Practici exotice pe bugete necrotice

Wednesday, 14 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai ca rimeaza. Deci, stiind pe de-o parte din literatura de specialitate ca dorinta omului de-a face chestii oamelor cit si dorinta oamelor de-a li se face chestii, de preferinta de catre omi da' altminteri si de catre oame n-au moarte, precum si din auzite ca repetitio est mater plictisium si-n fine luind in considerare c-o ckam dat criza neagra si se moare pe capete trecindu-se astfel in nefiinta m-am gindit sa vin in intimpinarea nevoilor cititorilor mei cu niste idei eftine si bune de chestii de facut in pielea goala. Si anume :

I. Infolierea. In vederea infolierii aveti nevoie de minim una bucata domnita minus fibre textile atit naturale cit si sintetice (adica o pizda in pizda goala) si respectiv minim doua suluri de folie de plastic autoadeziva alimentara (adunindu-se astfel cheltuieli bugetare de cinci pina la zece lei, minus eventual ce obtineti vinzindu-i fetele hainele la secand) functie insa si de cit de ucigasa-i balena de-o futeti, ca daca-i ucigasa rau poate aveti nevoie de trei (ceea ce poate da peste cap schema de buget deja oferita).

Odata materialele adunate, se procedeaza la infolierea propriuzisa. In cadrul acestei activitati, pizdomnita sta dreapta-n picioare, cu gleznele lipite deolalta, bratele lipite de corp si palmele asezate frumos pe coapsele proprii.

Infolierea propriu-zisa se imparte in doua faze distincte, si anume infolierea capului si infolierea restului.

Infolierea capului se face cu grija, incepind cu fata si trecind apoi folia de jur in jur asa incit sa acopere nasul, ochii, urechile, dar sa lase libera gura. Doriti sa aplicati un minim de zece straturi, asa incit fata sa auda vag si sa vada lumina, dar nu mai mult de-atit. Exista doua scoli de gindire in ce priveste gura fetei. Scoala stricta o acopera cu totul intr-o prima faza, tratind capul ca o bila, dupa care se practica un orificiu in dreptul cavitatii bucale. Aceasta abordare e riscanta, in sensul ca tre' sa fiti dexteri si fata sa-si tina firea. Altfel e posibil sa chiar si moara, si pe cale de consecinta nu se recomanda. Scoala comoda evita gura pur si simplu in procesul infolierii, ceea ce se poate face fara mari dificultati.

Infolierea restului se face strict (eventual puteti folosi si niste duct tape pentru a imobiliza gleznele si respectiv incheieturile miinilor), asa incit s-o stringa. Unii prefera sa lase sinii afara, altii prefera sa-i acopere, si-n fine altii prefera sa-i lase afara pina spre final, cind le aplica una sau doua straturi. Toate astea depind intr-o buna masura de calitatea mamelelor fetei cit si de inclinatiile infoliatorului, asa ca nu insistam. In principiu puteti evita o zona convenabil aleasa in jurul fundului, pentru a va putea fute coconul pe la spate apoi, ca intre picioare clar n-aveti cum ajunge. Respectiva precautie nu-i neaparat necesara, dat fiind ca pe o femeie sanatoasa carnatia bucilor pastreaza un triunghi cit sa va puteti taia intrare si dupa fara mari dificultati.

Aveti grija ca organismul infoliat nu poate nici sa respire nici sa transpire normal. Prima problema va duce fara discutii la moartea fetei daca o lasati infoliata un interval indelungat, asa ca incepeti cu pasi mici, un sfert de ceas, o jumatate de ora si in nici un caz nu depasiti o ora sau doua. Literalmente moare, nu e o gluma sau ceva fandoseala victoriana prin care incerc eu sa va speriu, ci-i un fapt medical. A doua problema va duce fara discutii la moartea fetei daca nu-si poate regla temperatura corpului, ceea ce inseamna ca aceasta distractie nu-i adecvata unei zile caniculare de vara, cind mai bine prinde o plimbare in natura la nudul gol, de exemplu.

Si iata cum v-ati construit singuri dintr-un buget modest un viermisor capabil sa va suga pula si respectiv perfect futabil pe la spate. Nu-i dulce ?

II. Musafilia. In caz ca nu stiati Musa este genul bananelor. In cadrul musafiliei, care-i un fel de scatofilie pentru incepatori, aveti nevoie de una banana (eventual mai mititica) pentru care veti plati ceva sub doi lei cred. Aceasta banana, imbunatatita cu o picatura sau doua de gel lubrifiant daca aveti, sau de untdelemn daca nu, sau daca n-aveti nici de-ala atunci direct cu zama de lindic prin procedeul amplasarii ei momentane in pizda fetei v-o veti baga in cur.

Literalmente, nu glumesc, v-o infigeti acolo. Daca doriti puteti sa va spalati inainte, daca nu va spalati probabil ca va fi mai mult banana cu cioco decit banana simpla. Ei, si dupa ce v-ati infipt-o, va asezati comod pe fata domnisoarei, care va linge si va suge pina cind maninca tot. Sau ma rog, cit poate.

Procedeul este in principiu nesanatos, dat fiind ca materiile fecale contin o buna colectie de agenti patogeni in majoritate nocivi. Totusi, intre oameni tineri si sanatosi, fara lucrari dentare recente si alte chestiuni similare problemele sunt relativ rare. In tot cazul nu se prea moare din asa ceva ci eventual ajungeti sa inghititi niste antibiotice, asa incit sub aspectul securitatii aceasta din urma idee este preferabila celei dintii. Precum de altfel si sub aspectul bugetului.

Dar stiti cum se spune, pe banii lui si pe sanatatea proprie fiecare-i stapin, si cum dorinta omului de-a face chestii oamelor cit si dorinta oamelor de-a li se face chestii n-au moarte...

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Actionar Trilema`s avatar
    1
    Actionar Trilemainsigna de trol 
    Wednesday, 14 December 2011

    Asta-i articol de chan?
    Poze nai?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    Poze flaut.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.