Promotorii dezastrului ecologic continua sa ma distreze

Thursday, 24 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Si prin expresia asta hipobolicai - promotorii dezastrului ecologic - am notat diversii irelevanti de agentie, un Valentin Perfu, un Cetin Ametcea plus restul plevustii de gunoaie si mizerii care primesc niste bani foarte, foarte negri pe care uita foarte foarte convenabil sa plateasca impozite (nu c-ar fi singurii) ca sa sustina niste enormitati interesate.

Da' vorba ceea, "renumeratie" de la buget mica, viata grea, coloana vertebrala a unui limacs mediu, cam la ce sa te si astepti ? "Se descurca".

Dupa zece ani in care un stat de drept a refuzat sa otraveasca Transilvania, concernul comercial al otravitorilor a realizat intr-un final ca n-are absolut nici un fel de sansa sa convinga pe cineva de "utilitatea" inutilului lor proiect, de "oportunitatea" inoportunului lor proiect si asa mai departe. Daca nici macar Academia Romana n-a pus botul la asa ceva, va dati seama cum stam (si apropo de atotputernicia lui Basescu : uite ca le-a luat banii otravitorilor, a vorbit pro si tot degeaba). Asa ca in disperare de cauza au trecut la a incerca sa atace finantarea opozitiei.

Ce daca platesc baietii asa-zisi blogari (pe care nu-i citeste mai nimeni, da' nu-i problema, se citesc ei intre ei) sa minta cu toata gura intru distrugerea tarii lor ? Asa fac blogarii de agentie, ca-s curve. Pe ce bani, unde-s declaratiile fiscale, cine-a platit impozit ? Vai, dar cum, hoti sa plateasca impozit ? Mincinosi sa plateasca impozit ? Otravitori sa plateasca impozit ? Pai ce facem aici! Transparenta ? Da' de unde, vezi de treaba.

Iata ca in schimb organizatiile care se preocupa cu protectia mediului dau dovada de transparenta, isi publica bugetele, stim cine si cit a primit si pentru ce.

Si iata ca gunoaiele ies la atac cu magarii de specia

gunoi-online

Saisprezece mii de lei adica milioane de euro, zice un ghertoi infect care nici pina-n ziua de azi nu intelege exact diferenta intre conceptie si boala venerica. Dat fiind ca el este dupa toate aparentele rezultatul unei boli venerice. Acelasi ghertoi infect care-a pretins dupa ca nu-i problema de necunoastere cit spirit de gluma de fapt nu ci era incercare deliberata de a induce-n eroare cititorii. De fapt nici. Ci nu se stie.

Saisprezece mii de lei adica milioane de euro, zice un ghertoi infect care pe de-o parte se lauda cu banii pe care-i primeste pentru a minti-n public, pe de cealalta parte se simte brusc lovit de modestie cind se pune problema ca totusi, pe bani se platesc si impozite. Fostul vinzator de guma de mestecat, fostul tepar de internet are acum opinii de-a dreptul etice. Doi ani mai tirziu, spalat, curat si apretat el judeca tranzactiile transparente ale altora cu o ciorba primita la negru-n stomacel.

Ca si celalalt gunoi, mare ciorditor de programe de televizor cu placa "da tiunar" transformat brusc, trei ani mai tirziu in ceva vajnic dramuitor al dreptatii pe interneti, tinatorul balantei intre "aia care fura" si "ailalalti care fura". El, hotul. El, hotul se vede-n mintea lui arbitru.

Cum sa nu rizi ? Ce sa faci altceva, sa-i bati ? Te murdaresti.

———
  1. Antonimul vorbei "hiperbolica", evident. []
Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Mda, un articol care incepea oarecum de departe bine, terminat prost.

    Problema e ca in cazul Gold Corporation vor angaja vreo 2-3000 persoane, din care sefii de productie vor fi probabil straini. Aurul ajunge in strainatate, statul mai inchide ochii la impozite si taxa pe aurul propiu, asa ca tot degeaba.

    Nici asa si nici asa nu e bine, dat fiind ca ecologistii mananca pula in teme de economie si nu noi, si nici pentru profitul nostru ca tara, nu vom extrage aurul.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 November 2011

    Ce-am pagubit ca nu l-am extras in 1911 ?

  3. DE VINA SUNT UNGURII, MASONII SI JIDANII!1111WINRAR

    cica era ceva probleme politico-economico-teritoriale.

    Nici nu stiam de asta

    În 1911 se întemeiază Banca Românească. Există în România 183 de bănci cu un capital vărsat de 160 757 084 lei şi un fond de rezervă de 58 324 913 lei. In decembrie 1911, deci la sfârşitul anului existau în România 197 bănci cu un activ de 2 276 005 583 lei aur. In 1918 stocul metalic al Băncii Naţionale Române însuma 500 155 906 lei/aur depuşi după cum urmează: 80 469 650 lei/aur la Reichsbanck Germania; 98 105 800 lei/aur la Bank of England - Anglia şi 321 580 456 lei/aur vărsaţi la 21 decembrie 1916 la compartimentul de rezervă al Băncii Statului din Moscova, depozitaţi la Kremlin în 1738 de lăzi.

    Sursa e un steag verde cu niste gratii negre pe ele, mihai din codru parca-i zice.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 November 2011

    E pai bine.

  5. Pai pan' la urma Rosia Montana de ce fusese original inchisa? Ca nici invazia maghiara, razboaiele mondiale sau rusii ar avea de vazut.

    Amuzant e ca aia o ard cu cianura, desi hannah montana rosiatica e poluata de la natura, rau izvorat din minereu de fier, apa nepotabila, chestii.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 25 November 2011

    Apai nu-i totuna, cianura-i ceva mai toxica decit rugina.

  7. Mda....numai mizerii si gainarii peste tot....unde nici nu crezi, nici nu auzi si nu-ti imaginezi ca ar fi rost de ele. Stau si ma intreb, exista pe undeva corectitudine si "neinteres personal"?

  1. [...] nimic nou pe tema, ie si el un prostalau cu iluzii de importanta, cum se intimpla pe Internet si altora. Da' chiar si nefiind nimic nou, tot ie amuzant, ca am ris azi de dimineata. Sa va arat cu exemple [...]

  2. [...] romanesc si nu numai. De exemplu campania pro-RMGC, aia in care se dau bani la negru diversilor "formatori de opinie" pe care nu-i baga nimeni in seama ca sa scrie chestii stupizele pe care nu le bag in seama decit [...]

  3. [...] pretty much sunk a number of aspiring "internet celebrities" into the muck, incidentally. 1, 2. [↩]Moreso, actually, in that the expense of mining it acts as insurance against it being [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.