de tractiune ca ii va arata el. Cu ajutorul corzii de tractiune F.F. a legat-o pe D.V. de incheieturile miinilor, si aruncind celalalt capat peste o grinda metalica a ridicat-o pe D.V. de la pamint cu forta, pina cind aceasta nu mai putea face contact cu solul decit cu mare dificultate, pe virfurile picioarelor.

F.F. incredintind sfoara altor doua persoane necunoscute prezente la locul faptei, si-a dat jos cureaua de la pantaloni si a inceput sa o bata pe D.V. cu o ploaie de lovituri pe coapse, fese, pulpe, spate, antebrate, ceafa, sini, burta si asa mai departe. Bataia a continuat pentru un lung interval pina cind D.V. s-a uscat. Apoi F.F. a afirmat ca D.V. presteaza sex bucal acceptabil, si doritorii pot incerca in schimbul sumei de zece lei. Dupa un interval de una pina la doua ore in care D.V. a prestat acte sexuale bucale unui numar de cetateni necunoscuti, stringindu-se suma de 120 de lei cei trei au suit-o pe D.V. in porbagajul automobilului, si au eliberat-o in cursul serii aceleiasi zile, intr-o localitate necunoscuta.

Aici au dus-o intr-o curte a unei case batrinesti, unde se gaseau adunati mai multi barbati. F.F. intrebind-o daca nu ii este sete, la raspunsul afirmativ emfatic al victimei D.V. aceasta a fost dusa intr-o pivnita, sub pretextul ca i se va da sa bea niste vin soiul Galbena de Obelesti. Ajunsa acolo a fost legata in genunchi de un stativ greu de lemn, si aducindu-i-se un furtun de cauciuc striat de modelul cu care se sufla in vin, i s-a cerut sa il inghita pina in stomac. F.F. masurindu-l in prealabil. Odata ce D.V. a inghitit lungimea necesara, capatului liber al furtunului i-a fost adaugata o pilnie, care a fost si ea fixata de stativ, in apropierea lui D.V.

Dintre barbatii de fata, in numar de doisprezece sau mai multi, trei au trecut pe rind la pilnie, urinind. D.V. nu a simtit nici un gust decit senzatia de umplere a stomacului, care a devenit dureroasa dupa al treilea. O persoana necunoscuta i-a amplasat intre picioare un sistar, indicindu-i sa urineze acolo daca simte nevoia, iar o alta persoana i-a introdus un al doilea furtun in orificiul anal. Acestui al doilea furtun i-a fost adaugata o pilnie, in care o a treia persoana necunoscuta i-a turnat un numar de trei polonice mari de vin dintr-un butoi, creindu-i lui D.V. o stare de disconfort fizic initial, care apoi a avansat intr-o stare de ebrietate.

D.V. a invederat mai departe ca nu are cunostiinta de alte evenimente, ca nu stie cum a ajuns legata cu un lant de 5,5 metri si lacat de stilpul de iluminat public de la adresa str. Principala nr 42, Bocsa, jud Caras-Severin, ca nu cunoaste nici numarul nici datele de identificare ale persoanelor cu care a intretinut raporturi sexuale normale, anale si bucale in intervalul de timp trecut.

Conform expertizei medicului legist, D.V. este insarcinata, a suferit mici rupturi perirectale, abraziuni ale mucoasei vaginale si anale, si contine material seminal de la un numar de aproximativ patruzeci si trei de donatori diferiti.

D.V. a fost amendata contraventional cu suma de 100 lei pentru tulburarea linistii publice.

Incheiat azi 11 Mai 2009, in doua exemplare, cite unul pentru fiecare agent constatator. D.V. a fost transportata la adresa de domiciului, si urmeaza sa fie tinuta sub observatie prin verificari periodice.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Al 4-lea Hipster`s avatar
    1
    Al 4-lea Hipster 
    Thursday, 3 November 2011

    cine-i curva? numele ei il vrem!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 November 2011

    D.V. bwey, tu nu stii citi ? :D

  3. Scenariu dupa care s-au facut nuneroase filme artistice distribuite pe un site specializat in autobuze al fratilor Bang.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 November 2011

    Nu erau Wang ?

  5. Scenariul seamna cu un film romanesc de acum 20 de ani

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 November 2011

    Care ?

  7. http://en.wikipedia.org/wiki/Bang_Bus

  8. Lolz

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Friday, 4 November 2011

    Da mei, inteleg, io-l intrebam pe zisul Catalin, ca incep sa ma irite dumele astea din avion, cre' ca le iau mau'.

  10. pletzalcoatl`s avatar
    10
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Saturday, 5 November 2011

    http://www.nbcchicago.com/news/weird/83-Year-Old-Man-Charged-as-Male-Prostitute-133177598.html

    Ben Clifford Dawson, 83, of Centerville, was charged with prostitution and assault with the intent to commit sexual abuse after he allegedly offered to let a 33-year-old woman repay part of a $7,000 loan by allowing him to perform sex acts on her. That's not soliciting - it's prostitution, according to local authorities.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 5 November 2011

    Lmao. Don't stereotype!

  1. [...] curenta e un piriu incalzit pina la aproximativ doua grade. Sau sunteti in Vama. Sau in masina, sau pe cimp sau in general putin conteaza, da' vorba-i ca asta-i solutia corecta aplicata de domnisoarele bine [...]

  2. [...] and fucks you both like two little whores. Or maybe you get a little dizzy at some party and then wake up somewhere you don't recognize at all. Or... in the end, what the fuck difference does it make ? It's gonna [...]

  3. [...] to the fuck spot (because, make no mistake about it, the natural mode of human copulation is rape followed by gangrape, until nightfall) and it drives the females to immitate the moans. This is the birthplace of the [...]

  4. [...] : come to hang out with the (discardable, you just don't know it) older chicks, stay for the afterparty. How much rape went on in those "occupy" tents, by the way ? Anyone bothered with as much as an [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.