Perfu scrie, noi corectam

Wednesday, 22 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Internetul romanesc e cam plin pina la refuz de retarzi (adica tipi care au 30 de ani si peste, da' se manifesta ca si cum ar fi echipati cu un creieras prepuberal) si de copchii (cu net free, vorba lu' maestru'). Ca atare, n-am incotro, sunt silit sa folosesc formatul asta simplut, cu corecturi. Ca-n clasa a 6-a. Poate-poate se alege ceva de ei. Adelante!

Teoretic şi practic, orice se ia de pe alt site şi nu se citează sursa e considerat furt. Poze, imagini, informaţii, tot tot.

Fara informatii. Informatiile nu pot niciodata constitui proprietatea cuiva. Niciodata. A nimanui.

Nu e ok să traduci articole de pe cracked.com şi să nu pui sursa originală. Nu e ok să iei informaţii gata ambalate de pe zoso.ro şi să faci articole cu ele, fără să menţionezi de mine deloc. Sigur, de la şantajişti jurnalişti onorabili gen Obae sau Comănescu nu poţi avea asemenea pretenţii.

Singura informatie prezentata pe zoso.ro in ultimii cinci ani asa a fost ca Mihaela Radulescu suge pula oricui se lasa de fumat. Aceasta informatie s-a dovedit mai apoi falsa. Diverse alte chestii ciordite de pe te miri unde s-au dovedit si ele false, de-a lungul anilor.

Există o chestie şi mai nasoală: citarea sursei fără link. Adică, în termeni de presă clasică “ştirea a apărut într-un ziar, dar nu îi dăm numele, că îi facem reclamă; e bun să luam de acolo informaţii, dar nu destul de bun să îi menţionăm numele”.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. [...] Bulgar (a nu se confunda cu Ana Militaru, fata cu ciorapi rosii de-i place lu' Vali Perfu), una dintre mintile mai rasarite de se ocupa cu partea de comercializare-a weburilor publica un [...]

  2. [...] Perfu scrie, noi corectam [...]

  3. [...] Perfu scrie, noi corectam [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.