Profesorul si minora

Saturday, 17 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa ne intelegem de la bun inceput pe-o chestie : imi displace felul imbecil in care "presa" repeta papagaliceste ca "Tribunalul Bucuresti" a facut si-a dresi. Tribunalul Bucuresti e o institutie. El sade. Nu face nimic. Diversi magistrati fac chestii, in numele si cu autoritatea Tribunalului. In cazul concret al masurii de arestare preventiva pe saizeci de zile (peste cele douazeci si noua deja consumate) nu "Tribunalul Bucuresti" a dat o decizie contrara atit precedentelor in concret cit si Justitiei in ideal.

Dosarul nu apare pe sistemul eCris, ca sa va pot spune cu nume si prenume cine a dat decizia contrara precedentelor si Justitiei, asa ca-l tinem ad interim vinovat pe presedintele sectiei intiia penala, Constantin Marino Marin. Sa spuna el. Iara daca presa era compusa din jurnalisti si nu din guvizi, spuneati voi, leprelor.

Lepre nu doar pentru ca vai, "Tribunalul Bucuresti a", ci mai ales pentru ca minora in sus si minora in jos. Fata avea vre-o saptesprezece ani acolo, era eleva de liceu nu de gimnaziu. Minora auzi. Minora si cu Tribunalul Bucuresti. De-asta nu va ia nimeni in serios, bai infrintilor.

Incercarea de-a acredita impresia ca discutam aici de-o problema de lumea intiia, ca adica o fata a fost abuzata de-un profesor si vai vai cum nu mai putem noi sedea pe scaun de raul acestor trepidante probleme ale lumii civilizate, vai vai cum suntem iata si noi in rind cu vestul si vai vai cum avem aceleasi probleme ca si americanii e ridicola. E ridicola, mai ales pentru ca impostura-i evidenta.

In primul rind, ca nimeni n-are nici un fel de problema in a fute minore, in Romania. Eu fut minore, tu futi minore, el fute minore. Toti futem minore, sau macar am futut minore. Iar daca se gaseste unul care sa nu fi futut macar o minora-n viata lui, e garantat din cauza ca nu l-ar fute nici ciinii, nu din cine stie ce inalte considerente. Opinia unanima si universala-n tara romaneasca e ca minorele sunt numa' bune de pula, in particular, si ca femeia-i capabila s-o ia sub coada de indata ce-i capabila sa umble, mai in general. Restul sunt sclifoseli.

Poate ca-i bine ca futem minore, poate ca-i rau ca futem minore, dar sclifoselile sunt sclifoseli, indubitabil. De asemenea indubitabil este ca nu "presa" va schimba futerea minorelor in Romania, precum n-o vor schimba nici babele, si nici nimeni decit eventual minorele insele, da' si asta-i dubios. Pentru ca pizda minora are o certa putere de atractie, realitate constata experimental.

In al doilea rind, pentru ca problema reala de-acolo nu tine de postmodernism, feminism, genderism si alte isme, ci tine fix de feudalismul inca incomplet digerat in Romania. Un baiat iubeste-o fata, se fute cu ea, tatal afla si face scandal, pentru ca el e bogat si baiatul sarac, ori in planurile lui pentru fata nu intra un ciochist de profesoras suplinitor de sport. Vechea poveste, copila-si evalueaza pizda dupa alte criterii decit i-o evalueaza proprietarul, ca asta-i problema in discutie aici, asta se chinuie Dan Octavian Visan si cu Constantin Racovita sa stabileasca : cui ii apartine pizda Oanei Racovita, lui Dan sau lui Costi ? Nu e problema ca i-ar apartine Oanei, ca sa fie clar din capul locului, s-o dea ea cui vrea. Pai de-aia o bagat tac-su bani in ea ca-n depozit ?!?!?!

Si iata ca in Republica Feudala Romania sistemul statal se intromisioneaza in aceasta disputa de proprietate asupra pizdei minore inca fragede (o fisura anala, pai ce-i aia, se vindeca) in sensul bagarii la racoare a putoiului, ca-i tinar si cine se crede el ? Doara voda-i prieten cu basibuzucul Costi.

Asta-i problema reala, asta se transeaza aici : ceva taran s-a culcat cu fata arendasului care s-a plins boierului care-a vorbit cu comisul si iata-l pe taran la gherla, batut bine si cu bune sanse sa taie sare pina-si uita cum se foloseste organul.

Ca peste aceste probleme de Canterbury valeat 1300 se incearca a se suprapune mantia unor forme, preocupari, mecanisme scl ale postmodernitatii, sigur ca da. Se incearca, de ce nu s-ar incerca, doara incercatu-i gratis. Indiferent insa de toata ipocrizia si indiferent de toate sclifoselile, singurul violator din toata discutia asta este tatal fetei.

Cam asta-i tot. Distractie placuta cu minorele, si retineti : nu-i viol daca ai mai multi bani decit tac-su. Cel putin nu in Romania.

———
  1. Imi displace pentru ca tinde sa ascunda raspunderea concreta a unor judecatori la limita analfabetismului sub o mantie colectiva, procedeu care-i si primul ingredient si garantia iresponsabilitatii. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

39 Responses

  1. fost prof de mate... http://www.informatia-zilei.ro/sm/stireazilei/profesorul-sexy-gigel-buth-ajunge-inspector-scolar-general/

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Pfoai ce nas de Tanase pe el.

  3. e si cam prostel de felul sau, baiatu'. in fine, respectul meu pentru ca este unul dintre copiii orfani care nu s-au apucat sa fure sau sa dea in cap si cam atat. da-i micut de statura si slabut, asta de nu s-o fi ingrasat intre timp. cred ca si tu il bati cu o mana. sau cu cureaua. :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Dapai io dice sa-l bat, doara io n-am fete.

  5. de distractie. sa le demonstrezi la alea care "il iubesc" ca tu esti mai sef. cred ca daca te pui un pic pe treaba, pana si la matematica il bati. :D

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Noa da lasa omu' sa traiasca mei ce esti ase hater.

  7. Fututul de minore ie o problema in Romania. Tocmai din conceptul de propietate-prioritate, aka cum sa-mi faci tu mie fata posta.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Cu pula.

  9. Fara permis, pentru ca eu tacsu sunt sefu' pulii, c-a iesit din pula mea.

    Io-s curios daca comportamentul asta era in preistorie ceva in gen nu-si baga nimeni pula-n fata mea, inainte sa-mi bag eu, ca incestul si etc nu era condamnabil, nici nu exista conceptul. Ie si in biblie povestea cu alea doua de-l fut pe tacsu' 'sa nu se piarda samanta'.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Nu cred ca-n preistorie se stia cine-i fata cui.

    Dupa toate indicatiile (privind de exemplu la triburile primitive unde si doua treimi din progenitura e a sefului de trib) situatia era mai degraba ceva de genul : femeile sunt o tirla, asemanatoare tirlei de capre sau oi sau ce mai era pe-acolo. Cum numa' sefu' avea voie sa taie o oaie ori o capra (si de-aici toata povestea cu zeii, cum le explici la ceilalti puleti ca n-au voie ? pai se supara zeii, ca tre' taiata intr-un anume fel bla bla), chestie de altfel reintrodusa de Ceausescu, marele voivod al RFR tot asa numa' sefu' avea voie sa inceapa pizde. Evident, tot cu zeii, cu chestii, da' de fapt mult mai pedestru : virginele au fertilitatea ceva mai buna.

  11. Si ma rog de ce toti se considera sefi de trib?

    Aia o stiu si eu, avem si suport genetic cu Gengis pula de ginger dulce Khan si Somerled pula de argila.

    chestie de altfel reintrodusa de Ceausescu, marele voivod al RFR tot asa numa’ sefu’ avea voie sa inceapa pizde.

    Lol, asta-i metafora/analogie cu deschidere de magazine, cladiri, chestii?!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Nu. Ci cu faptul ca daca taiai un vitel te bagau comunistii la puscarie, indiferent de faptul ca era vitelul "tau".

  13. Lasa ca tu erai din familie de nomenclaturisti, nu te plange :>.

    Aia e din cauza ca taranii erau prosti, daia.

    Deci am mai discutat cu bunici si etc, si-mi povesteau ca pe vremea la republica populara, cand pensionau soldatii de pe front, aia veneau sa dea raite prin sate ca hopa ce avem noi aici, cal, vaca, porc, caruta serviti militarul cu chestii gratis. Si cica nu se puteau opune. Sigur ca nu, pai ce sa fim noi prosti?! A fost nevoie sa fraudam un fel de revolutie in 89 pana la urma, ca eram prea lenesi sa fim gen cehoslovacia, ungaria sau baltic cu proteste pe bune.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 December 2011

    Noa da' adica ce nomenclaturisti ?!

    Republica populara era in anii '50. Io ziceam de anii '80.

    De ce faci varza din tot ce-ti intra-n cap ?

  15. Tot comunisti erau. 47-89.

    Faptul ca lui Ceasca nu-i placea pula sovieticilor si-o freca doar pe a lui e alta treaba.

  16. Si asta e doar o parere. La cate femei exista in Romania poate ca trebuia sa caute in alta parte sau poate chiar a fost viol. Sau poate ca tu ai dreptate , dar este doar o parere.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 December 2011

    Stii cum e asta cu "trebuia cautat in alta parte", merge pina cind gasesti. Dupa ce-ai gasit mai greu sa cauti in alta parte.

  18. Chestia cu nomenclaturistii e o gluma legata de atunci cand ziceam ca parintii iti erau profesori si deci ai avut pile sa te bage la scoala buna pe vremea lu' buni' ceasca'.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 December 2011

    Y U NO has a sense of humor!

  20. Da' nici ca infirmi ca ai avut contacte.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 December 2011

    Apai nu-i rentabil sa infirm, ca pe urma te vei plinge ca n-am infirmat suficient sau ceva.

  22. Pai se putea sa nu minti iar.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 December 2011

    Adica ?

  24. CINE SUNT JUDECĂTORII CARE L-AU CONDAMNAT:

    Completul de judecată a fost format din cinci membri: Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrașcu și Ioana Alina Ilie. Stanciu este președintele ÎCCJ. Din complet se mai distinge numele Soficăi Dumitrașcu, judecătoarea care, în trecut, l-a eliberat din arest pe Omar Hayssam.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/decizie-istorica-adrian-nastase-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-pentru-trofeul-cal-9878.html

    Multumit?

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 June 2012

    Da. Asa da.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 March 2021

    In related lulz, the curtains call for the US legal system came no later than in 538 U.S. 63 (2003), where the SCROTUS ruled that it needs "clearly established federal law" to tell it what "cruel and unusual" means. Since that's self-obviously language intended as absolute rather than legally interpretable, the failure of the alleged supreme court to provide absolute interpretation directly resolves to a petition for the dissolution of the whole charade.

    PS. The idiots are too fucked up to manage even as basic a wonder as a workable URL system. Multiple cases authoritatively cite as "538 U.S. 63 (2003)", including Lockyer v. Andrade (the instant case), Smith & Bothelo vs Doe etc. Herp.

  1. Profesorul si minora pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Am si eu o opinie. Doara nu-s blogar ?...

  2. [...] prajit (anonim dar colectiv, aici anonimitatea functioneaza cam cum functioneaza-n sistemul ala cu "Tribunalul Bucuresti a", e o smecherie inventata de biserica in perioada abuzurilor medievale asupra societatii, foarte [...]

  3. [...] se face vorbire de ceva cucoana de cincizeci de ani, despartita de sot. Daca eu o fut pe una (si de saptesprezece ani sa fie) garantat ala care se considera proprietar pe pizda ei va simti ca "am profitat", si anume de [...]

  4. [...] avea mare influenta la judecatori), s-a decis apoi sa i se taie capu'. Ca asa o vrut tatal, proprietarul tinarului Fritz si-al intregului orizont inconjurator, Friedrich Wilhelm I, Rege in Prussia, [...]

  5. [...] de condamnare ramasa definitiva, de preferinta si daca-i cu putinta si numarul sentintei. Si numele judecatorilor. Si detalii din speta. Si asa mai departe, pentru ca-i o informatie importanta care trebuie tratata [...]

  6. [...] si aurii, merg pin-aici, aproape. In picioarele goale, prin colbul proprietatii ciinilor, in Uniunea Europeana. Category: Zsilnic Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  7. [...] do not hold that view, for two reasons. One is that it's plainly obvious to me, as one who has a lot of experience with this sort of cultural imposture, that they're not there to support or involve themselves in anything to do with the topic they're [...]

  8. [...] but carefully consider the social connections of the alleged "rapist", lest you come to regret it. In Romania, he can only be a "rapist" if he's poor - and your country is strictly no [...]

  9. [...] they inspire. [↩]This doesn't follow. It is a time-honored tradition still in good standing as of five years ago and in any case liable to survive us all that whenever one aims to traduce the feelings of a woman, [...]

  10. [...] no category for "how the girl feels retrospectively about it" just as there's no category for "what the dude thinking he owns the girl thinks about it". The act is not open to retrospective interpretation of any kind and by anyone ; if she has the [...]

  11. [...] socialism's ever bug-man. [↩]Like Ce n-as dori sa mai vad pe post de bloguri and I guess Profesorul si minora or Functia asiguratorie a blogului or Requiescat si circulati or Dreptul de-a ne rezerva [...]

  12. [...] the pantsuit cosubstantially and dedicatedly resists this kind of transparency like snails resist salt : for dear life. But as pantsuit lives don't [...]

  13. [...] this dumb broad heard, "oh, kid's in reformatory after trying to market a fifteen year old hussy to her dad's friends & coworkers" ? Or what exactly is this eighteen year old notable for, "he eats bush [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.